Facebook obliga utilizatorii sa foloseasca Facebook Messenger pentru chat

Facebook Messenger - iDevice.ro

  Anuntata inca de acum cateva saptamani de zile, schimbarea implementata de catre Facebook incepand din cursul noptii trecute pentru utilizatori impiedica folosirea aplicatiei Facebook pentru chat cu prietenii nostri in celebra retea de socializare. Incepand de astazi unii utilizatori vor vedea un mesaj prin care li se cere sa instaleze aplicatia Facebook Messenger pentru a continua discutiile cu prietenii, mesajele nemaifiind accesibile in aplicatia Facebook.

  Cei de la Facebook implementeaza gradual schimbarea in toate serverele de pe glob, asa ca ar putea dura cateva zile pana cand vom fi nevoiti sa folosim FaceBook Messenger, insa tranzitia catre el este inevitabila. Cei de la Facebook nu au explicat foarte clar adevaratele motive pentru aceasta schimbare, insa totul vine ca o metoda de a concura cu WhatsApp Messenger, cea mai populara aplicatie de mesagerie text de pe glob.

  Facebook Messenger este disponibil pentru DOWNLOAD GRATUIT in App Store.

Pretul initial:
Numele:
Messenger

Gratuit

DESCARCA





Developer: Facebook, Inc.
Universala
Categoria: Social Networking


Descriere: Instantly reach the people you care about.

Messenger is a fast, free and reliable way to stay in touch. It’s just like texting, but you don’t have to pay for every message (it works with your data plan).


Dimensiunea aplicatiei este: 33.4 Mb