iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch cu baterie de 2100 mAh ar fi pregatit pentru lansare

iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch auriu gri argintiu - iDevice.ro

  iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch este deja in proces de productie in cadrul fabricilor partenerilor companiei Apple si el contine o surpriza mai mult decat interesanta pentru noi. Daca acum cateva luni de zile s-a spus ca iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch ar urma sa contina o baterie de 1800 mAh, se pare ca acea componenta era utilizata doar pentru terminalele de test, versiunea finala a iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch urmand a folosi o baterie de 2100 mAh.

  Informatiile vin desigur de la surse din interiorul fabricilor partenere ale Apple si nu sunt 100% sigure, insa nu ar fi nici chiar atat de greu de crezut in momentul de fata. Daca Apple va folosi o baterie de 2100 mAh in iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch, atunci vorbim despre o crestere de 440 mAh, sau 30%, in ceea ce priveste capacitatea de stocare a energiei, iar eu unul stiu ca multi dintre voi isi doresc sa vada aceasta componenta in iPhone 6.

12 COMENTARII

  1. @Ovidiu din moment ce merge flawless poate sa fie si cu 100mhz mai slab.
    @iboy nu prea conteaza cat consuma procesorul, ecranul este problema.

  2. @iboy
    cat e aia mult mai putina energie ? banuiesc ca nu ai habar de cat consuma un processor de telefon . daca ai impresia ca consumul mai redus al noului processor o sa compenseze consumul mai mare al noului ecran , esti cu totul pe dinafara si ti-ai pus cu indretatire un nick care incepe cu -I(diot).

  3. @sorin

    cum iti explici atunci diferenta dramatica dintre Macbook Air 2011 si 2012 vs 2013 si 2014?
    ..aparent nimic nu s-a schimbat (design,ecran) si totusi autonomia bateriei e cu 3h mai mare
    ..ce s-a schimbat ? ..procesorul, placa video,sdd, consumatorii principali dupa ecran..
    MAI GANDESTE-TE!

  4. @Cael
    compari mere cu pere. Haswell a fost un mare pas inainte in ce priveste consumul. In domeniul procesoarelor de telefon , revolutia asta nu s-a intamplat inca – castigurile in ce priveste consumul sunt mici de la o serie la alta si de la un process de fabricatie la altul . Nu acopera cresterea de consum cu display-ul , cu tot multitaskingul inexistent al Apple .