Digi Mobil Roaming National – cum iti dai seama cand faci ROAMING si consumi internetul alocat pentru roaming

Digi Mobil roaming national Vodafone - iDevice.ro 2

  Dupa cum probabil stiti deja, Digi Mobil Roaming National este un serviciu oferit de catre compania RCS & RDS abonatilor Digi.Mobil pentru a se conecta la reteaua Vodafone in zonele in care RCS & RDS nu are acoperire. Serviciul este activ de cateva luni de zile pentru toti abonatii Digi.Mobil, insa abia de acum aproape doua saptamani de zile a fost activata si optiunea de a utiliza internetul in Digi Mobil Roaming National.

Cum imi dau seama cand sunt conectat la Digi Mobil Roaming National ?

  Din pacate cei de la RCS & RDS au nu ofera utilizatorilor posibilitatea de a isi utiliza intregul trafic de internet din abonament in ROAMING in reteaua Vodafone, ei limitand traficul de 100 MB/luna. In aceasta idee multi sunt curiosi sa afle cum isi pot da seama cand sunt conectati la reteaua Vodafone prin Digi Mobil Roaming National.

  Dupa cum puteti vedea deja din imaginea de mai sus, reteaua pentru Digi Mobil Roaming National poarta denumirile Digi.MobilR 2G si Digi.MobilR 3G, insa doar cea din urma ofera acces al internet. In momentul in care telefonul vostru este conectat la vreuna dintre aceste doua retele, veti sti ca sunteti conectati la Digi Mobil Roaming National si traficul de internet este limitat la 100 MB/luna, asa ca trebuie sa il folositi cu atentie.

  Din pacate abia din toamna cei de la RCS & RDS vor oferi optiuni pentru cumpararea de trafic de internet in roaming, insa pana atunci administrati-va cu atentie traficul alocat.