iWatch – Apple ar colabora cu Swatch si Timex pentru lansarea viitorului sau smartwatch

swatch logo - iDevice.ro

  Swatch si Timex sunt doi dintre cei mai cunoscuti producaori de ceasuri de pe glob, iar cei de la Apple ar colabora cu ambele companii pentru a lansa multiple modele ale iWatch cu preturi diferite. Ideea sugerata de catre o publicatie americana este ca Swatch ar urma sa produca aceste modele ale iWatch, compania elvetiana urmand a fi doar un partener care ar primi acordul Apple de a implementa iOS intr-un produs propriu.

  Intreaga idee este neobisnuita pentru compania Apple care nu incheie asemenea parteneriate cu parteneri care ar lansa produse proprii, dar cu branding Apple si iOS instalat. Mai mult decat atat, cei de la Swatch intentionau sa introduca actiuni in instanta impotriva Apple in cazul utilizarii denumirii iWatch pentru propriul smartwatch, asa ca un asemenea parteneriat pare cu atat mai putin probabil.

  In ceea ce priveste Timex, informatiile sunt mult mai putine si se discuta doar o posibila cooperare pentru fabricarea unui smartwatch in aceleasi conditii, insa deocamdata nimeni nu stie sigur daca aceste companii colaboreaza cu Apple si care este natura relatiei lor. In final, e foarte greu de crezut ca Apple va colabora cu vreun partener pentru a produce iWatch, compania americana dezvoltandu-si in general singura produsele.

1 COMENTARIU