iPhone 6 – SPECIFICATII FINALE de productie dezvaluite de Foxconn

  Pentru ca iPhone 6 va intra in productie de masa saptamana aceasta, dupa certificarea facuta in fabricile Foxconn, iata ca acum avem, ceea ce par a fi, informatiile privind dimensiunile finale ale terminalelor. Aceste imagini contin schite care ar fi fost preluate dintr-o fabrica Foxconn si ele descriu specificatiile de productie pentru iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch, dar si cele pentru iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch.

  In baza acestor informatii aflam ca iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch va avea numele de cod N61, in timp ce iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch va avea numele de cod N56iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch cu avea 138 mm lungime, 66 mm latime si 6.9 mm grosime, greutatea sa nefiind listata, insa aflam ca a sa camera principala va iesi in exterior cu aproximativ 0.77mm, asa cum v-am spus zilele trecute.

  iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch va avea 158 mm lungime, 78 mm latime, 7.1 mm grosime, o greutate de 184.6 gramecamera sa principala iesind in exterior cu 0.67mm sau 0.77mm, dimensiunea finala nefiind listata. Pentru acest model compania Apple ar urma sa utilizeze bateria de 2915 mAh prezentata saptamana trecuta, insa deocamdata nu se stie daca ecranul va fi sau nu protejat folosind sticla de safir.

  In final, ambele modele ale iPhone 6 vor avea un logo taiat in carcasa, exact precum tabletele iPad, gaura urmand a afi acoperita, probabil, cu acelasi material rezistent folosit la tabletele sale. Partea proasta este ca acele margini despartitoare ale carcasei vor fi prezente in versiunea finala a terminalelor si ele vor fi practic antenele dispozitivului, deci daca va gandeati ca Apple va renunta la ele, ar fi bine sa va obisnuiti cu realitatea.

  Compania Apple ar fi intentionat sa implementeze un port audio de 2.5mm in iPhone 6, insa a renuntat la idee din cauza problemelor de competibilitate cu actualele jack-uri. Acestea fiind spuse, Apple ar fi comandat 40 de milioane de unitati ale iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch pentru acest an, productia urmand a incepe zilele acestea, in timp ce iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch va ajunge pe piata mai tarziu.

  De mentionat ca modelul N51 prezent in doua dintre imagini este, cel mai probabil, versiunea de 8 GB a iPhone 5S, care va fi pusa in vanzare dupa lansarea iPhone 6.