Apple TV 4 urmeaza sa fie lansat in cursul anului 2015

  In ultimele luni de zile au aparut pe internet diverse zvonuri care indicau faptul ca Apple se pregateste sa lanseze o noua versiune a Apple TV pentru utilizatorii sai, insa acest lucru intarzie sa se infaptuie. Conform unor detalii aparute in cursul serii de ieri, se pare ca Apple se pregateste sa lanseze Apple TV 4 abia in cursul anului viitor, o multitudine de piedici fiindu-i puse pentru lansarea acestui produs.

That’s Apple perception, to be sure. On the content side, cable executives and TV programmers say Apple has bit off more than it can chew and deny they’re the holdup. They say Apple needs permission from multiple types of rights holders to create the service it wants to offer.

  Marea problema a companiei Apple sunt marii operatori de cablu TV din SUA, Apple incercand sa implementeze noi metode de a accesa continut prin Apple TV, insa avand nevoie de acordul acestora pentru a o face. Incheierea unor acorduri cu aceste companii se dovedeste a fi o misiune dificila, compania din Cupertino avand nevoie de aprobarea unui numar mare de producatori de continut pentru a-si pune planurile in aplicare.

  Apple TV 4 urmeaza sa ofere noi optiuni pentru vizualizarea de continut multimedia, urmeaza sa ofere posibilitatea de a utiliza noi tipuri de aplicatii, totul fiind programat pentru lansare impreuna cu iOS 8.1.