iPhone-urile inregistreaza o crestere in vanzari de 10% in Europa

 

 

  iphone europa

  In conferinta pentru prezentarea rezultatelor financiare pentru Q3 2014, Tim Cook a facut o dezvaluire interesanta in legatura cu iPhone-urile companiei Apple, acestea inregistrand o crestere de 10% in vanzari in Europa. Nu este absolut deloc surprinzator acest lucru, avand in vedere ca iPhone 5 a reusit sa se mentain in topul celor mai vandute smartphone-uri de pe glob, trend-ul putand a continua in urmatoarele luni.

  Vanzarile puternice de iPhone-uri in aceasta perioada au ajutat compania Apple sa adune nu mai putin de 164.5 miliarde de dolari in rezerva sa monetara, aproape cat PIB-ul unui an intreg pentru Romania. Desi in Europa Apple are concurenta puternica din partea producatorilor de terminale Android sau Windows Phone, iata ca iPhone-urile sale inca atrag un interes destul de mare din partea utilizatorilor, iPhone 6 urmand a creste serios vanzarile.

2 COMENTARII

  1. E normal, preturile au scazut mult, se apropie lansarea ! Vom vedea daca vanzarile din toamna vor fi la fel de spectaculoase, pretul fiind de peste 1000 de euro la cel de 4,7 inch !