iPhone 6 – baterii si alte componente cu pana in 30% mai subtiri decat in cazul iPhone 5S

  Ieri va spuneam ca Apple a ales un nou furnizor pentru bateria iPhone 6, unul care este capabil sa produca in cantitati suficient de mari o componenta mai subtire decat cea utilizata in iPhone 5S. Astazi aflam ca aceasta baterie are o grosime de doar 2mm, fata de 3mm cat are cea utilizata in iPhone 5S si terminalele lansate inaintea sa, Apple cumparand o baterie cu 30% mai subtire decat cea disponibila acum in terminalele sale.

Taiwan-based component makers are reducing the thickness of components including panels, chassis and battery packs for upcoming iPhones, and are facing technological difficulties maintaining or hiking yield rates. The new iPhones’ battery only has a thickness of 2mm, thinner than the 3mm of the iPhone 5-series, but both feature a similar capacity. Samsung reportedly has also developed a 1.65mm battery cell, but has not yet adopted it in smartphone products, the sources noted.

  Bateria iPhone 6 nu va fi singura componenta mai subtire decat cele implementate in iPhone 5S, compania Apple cerand partenerilor sai sa reduca dimensiunile unei mare parti a componentelor ce urmeaza sa fie folosite pentru iPhone 6. De la panoul tactil si pana la baterie, iPhone 6 va avea o multitudine de componente mai subtiri decat cele ale iPhone 5S, insa deocamdata nu se cunosc detalii decat despre baterie.

 O multitudine de zvonuri aparute pana acum au sustinut ca iPhone 6 urmeaza sa fie mai subtire decat iPhone 5S, iar o reducere a grosimii componentelor sugereaza ca atat structura metalica, cat si carcasa iPhone 6 vor fi mai subtiri.