iWatch – Apple le cere partenerilor sa livreze componente in vederea inceperii procesului de fabricare

iWatch concept paste - iDevice.ro 6

  Cele mai recente zvonuri legate de iWatch indica faptul ca viitorul smartwatch Apple urmeaza sa fie lansat la sfarsitul acestui an, sau abia la inceputul anului viitor. Acele zvonuri sunt completate astazi de informatii furnizate de catre o publicatia astiatica, aceasta sustinand ca Apple le-ar fi cerut deja partenerilor sai sa livreze primele componente ale iWatch catre liniile de productie in vederea initierii procesului de fabricare in cursul lunii viitoare.

  Desi se estima ca Apple va produce 10 milioane de unitati ale iWatch pana la sfarsitul anului, se pare ca partenerii sai ar avea o capacitate de productie de doar 1 milion de unitati pe luna, mult sub ceea ce si-ar dori compania. Separat de acestea, se pare ca din momentul intierii productiei si pana in momentul lansarii efective ar putea trece pana in doua luni de zile, asa ca fie vom vedea iWatch pe piata in luna decembrie, fie il vom avea disponibil in 2015.

  Apple se concentreaza acum mai mult pe iPhone 6 si mai apoi pe iPad Air 2, asa ca iWatch ar putea fi marea surpriza de inceput de 2015 din partea companiei Apple.