Samsung Galaxy S6 Edge+ ajunge la iDevice.ro!

Samsung Galaxy S6 Edge+ la iDevice.roSamsung Galaxy S6 Edge+ a ajuns ieri la iDevice.ro prin intermediul programului Orange Smartphone Tester, terminalul fiind lansat in a doua parte a lunii trecute in diverse tari de pe glob, iar de saptamana aceasta il puteti cumpara inclusiv din tara noastra de la Orange Romania.

Dupa cum probabil stiti deja, Samsung Galaxy S6 Edge+ este “fratele mai mare” al Samsung Galaxy S6 Edge, principala diferenta vizibila dintre cele doua terminale fiind marimea, primul dintre ele avand un ecran cu diagonala de 5.7 inch, cu 0.2 inch mai mare decat cel al iPhone 6 Plus.

Terminalul Samsung Galaxy S6 Edge+ care a ajuns in posesia mea pentru urmatoarea perioada are ecranul de 5.7 inch, mentionat anterior, cu rezolutie de 2560 x 1440 pixeli, camera principala de 16 megapixeli care filmeaza 4K, 4 GB RAM, camera frontala de 5 megapixeli si un procesor octa-core Exynos Exynos 7420.

Prima impresie

Samsung Galaxy S6 Edge+ la iDevice.ro 1

Desi vorbim despre un smartphone Samsung, Samsung Galaxy S6 Edge+ are un look premium care se “transfera” in experienta de utilizare, carcasa de sticla folosita de companie in combinatie cu marginile din aluminiu aducandu-mi aminte de perioada in care foloseam iPhone 4 sau iPhone 4S.

Desi Samsung Galaxy S6 Edge+ are unele elemente de design care il aseamana cu iPhone 6 Plus, ecranul curbat pe margini iti ofera o senzatie complet diferita de a folosi aplicatii, dar mai ales de a naviga pe internet, accesarea meniului lateral fiind usor anevoioasa totusi.

Samsung Galaxy S6 Edge+ la iDevice.ro 2

Samsung Galaxy S6 Edge+ se aseaza bine in mana, mai putin atunci cand incepi sa il folosesti pentru navigare pe internet pentru mai mult de 5 minute sau incepi sa descarci aplicatii, el incalzindu-se ceva mai mult decat un terminal iPhone, dar diferenta este neglijabila.

Look premium, ecran spectaculos

Samsung Galaxy S6 Edge+ la iDevice.ro 3

Ecranul Samsung Galaxy S6 Edge+ este de departe cea mai laudabila componenta, el redand culori superbe si cat se poate de clare, camera cu inregistrare 4K completand o imagine de smartphone premium cu care Samsung nu ne-a prea obisnuit in ultimii ani.

Per total sunt placut impresionat de ceea ce a realizat compania Samsung cu Samsung Galaxy S6 Edge+ in scurta mea interactiune de pana acum, insa in zilele urmatoare va voi oferi mai multe detalii despre dispozitiv, asa ca va astept parerile.

Samsung Galaxy S6 Edge+ la iDevice.ro 4

Pana atunci, daca doriti sa aflati sau sa vedeti ceva special in legatura cu Samsung Galaxy S6 Edge+, va astept cererile sau recomandarile in comentarii.

Samsung Galaxy S6 Edge+ la iDevice.ro 5

Samsung Galaxy S6 Edge+ la iDevice.ro 6

Samsung Galaxy S6 Edge+ la iDevice.ro 7

Samsung Galaxy S6 Edge+ la iDevice.ro 8

Samsung Galaxy S6 Edge+ la iDevice.ro 9

Samsung Galaxy S6 Edge+ la iDevice.ro 10

Samsung Galaxy S6 Edge+ la iDevice.ro 11

Samsung Galaxy S6 Edge+ la iDevice.ro 12

Samsung Galaxy S6 Edge+ la iDevice.ro 13