Un nou Apple Store este tinta unui jaf

  Daca zilele trecute vorbeam despre despre un barbat din SUA care a inselat o multitudine de angajati ai Apple Store-urilor pentru a cumpara, cu carduri, expirate produse in valoare de peste 300.000$, iata ca astazi vorbim despre un jaf. Conform presei din SUA, un grup de hoti a spart in cursul serii trecute geamul unui Apple Store din Carolina de Nord pentru a fura un numar necunoscut de produse ale Apple.

  In general furturile ultimilor ani care au implicat Apple Store-urile companiei Apple au avut in prim-plan masini care au fost folosite pentru a sparge fatadele magazinelor in ideea de a fura diverse produse. Acum hotii aplica o metoda ceva mai simpla, insa la fel de eficienta, produsele furate de catre ei fiind utilizate de catre Apple pentru prezentarea functionalitatii lor in fata clientilor care ii viziteaza magazinele.

4 COMENTARII

  1. pai poate multe din ele nu au un apple id bagat sau poate nici macar optiunea find my iphone activata in settings… ele fiind deja securizate in standuri.

  2. toate i-deviceurile sunt track-uite si blocate de catre Apple, nu sunt ei prosti sa le lase asa. nu au nevoie de “find my iphone” ca sa isi blocheze propriile device uri lasate libere prin apple store uri. nu e ca si cum ai fura parfumuri testere din magazine :))