iPhone 6 – iata cand pregateste Apple prezentarea si ce modele vor fi lansate

 

iPhone 6 con - iDevice.ro

  iPhone 6 va fi lansat in toamna de catre compania Apple, iar daca ne uitam la anii trecuti observam ca Tim Cook si-a programat conferintele de prezentare ale iPhone-urilor in luna septembrie. Conform unor informatii obtinute de la surse apropiate companiei Apple, o publicatie americana sustine ca Apple va prezenta iPhone 6 in prima sau a doua saptamana din luna septembrie, impreuna cu versiunea finala a iOS 8.

  Decizia privind organizarea conferintei de prezentare a iPhone 6 nu este finala, ea fiind afectata de capacitatea de productie a terminalelor in fabricile partenerilor companiei americane. In aceasta conferinta Apple va prezenta iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch, insa deocamdata compania nu a decis daca iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch va fi deasemenea prezent, acest terminal generand multiple probleme de productie.

 Procesul de testare si verificare al iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch se afla intr-o faza mult mai avansata decat procesul ce implica iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch, asa ca nu se stie daca acest dispozitiv isi va face aparitia. Avand in vedere pregatirea terminalelor, Apple se pregateste sa finalizeze si testarea iOS 8, iar iOS 8 beta 5 ar urma sa fie lansat pe 4 august, versiunea GM putand ajunge la dezvoltatori in luna august sau cel tarziu in septembrie.

  Separat de conferinta din septembrie, Apple pregateste o conferinta separata in luna octombrie in care ar urma sa prezinte iWatch, dar si versiunea finala a OS X Yosemite. Desigur ca si noi tablete iPad ar putea fi prezentate in aceeasi conferinta, Apple putandu-le lansa in luna noiembrie pe piata. Acestea fiind spuse, ne asteapta o toamna extrem de aglomerata.

12 COMENTARII

  1. Cocalari sau nu …chiar daca iti iei din prima zi sau nu, ideea e ca nu poti tine un telefon la infinit si candva tot trebuie sa il schimbi.

  2. ce este super?? arata aproape ca primul model de iphone rotunjit la margini ,aceleasi butoane rotunjite ,diferenta este ca e mai lung si mai subtire atat ca si design,zici ca le-au murit desenatorii ,sunt atatea prezentari de tel pe net si ei ne arata asta ca fiind iphone 6?eu cred ca lumea asteapta altceva de la un model iphone,un model mult mai fin mai subtire si mai futurist

  3. pentru Ithomas sunt untr-un mare dubiu desi sunt fan Aplle de ani buni (ipod, iPhone, iPad si iMac le folosesc in mod curent) acest “LG G3 imi face cu ochiul” ptr. performantele sale foto si video. Am de ales intre iPhone 5s, Samsung Galaxy 5 si LG G3. Pretul este acelasi pentru toate trei 700 euro.Samsung Galaxy 5 l-am eliminat. raman cele doua. Mai am 10 zile sa ma hotarasc.Astept sugestii pe care sigur le voi lua in calcul.Multumesc !!!!