iPad Mini Air urmeaza sa fie cu pana la 30% mai subtire decat iPad Mini 2

  iPad Mini 3, sau iPad Mini cu ecran Retina 2, va fi lansata in toamna acestui an impreuna cu iPad Air 2, iar noua tableta urmeaza sa ne aduca o surpriza destul de interesanta. Conform unor informatii publicate in cursul acestei zile de catre o publicatie din China, iPad Mini 3 urmeaza sa fie cu pana la 30% mai subtire decat Pad Mini cu ecran Retina, reducerea grosimii fiind similara cu cea aplicata anul trecut in cazul iPad Air fata de iPad 4.

  Avand in vedere ca iPad Mini cu ecran Retina are o grosime de 7.5 mm, reducerea cu pana la 30% a profilului ar putea aduce tableta la o grosime de aproape 6mm, iar acest lucru pare imposibil. Compania Apple utilizeaza o noua tehnologie de producere a componentelor care ar permite reducerea substantiala a dimensiunilor acestora pentru a le introduce in carcasa, insa ramane de vazut daca totul va avea succes.

  In final merita mentionat faptul ca iPad Mini Air ar urma sa fie denumirea pe care compania Apple ar trebui sa o utilizeze pentru acest nou produs.