iOS 8 beta 6 intarzie sa apara in ciuda lansarii OS X Yosemite beta 6

iOS 8 beta romana - iDevice.ro

  In cursul serii trecute compania Apple a lansat OS X Yosemite beta 6 pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma OS X, update-ul venind la doar doua saptamani distanta de OS X Yosemite beta 5. Desi in mod normal ar fi trebuit sa fie lansat si iOS 8 beta 6 pentru iPhone, iPad si iPod Touch, compania Apple nu a oferit aceasta noua versiune beta pentru DOWNLOAD, asa ca zvonurile trecute care sugerau faptul ca iOS 8 beta 5 ar putea fi ultima versiune beta a iOS 8 s-ar putea adeveri.

  Desigur ca exista oricand posibilitatea ca Apple sa ofere iOS 8 beta 6 in cursul acestei saptamani, insa daca nu o va face, atunci e putin probabil sa mai apara vreo versiune beta pana la conferinta din 9 septembrie. In acea zi, sau poate cu doar cateva zile inainte, compania americana va lansa iOS 8 GM pentru dezvoltatori, aceasta fiind practic versiunea finala a sistemului de operare oferita in prealabil pentru cei care dezvolta aplicatii pentru platforma iOS.

  Acestea fiind spuse, ne apropiem incet, dar sigur, de lansarea iOS 8, ea putand avea loc chiar la jumatatea lunii septembrie.