Musiex aduce o noua metoda de a controla muzica in iOS

  Musiex este un tweak disponibil din cursul acestei zile in Cydia, iar cu ajutorul sau putem controla muzica in iOS intr-un mod cu totul nou. Dupa cum puteti vedea deja din imaginea de mai sus, tweak-ul implementeaza in iOS o interfata vizibila direct in Springboard, ea oferindu-ne posibilitatea de a vedea ce melodie ruleaza in momentul de fata in background, diverse optiuni de control fiind amplasate in partea superioara a ecranului.

Musiex provides a quick, beautiful and highly customizable way of viewing/skipping through your music. With support for third party music apps and shuffle/repeat options for the default music app. Choose between a dark, light or even a custom theme so you can customize to your desire. You can also choose between standard or gesture controls. Simply assign Musiex to an activator gesture to get started!

  Musiex este compatibil cu diverse aplicatii terte care ne permit sa facem streaming audio, el avand implementat un sistem de gesturi pentru control si teme pentru personalizare. Musiex este disponibil la pretul de 1$ in repo-ul BigBoss al Cydia.