geohot a fost angajat de catre Google pentru Project Zero

  Pentru cei dintre voi care nu stiau deja, Google a initiat un nou proiect numit Project Zero care presupune descoperirea de buguri importante in cele mai importante programe, o echipa de hackeri de elita fiind angajati pentru a le descoperi. In aceasta echipa de hackeri priceputi il regasim si pe celebrul geohot, sau George Hotz, el fiind angajat dupa ce a reusit sa descopere o serie de probleme de securitate in Chrome OS si a castigat 150.000$ de la Google.

When Hotz dismantled the defenses of Google’s Chrome operating system earlier this year, by contrast, the company paid him a $150,000 reward for helping fix the flaws he’d uncovered. Two months later Chris Evans, a Google security engineer, followed up by email with an offer: How would Hotz like to join an elite team of full-time hackers paid to hunt security vulnerabilities in every popular piece of software that touches the internet?

  “Talentul” sau in a descoperi probleme de securitate i-a adus acum un job in cadrul companiei Google in cel mai interesant proiect lansat de catre vreo companie americana in ultima perioada. De acum incolo geohot si ceilalti hackeri vor incerca sa faca internetul mai sigur pentru utilizatori prin descoperirea si rezolvarea de vulnerabilitati ale programelor care vor impiedica exploatarea calculatoarelor si furtul de bani sau date.

  geohot a dezvolta prima solutie de unlock pentru iPhone, a dezvoltat o multitudine de solutii de jailbreak si unlock dupa aceea, iar noul sau job exclude cu siguranta dezvoltarea altora in viitor.