iOS 8 – Apple va inlocui aplicatia iPhoto cu Photos

  Daca ati incercat sa utilizati aplicatia iPhoto in iOS 8, atunci probabil ati intalnit un mesaj precum cel de mai sus care va spunea ca aceasta versiune a sistemului de operare nu poate rula aplicatia celor de la Apple. Fara a oferi explicatii clare pentru aceasta eroare, compania Apple a lasat-o activa pana in iOS 8 beta 4 cand a inlocuit-o cu o alta prin care sustine ca aplicatia iPhoto nu va mai functiona in iOS 8, ea fiind inlocuita de aplicatia Photos.

  Conform celor din Cupertino, in iOS 8 vom avea posibilitatea de a migra toate datele din iPhoto in aplicatia Photos, aici fiind incluse orice fel de proiecte sau jurnale/slideshow-uri. Totul va putea fi facut in momentul in care incercam sa accesam aplicatia iPhoto in iOS 8, un mesaj precum cel de mai sus oferind optiunea de a migra rapid datele, ele nemaifiind accesibile in vechea aplicatie iPhoto.

  Avand in vedere ca Apple renunta la iPhoto pentru OS X Yosemite, inlocuind-o tot cu o aplicatie Photos, era normal ca in iOS sa existe o masura similara.