Fostul CEO Beats va conduce divizia iTunes Radio in cadrul Apple

  In cursul zilei de ieri compania Apple a primit acceptul de a finaliza achizitia Beats si de la autoritatile americane, asa ca a urat “bun venit” angajatilor companiei in cadrul “familiei sale”. Cu aceasta ocazie am aflat ca Apple a oferit fostului CEO Beats ocazia de a deveni noul lider al diviziei iTunes Radio din cadrul sau, acesta acceptand provocarea de a controla initial si de a combina serviciile iTunes Radio si cel de streaming al Beats.

Rogers, a former Yahoo executive, will run both teams to create cohesion in Apple’s streaming-music options, according to the people familiar with the matter. Pandora and Spotify, the two-biggest streaming music services, each offer both a free ad-supported service and a subscription-based service.

  Ian Rogers a fost unul dintre managerii Yahoo! cu multi ani in urma, iar acum va incerca sa faca din iTunes Radio cel mai bun serviciu de streaming audio din SUA si din lume. Rogers va lucra sub conducerea directa a lui Eddy Cue, vicepresedintele senior al diviziei ce administreaza serviciile de internet ale companiei Apple si asteptarile sunt extrem de mari din partea sa.