Clientii Galaxy Note 7 primesc Galaxy S8 gratuit

Clientii Samsung care au cumparat Galaxy Note 7 vor putea alege optiunea de a primi Galaxy S8 gratuit in momentul lansarii oficiale pe pietele globale. Anuntul a fost facut de catre oficialii Samsung in cursul zilei de ieri, el urmand a deveni activ in perioada urmatoare, optiunea fiind disponibila separat de cele de a primi un alt model de smartphone Samsung.

Conform reprezentantilor companiei Samsung, toti cei care au cumparat un Galaxy Note 7 si nu doresc un Galaxy S7/Edge, sau returnarea banilor, pot primi un Galaxy S8 gratuit. Desigur ca vor trebui sa astepte pana in luna martie pentru a primi noul smartphone al coreenilor, insa probabil asteptarea va merita, din moment ce ei nu vor cheltui vreun ban pentru terminal.

Galaxy S8 va fi oferit gratuit de catre Samsung doar clientilor care au beneficiat de o singura inlocuire a Galaxy Note 7 pana acum, cei care au beneficiat de 2 urmand a plati o diferenta. Programul celor de la Samsung este unul menit sa atraga atentia asupra Galaxy S8 inaintea lansarii oficiale, insa ramane de vazut cata lume va fi impresionata.

Clientii Galaxy Note 7 primesc Galaxy S8 gratuit

Pana acum cei de la Samsung le-au oferit clientilor optiunea de a inlocui Galaxy Note 7 cu orice model de Galaxy S7/Edge, insa desigur ca au si returnat banii la cerere. De acum initiativa lor va fi modificata pentru a pune in evidenta Galaxy8 inainte de a fi lansat oficial pe pietele globale, in luna martie a anului viitor.

“Noul program de compensatie este gandit pentru a usura procesul celor care isi inlocuiesc terminalele Galaxy Note 7 cu alte smartphone-uri Samsung, ei putand alege inclusiv Galaxy S8 in viitor. Credem ca acest program va fi eficient din moment ce le ofera stimulente inclusiv magazinelor partenere.”

Samsung va incerca prin orice mijloace sa prezinte Galaxy S8 ca un adevarat succes pentru a spala rusinea numita Galaxy Note 7. Samsung incearca in acelasi timp sa isi recucereasca si clientii dezamagiti de problemele pe care le-a avut Galaxy Note 7, insa oare cati vor astepta jumatate de an pentru a primi gratuit un alt smartphone ?

galaxy-note-7-gratuit-galaxy-s8

57 COMENTARII

  1. pai cu ce este laudabil?? tinand cont ca respectivii clienti trebuie sa isi tina blocati banii in contul samsung? tinand cont ca banii platiti pe seria Note sunt mai multi decat cei pt seria 8…

  2. Da, bravo samsung! Daca am inlocuit de 2 ori pe nervii mei si cheltuielile mele bomba de note 7 platesc o diferenta…intradevar! Bravo samsung!!€

  3. Chiar isi bat joc de clienti…de fapt nu este gratis pt ca platesti cu timpul tau si cu diferenta de pret dintre seria note si seria galaxy s. FURT pe fata

  4. Avantajul ar fi ca le dai un terminal folosit(daca nu explodeaza) si ei iti dau in schimb flagship care cu siguranta va fi o petarda. De revelion nu dam cu petarde, aruncam cu Note 7. Rusine SAMSUNG. Afara din Europa, iesiti de pe piata.

  5. deci S8 il vor scumpi ca sa le iasa lor banii si sa nu trebuiasca sa ii returneze ah? deci daca S8 va avea pret de note 7, atunci Note 8 va avea pret de ?? este ilogic, samsung sa isi pastreze clientii au nevoie sa isi pastreze preturile asa cum au facut-o pana acum, ca sa nu mai zic,ca sa se poata cataloga un avantaj si un fel de “ne pare rau” ar trebui acestor clienti sa le ofere un discount de 25%. Adica uitati S8+o suma de bani retur

  6. au cheltuit deja bani pe un S8…banii de Note 7+timpul in care cu banii lasati in curtea samsung puteau face alti bani in acest timp

  7. Am avut samsung galaxy 7 edge, si va spun sincer ca am fost foarte dezamagit, l-am vandut pe olx la 15 mil. Ooooh ! Acum am iphone 7 . Desi trecerea la ios a fost putin greoaie, pot spune ca nu se compara . Iphone 7 este super telefon . Sper sa nu deranjez pe nimeni . Multumesc !

