X

Huawei P40 Pro: CAT va COSTA Telefonul FARA Aplicatii Google

Huawei P40 Pro a fost anuntat ca fiind programat pentru lansare pe data de 26 martie in cadrul unei conferinte care va avea loc in Paris, astfel ca foarte multa lume asteapta cu nerabdare sa vada ceea ce a pregatit Huawei. Unele informatii interesante au aparut pana acum in legatura cu Huawei P40 Pro, iar printre ele se numara si detalii cu privire la preturile pe care le-ar putea avea telefonul si seria, ele urmand a costa mai putin decat seria lansata in 2019.

Huawei P40 Pro ar putea avea preturi cu minim 50 de euro mai mici decat versiunile lansate in 2019, adica ar putea costa doar 800 de euro, sau chiar mai putin, ceea ce e o veste grozava pentru toata lumea. 800 de euro este un pret foarte bun pentru un Huawei P40 Pro care nu are aplicatiile si serviciile de la Google, nu are aplicatiile Facebook, Instagram, WhatsApp, impreuna cu multe alte jocuri si aplicatii de la companii americane de renume.

Huawei P40 Pro: CAT va COSTA Telefonul FARA Aplicatii Google

Huawei P40 Pro nu poate fi vandut la un pret “de nimic”, pentru ca exista unele costuri in ceea ce priveste productia si promovarea sa, astfel ca Huawei nu poate sa il vanda in pierdere. Desigur ca nu exista nici vreun rost sa faca acest lucru, iar asta pentru ca oricum nu vor exista foarte multi oameni dornici sa cumpere Huawei P40 Pro fara aplicatiile Google si Facebook, deci ideea de a-l vinde usor mai ieftin este un inceput bun pentru chinezi.

Huawei P40 Pro nu e ajutat nici de faptul ca recent Google a oferit primele informatii oficiale cu privire la faptul ca aplicatiile si serviciile sale nu exista pe noile telefoane Huawei, dar si ca instalarea din surse terte nu e sigura. Asta ar putea afecta vanzarile Huawei P40 Pro, chiar daca pretul va fi mai mic decat cel pe care a fost cerut pentru seria de anul trecut, astfel ca ramane de vazut cum va prezenta compania Huawei noul model de telefon cand il va lansa.

Huawei P40 Pro va fi lansat pe 26 martie la Paris, insa vanzarile vor incepe abia undeva prin aprilie, desi o data clara nu a fost deocamdata zvonita pentru ca nu se stie in ce tari va fi inceputa distributia.

This post was last modified on feb. 27, 2020, 9:08 AM 09:08

Disqus Comments Loading...