Apple lanseaza MacBook Pro Retina Display 2014

  In cursul zilelor trecute v-am spus ca astazi Apple urmeaza sa lanseze MacBook Pro Retina Display 2014, actualizand modelele de 13 inch si de 15 inch ale MacBook Pro Retina Display. Update-ul aduce, in principal, procesoare noi cu frecvente de lucru mai mari, nicio modificare a design-ului, o crestere a cantitatii standard de RAM si pastrarea placii grafice dedicate utilizate in vechile modele.

  Dupa cum puteti vedea si din imagine, noile modele ale MacBook Pro Retina Display 15 inch au procesoare ce sunt cu 200 MHz mai rapide decat cele utilizate in vechile modele, ele avand acum standard 16 GB RAM. In ceea ce priveste preturile, modelul high-end este acum cu 100$ mai ieftin decat modelul anterior, reducerea de pret nefiind chiar atat de semnificativa avand in vedere costul total al produsului.

  In ceea ce priveste MacBook Pro Retina Display 13 inch vorbim doar despre o crestere cu 200MHz a vitezelor la care sunt tactate procesoarele, placile grafice ramanand neschimbate, noile Mac-uri venind totusi cu 8 GB RAM standard in loc de 4. In cazul acestor modele nu exista vreo modificare a pretului, compania Apple scazand totusi pretul modelului care nu este echipat cu Retina Display.