MacBook Pro Retina Display 2014 – iata ce noutati pregateste Apple

  Compania Apple a actualizat in cursul acestui an linia de laptop-uri MacBook Air cu o serie de procesoare imbunatatite, insa MacBook Pro Retina Display 2014 intarzie sa isi faca aparitia. Conform unei imagini preluate, aparent, din versiunea pentru China a website-ului Apple, compania americana pregateste noi modele ale MacBook Pro Retina Display care contin procesoare imbunatatite si sunt livrate cu 16 GB RAM direct din fabrica.

  Modelul de baza al MacBook Pro Retina Display 2014 urmeaza sa vina cu un procesor Intel i7 tactat la 2.2 GHz, fata de 2 GHz cat are cel din actualele modele, in timp ce modelul superior urmeaza sa vina cu un procesor Intel i7 de 2.5 GHz, cu 200 MHz mai rapid decat cel actual. Ambele modele noi urmeaza sa includa 16 GB RAM standard si au integrate placi grafice Intel Iris Pro plus NVIDIA GeForce GT 750M.

  Separat de aceste doua modele exista si un al treilea care are inclus un procesor Intel i7 tactat la 2.8 GHz, el avand 16 GB RAM si un spatiu de stocare flash de 1 TB, aceleasi placi grafice fiind disponibile. Toate modelele au ecrane de 15 inch, deci nu vorbim despre vreun update pentru modelele cu ecrane de 13 inch, pentru acestea compania Apple pregatind probabil un upgrade minor.