Samsung are deja pregatit un concurent pentru iPhone 6

  Samsung Metal Galaxy Alpha este denumirea unui nou smartphone pe care compania Samsung il dezvolta in momentul de fata, el fiind aparent gandit pentru a concura cu iPhone 6. Cunoscut pana acum ca Samsung Galaxy F, noul terminal urmeaza sa aiba rama metalica a iPhone 5 si o carcasa din plastic ce imita pielea, lansarea sa sa fiind programata in cursul lunii viitoare, cu doar cateva saptamani inaintea lansarii iPhone 6.

  Terminalul ar urma sa aiba un ecran de 4.7 inch, exact precum iPhone 6 si va functiona in baza unor procesoare quad-core/octa-core, exact precum restul smartphone-urilor high-end lansate de catre coreeni. Desi cei de la Samsung pregatesc lansarea Samsung Galaxy Note 4 in toamna, iata ca pentru a lupta eficient cu iPhone 6 in Coreea se considera ca trebuie lansate cat mai multe terminale pe piata, totul intr-o tentativa de a genera confuzie in randul consumatorilor in speranta ca vor cumpara ceva cu ochii inchisi.

  Ieri va spuneam ca un iPhone 5S vechi de 8 luni de zile s-a vandut mai bine decat Samsung Galaxy S5 in 35 dintre cele mai importante piete de pe glob, semn ca Samsung inca nu stie cum sa lupte eficient impotriva Apple.

Metal Galaxy AlphScomp