iOS 8 – extensiile terte si securizarea cu Touch ID sunt demonstrate de catre 1Password (Video)

[vimeo 102142106 w=580&h=370]

  Pentru iOS 8 compania Apple ne-a promis posibilitatea ca aplicatiile sa interactioneze unele cu altele prin intermediul unor extensii terte, iar Touch ID ar urma sa permita securizarea de informatii folosindu-ne amprentele. In demonstratia de mai sus puteti vedea cum 1Password este utilizata pentru a oferi datele de logare pentru o aplicatie fara ca utilizatorul sa o mai paraseasca, Touch ID fiind utilizat pentru autentificare.

Thanks to Apple’s incredible new developer features in iOS 8, third-party apps can let 1Password fill Logins without the user ever leaving the app. Yep, complete with Touch ID for unlocking the vault. Yep, it’s this awesome. How easy is it for third-party apps to get in on this one-tap Login goodness? Extremely! Developers: check out our 1Password App Extension on GitHub with documentation and sample code.

  Practic in iOS 8 va fi simplificata extrem de mult comunicarea intre aplicatii si securizarea datelor folosindu-ne amprentele, Apple oferind in sfarsit metode de a prelua date din aplicatii fara a le mai parasi pe cele utilizate in meniul principal. Cei de la 1Password ofera documentatie pentru utilizarea acestui sistem cu propria aplicatie, asa ca implementarea nu este simpla, deci nu multi dezvoltatori vor profita de aceste noi API-uri.