Principalele repo-uri ale Cydia au fost sparte de catre hackeri

  Acum cateva saptamani de zile v-am spus ca repo-ul BigBoss al Cydia a fost spart de catre o echipa de hackeri care a publicat mai apoi toate pachetele disponibile in serverele sale. Pe parcursul timpului scurs de atunci si pana acum, multiple repo-uri principale ale Cydia au fost sparte de catre aceeasi echipa de hackeri, ModMyi, Zodttd si alte repo-uri cu tweak-uri/aplicatii piratate alaturandu-se lor.

  Toate pachetele disponibile in aceste repo-uri au fost puse in mod gratuit la indemana tuturor celor interesati impreuna cu un sistem anti-DRM care permite inlatuararea masurilor de securitate ce impiedicau instalarea. Aceasta este prima oara cand repo-uri ale Cydia sunt in mod public tinta unor hackeri care le compromit datele si le pun la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit, insa probabil nu va fi si ultima.

  Daca aveti vreun cont inregistrat in website-ul asociat vreunul repo al Cydia, ar fi bine sa va schimbati parola utilizata cu el, deoarece ea este cel mai probabil cunoscuta de catre hackeri.