  8. Am achizitionat acest superb telefon, din APROAPE toate punctele de vedere, insa l-am si dus in service, mi s-a si schimbat cu altul nou si din nou am aceasi problema.
    Puteti cauta pe google” s7 edge black screen” aceasi lucru l-am avut si eu de la 2 bucati diferite.
    Cel mai mare minus este interfata “touchwizz” care este absolut de tot rasul. Am avut note 4 inainte si pot sa spun ca se duc in jos, arata mai bine dar are din ce in ce mai multe bug-uri cum ar fi camera care nu porneste sau ecranul care sta inchis cand ai nevoie de el cel mai mult. Tot aud ca se rezolva la update dar stim cum e samsung cu update-urile.
    Din pacate m-am convins si m-am dus la concurenta. Imi pare rau ca l-am cumparat. Am dat pe el 30mii si abia l-am vandut la jumatate de pret. Acum am iphone 7 , indiferent ce se spune pe aici, nu se compara…. sper sa deranjez . O zi buna !

  9. iphone nu a marit pretul…tot ieftin mi se pare..adica iphone 6s a fost cam 3400 la reselerii autorizati,iar iphone 7 acuma este 3500 lei,deci diferenta de 100 lei probabil pt trecerea de la 16 la 32gb

  10. Samsung vor ca tu, sa te risti cu Note 7 pana la anul ca dupa aceea sa primesti un S8…..doamne FERESTE omuleee..tu compari un defect de fabricatie care apare dupa 2 ani cu ce se intampla acuma in prezent ,,bombe si flacari

  11. Apple este o companie pt o anumita categorie de oameni…iPhone inca nu are probleme majore de imagine cu bombe si riscuri majore pe piata. Apple nu ar mari pretul dupa o asemenea catastrofa. Cine kkt ar mai cumpara S8 la 1200$??

  12. Vrabia malai viseaza … o sa mai vanda ciuciu … imi imaginez ce or sa spuna la prezentarea samsug galaxie 8. Iata noul samssung 8 , stati linistiti, nu fugiti acesta nu explodeaza!! Ahahahahahahahaaaa :))))

  13. Da, io’ n-am auzit pana acum de vreun iphone sau alt device sa fie interzis in gari, avioane , vapoare . E mai mult decat penibil. Sincer imi placea samsung , acum e doar o dezamagire . Mult noroc !

  14. Ooo daa :))) vor vinde ce stiu ei mai bine, plasticuri obosite low cost, la alea scumpe cine mai pune botul ??!! Pe pariu :))))

  15. Ai mai scris același comentariu și la alt articol despre Samsung , îmi amintesc destul de bine fraza cu “black screen”
    Nu trebuie să scrii același comentariu de 2 ori să știi , unii mai țin minte

  16. Paradisss !!! … sa folosesti superbele produse apple apoi sa intri pe idevice si sa gasesti samsonistii ofticati … Realmente sublim !!!
    p.s. nu e vina noastra ca samsung produce petarde si pocnitori , doar ne distreaza :))))

  17. foarte bine ca ai scris si aici pt ca unii nu stiau de patania ta.Altii scriu acelasi comentariu de doua ori in acelasi articol,acolo fiind o problema.

  18. Nu trebuie să îmi satisfac curiozitatea pentru că mă informez înainte de a comenta
    Userul Marian a mai postat exact același comentariu la un articol Samsung de aici , îmi amintesc foarte bine
    Cat despre problemele lui S7 eu as spune să vă uitați foarte în curtea Apple pe care o apărați atât de mult
    Sa analizam …i7
    -ecran galben (se pare că și iphone suferă de probleme cu ecranul si asta de mai multe ori , nu doar ecran galben dar si GHOSTING , sau plâns utilizatorii în masa )
    -probleme cu camera (se pare că i7 o are)
    -procesorul bazarie
    -zgarieturi extreme la varianta Jet Black
    -butonul touch 3D se strica
    Cică smartphone premium de 800 dolari , dacă nu este o pocnitoare nu stiu ce e

  19. Stai linistit, si eu am avut probleme cu două iPhone-uri , un 5S si un 6, ambele cu problema “blue screen ” . Da un search pe google, vezi despre problema aia cat se grava e (in cazul meu nu s a rezolvat nimic)