iPhone 6 – autonomia bateriei

iphone 6 baterie iDevice.ro

  iPhone 6 va fi lansat in toamna acestui an de catre compania Apple, iar conform celor mai recente zvonuri el urmeaza sa fie mai subtire decat iPhone 5S, cu o baterie ce este cu 30% mai subtire. In ciuda reducerii grosimii bateriei, ea ar urma sa inmagazineze cu pana la 20% mai multa energie pentru noi, iar unii dintre voi se intreaba cat va conta acest lucru cand vine vorba de autonomia bateriei iPhone 6.

  Avand in vedere ca iPhone 6 va avea un ecran de 4.7 inch, dar si un chip A8 care administreaza energia mai eficient, ne putem astepta ca autonomia bateriei iPhone 6 sa fie doar usor mai buna decat cea a iPhone 5S. Nu va asteptati ca Apple sa creasca simtitor autonomia bateriei iPhone 6, avand in vedere ca pana acum Apple nu a crescut semnificativ autonomia bateriei vreunul iPhone, iar acum lucrurile nu vor fi diferite.

  Daca ar fi sa-mi dau cu parerea, atunci as spune ca iPhone 6 va avea o autonomie a bateriei cu pana la 10% mai buna decat cea a iPhone 5S, in conditii normale de utilizare. Acestea fiind spuse, Apple considera ca iPhone-urile sale ofera o autonomie a bateriei suficienta de buna pentru a functiona timp de o zi intreaga si e putin probabil sa schimbe ceva din acest punct de vedere, asa ca nu va asteptati la prea multe.