Apple este nemultumita de jocurile freemium pentru iDevice-uri

apple think different

  Jocurile feemium au avut parte de un succes impresionant in toate magazinele de aplicatii de pe glob, modelul generand cei mai multi bani dintre toate tipurile de jocuri disponibile pentru terminale mobile. In ciuda veniturilor considerabile generate de catre acest tip de jocuri, compania Apple ar fi nemultumita de jocurile freemium deoarece oamenii nu mai sunt dispusi sa plateasca pentru software.

Apple is frustrated, along with everybody else, about the mentality that’s gone rampant in mobile app markets, where people don’t want to pay anything.

  Jocurile freemium reprezinta o problema extrem de mare pentru toti detinatorii de magazine de aplicatii, Apple si Google fiind recent obligate sa modifice modul in care prezinta aceste jocuri. Cei de la Google nu vor mai marca aceste tipuri de jocuri ca fiind gratuite, in timp ce Apple va gasi probabil o alta solutie, insa compania americana nu este multumita de faptul ca utilizatorii s-au obisnuit cu aplicatiile gratuiet in loc sa cumpere titluri din App Store.