iOS 11 – Marile Probleme Raportate pe iPhone

iOS 11 are marile probleme raportate pentru iPhone si iPad de catre utilizatorii care au facut actualizarea imediat dupa lansarea versiunii finale.

iOS 11 are marile probleme raportate pentru iPhone si iPad in mod constant in saptamana care a trecut din momentul lansarii versiunii finale si pana in prezent. iOS 11 are cea mai mica rata de adoptie dintre ultimele versiuni majore ale iOS lansate de catre compania Apple, iar pentru aceasta problema ar putea sta la baza si numeroasele plangeri ale utilizatorilor iPhone si iPad din ultimele zile de pe internet.

iOS 11 are o varietate de probleme raportate pe iPhone si iPad, insa cele mai mari dintre ele au legatura cu autonomia bateriei si cu incetinirea serioasa a iDevice-urilor. Performantele sunt o problema majora in iOS 11 pentru foarte multi utilizatori ai iPhone si iPad, iar problema cu autonomia ar putea fi legata de asta, deoarece e posibil ca anumite procese sa ruleze in background si sa consume resursele telefoanelor.

iOS 11 genereaza deasemenea foarte multe plangeri si din cauza aplicatiilor care se inchid din senin in timpul utilizarii, iar aici voribm despre aplicatii neoptimizate, sau probleme ale sistemului de operare. Combinam toate acestea si cu foarte multe probleme cu afisarea corecta a interfetei iOS 11, a sistemului de rotire a ecranului, a tastaturii, a aplicatiei pentru camera, dar si a altor functii majore pentru iPhone si iPad.

“Ever since I upgraded, launching apps is an absolute chore. Safari, Reddit, ESPN, Yahoo, texts, etc all have a terrible time opening. They either crash back to home, freeze and require closing the app or take well over a minute to load. I never had a single issue with my 7+ before last night and now suddenly it’s like this phone is stuck in quicksand. I’ve never had to hard reset this phone before but I’ve had to do it twice in the past two days.”

iOS 11 – marile probleme raportate pentru iPhone si iPad

iOS 11 genereaza uneori niste blocaje atat de serioase in aplicatii sau in utilizarea obisnuita incat este necesara repornirea fortata a telefoanelor pentru a le putea folosi. Utilizatorii se plang de toate aceste lucruri afirmand ca pana in momentul instalarii iOS 11 nu au avut vreo problema cu iPhone si ipad, iar din pacate numarul celor care reclama acest lucru creste de la o zi la alta, fara vreo rezolvare.

iOS 11 pare sa aiba probleme foarte mari si cu Control Center, separat de butoanele Wi-Fi si Bluetooth care sunt complet inutile, widget-ul pentru controlarea muzicii fiind inutil. Unele aplicatii actualizate dupa lansarea iOS 11 au avut unele probleme rezolvate, insa asta nu s-a intamplat pentru toata lumea, in unele situatii fiind necesara o reinstalare a iOS fara a folosi un backup vechi cu datele salvate.

“I’ve been using the beta and it’s been super fine for me. But now on the GM I get all the same issues. Apps don’t launch, or if they finally do they crash. Things are freezing and crashing. Sometimes just bringing up CC stalls my phone and makes it unresponsive. Something in the update broke the Bluetooth controls connection and now I can’t use the skip button from my transmitter (which worked in the beta) to change songs.”

iOS 11 are foarte multe probleme raportate de catre utilizatori, cam asa cum se intampla in fiecare an cand o noua versiune majora a iOS este lansata pentru iPhone si iPad. Din pacate, va trebuie sa asteptam ca Apple sa lanseze iOS 11.0.1 pentru a rezolva unele dintre aceste probleme, dezvoltatorii trebuind sa isi rezolve problemele propiilor aplicatii.

iOS 11 Probleme Raportate iPhone