Coduri Postale – aplicatia care te ajuta sa gasesti rapid codurile postale din Romania

 

  Coduri Postale este o aplicatie disponibila din cursul saptamanii trecute in App Store pentru Romania, iar cu ajutorul sau putem descoperi rapid codurile postale din tara noastre direct dintr-un terminal iPhone. Aplicatia functioneaza fara o conexiune de internet si detalii suplimentare va las sa descoperiti in descrierea sa, aplicatia fiind disponibila pentru DOWNLOAD GRATUIT in App Store.

Aplicaţia “Coduri Postale” va ajuta la găsirea codurilor poştale de pe teritoriul României fără a necesita conexiune la internet. Permite căutarea unei străzi sau localitaţi având codul poştal, dar şi viceversa, găsirea unui cod poştal după stradă sau localitate. De asemenea oferă o metodă rapidă de selectare a unei străzi sau localităţi în funcţie de locul în care te afli. Pentru a fii oricând la dispoziţia ta, poţi adăuga codurile pe care le utilizezi frecvent la favorite sau le poţi împărtăşi prietenilor tăi.

Pretul initial:
Numele:
Coduri Postale

Gratuit

DESCARCA





Developer: Mobileworks Commu…
Categoria: Productivity


Descriere: Aplicaia “Coduri Postale” va ajuta la gsirea codurilor potale de pe teritoriul Romniei fr a necesita conexiune la internet. Permite cutarea unei strzi sau localitai avnd codul potal, dar i viceversa, gsire…


Dimensiunea aplicatiei este: 8.6 Mb