iOS 8 beta 4 introduce optiunea EU Internet pentru controlarea conexiunilor de internet in UE

  Incepand cu iOS 8 beta 4 compania Apple a implementat o noua optiune pentru iPhone-urile sale si tabletele iPad, astfel ca acum in meniul Settings>Cellular veti vedea meniul EU Internet. Apple a inclus aceasta optiune pentru iDevice-urile noastre in ideea de a ne permite sa folosim internetul in roaming doar in momentele in care calatorim intr-o tara a Uniunii Europene si beneficiem de tarife reduse.

Enable only the “Internet EU” in this way, the data traffic will be active only in EU countries. If you travel a lot and first enter in a non-EU country and then in a member country, with this option we do not risk paying big bucks.

  Stiti deja ca de la 1 iulie au fost reduse substantial tarifele de utilizare a unui telefon mobil in roaming, iar folosind aceasta optiune vom putea forta terminalele noastre sa aiba o conexiune de internet activa doar cand ne aflam intr-o tara a UE. In momentele in care ne aflam in afara unei tari UE, conexiunea de internet va fi inactiva si nu va genera costuri suplimentare pentru noi in timpul utilizarii sale.

  Optiunea este disponibila pentru toti operatorii din Romania.