iPhone 6 va include WiFi 802.11 ac de mare viteza

iPhone 6 placa de baza - iDevice.ro 4

  In cursul zilei de ieri v-am prezentat o serie de imagini in care vedeam pentru prima oara placa de baza iPhone 6, ele demonstrandu-ne faptul ca Apple va implementa un chip NFC in viitorul sau terminal. Separat de acest presupus chip NFC pentru iPhone 6, in placa de baza a viitorului dispzoitiv s-ar regasi si un modul WiFi 802.11 ac, care ar permite comunicarea cu alte dispozitive/hotspot-uri compatibile la viteze mari.

  In momentul de fata iPhone 5S are implementat un chip WiFi 802.11 a/b/g/n capabil sa atinga viteze de pana la 600 Mbps pentru transfer, insa prin 802.11 ac putem atinge viteze teoretice cuprinse intre 1.7 Gbps si 7 Gbps. Practic implementarea acestui nou chip ar permite cel putin dublarea vitezelor de comunicare sau de transfer de fisiere intre iPhone 6 si alte dispozitive compatibile, deci daca aveti un router ce suporta tehnologia 802.11 ac ar trebui sa aveti parte de transfer rapid de date inclusiv in cazul unui backup prin WiFi cu iTunes.

  Acestea fiind spuse, ramanem sa vedem ce noutati interesante va mai implementa compania Apple in iPhone 6.

4 COMENTARII

  1. Imi poate spune cineva de ce un macbook air 2013 si un IPhone 5s model A 1457 nu se conecteaza intotdeauna pe app store, itunes, safari si mail la internet prin wi fi ? Nu se deschid atasamente sau imi spune macbook ca nu este conectat la retea. Mentionez ca am un router TP Link WR 841 ND dual band la 300 mb configurat pe pc cu windows si am net prin fibra optica de la TV SAT.