iPhone 6 – lansarea a fost confirmata de un partener important al Apple

  Imaginea de mai sus a fost inregistrata in cursul acestei zile pe o retea de socializare din China, mesajul fiind publicat de catre China Telecom, unul dintre partenerii chinezi ai companiei Apple. Desi operatorul a folosit unul dintre conceptele lansate pentru iPhone 6 pentru mesaj, el sustine totusi ca terminalul va oferi suport pentru toate tipurile de retele GSM/LTE din tara, adica TDD-LTE, FDD-LTE, WCDMA, CDMA2000, GSM si CDMA1X.

  China are active o multitudine de standarde de telefonie mobila, operatorii sai obligand Apple sa implementeze suport pentru retele rare in Occident, insa mesajul de astazi indica faptul ca iPhone 6 va fi mai versatil decat predecesorii sai. Mai exact, Apple ar intentiona sa lanseze un singur model al iPhone 6 cu suport pentru toate tipurile de retele de telefonie mobila din China, sau cel putin asta sustine China Telecom.

  Reprezentantii operatorului au sters informatiile de indata ce acestea au inveput sa fie preluate de catre marile website-uri de tehnologie locale, asa ca s-ar putea sa vorbim despre dezvaluirea unor detalii inainte de vreme.

2 COMENTARII