iPhone 6 – o presupusa bateria flexibila apare in noi imagini

  In cursul zilei de ieri am vazut primele imagini in care aveam prezentata o presupunsa baterie iPhone 6, ea oferindu-ne detalii in legatura cu capacitatea pe care aceasta urmeaza sa o aiba. In cursul acestei dimineti imaginile acestui articol au fost publicate, ele prezentandu-ne o baterie iPhone 6 cu totul si cu totul diferita care ar fi mult mai flexibila decat cea implementata de catre compania americana in actualele terminale iPhone.

  Dupa cum puteti observa deja, bateria iPhone 6 prezentata in aceste imagini este complet diferita de cea vizibila in cursul zilei de ieri, producatorul componentei pregatind-o pentru transport catre Apple. Desi nu se stie daca bateria este facuta pentru iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch sau iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch, modul in care arata componenta nu pare a fi potrivit pentru Apple, desi ele vor ajunge la partenerii companiei.

  In final, merita mentionat faptul ca aceasta noua baterie are codul de identificare identic cu cel al bateriei pentru iPhone 5S si se presupune ca el ar fi al fabricii care produce componenta, insa exista posibilitatea ca bateria din imagini sa fie facuta pentru actualul model al iPhone.