Apple risca sa fie actionata in judecata din cauza problemelor generate de placile grafice ale MacBook Pro

  Cu doar cateva saptamani in urma v-am spus ca un numar tot mai mare de posesori de MacBook Pro se plang de probleme generate de placile grafice implementate de catre compania Apple pentru aceste produse. Din pacate compania americana nu admite existenta problemei in propriile produse, insa in curand ar putea fi obligata de o instanta sa le investigheze si sa le recunoasca, iar mai apoi sa plateasca despagubiri utilizatorilor afectati de catre ele.

Alerted to the pervasive failures concerning the 2011 MBP GPU’s, we commenced an investigation leading us to your community. Your posts are a great source of information, but to determine if any legal claims may exist, we need your help. Please take a few minutes to complete the survey below.

  Desi unii utilizatori au cheltuit sume serioase de bani pentru rezolvarea problemelor, unele dintre ele reapar, asa ca nu mai putin de 10.000 de oameni au semnat o petitie prin care le cer celor din Cupertino sa rezolve problema. Avand in vedere numarul mare de utilizatori afectati, o casa de avocatura s-a implicat pentru a incerca sa initieze un proces colectiv impotriva celor din Cupertino, insa nimeni nu stie acum daca el va fi intentat sau nu.

  Indiferent daca Apple va fi dusa in instanta sau va incerca sa rezolve problema in afara ei, cert este ca timp de 4 ani de zile compania americana a ignorat o problema care afecteaza zeci de mii de oameni, numarul fiind mult mai mare decat cel al persoanelor care au semnat petitia.