Wico i6 – prima clona iPhone 6 ne ofera un preview excelent pentru lansarea din toamna (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=9Yz6vQGxgk8&w=580&h=370]

  Wico i6 este prima clona iPhone 6 despre care v-am vorbit cu doar cateva saptamani de zile in urma, ea reusind sa ajunga acum intr-un clip video care ne ofera o demonstratie totala a produsului. Dupa cum veti vedea si din clipul video de mai sus, aceasta clona iPhone 6 este facuta pentru a reproduce cat se poate de bine un terminal iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch, avand chiar si ambalajele pe care Apple le utilizeaza pentru actualele terminale.

  Desi Wico i6 ruleaza un Android modificat pentru a arata ca iOS 8, dispozitivul seamana cat se poate de bine cu un iPhone 6 si daca terminalul final va arata exact la fel, atunci cu siguranta vor exista multe persoane pacalite de acest dispozitiv. Cu un procesor quad-core de 2.4 GHz, 2 GB RAM, ecran cu rezolutie 960 x 540 si 8 GB de spatiu intern, nu vorbim despre un smartphone Android puternic, dar suficient de bun.

  Chiar daca este facut in baza schitelor aparute pana acum pe internet, Wico i6 ne prezinta cel mai bun preview pentru terminalul iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch pe care Apple il va lansa in toamna.