Samsung GALAXY S21: Decizia IMPORTANTA, ce va fi Eliminat

Samsung GALAXY S21 are parte de o decizie foarte importanta pe care compania Samsung a pregatit-o, iata ce va fi eliminat din noile modele de telefoane.

Samsung GALAXY S21 adancime

Samsung GALAXY S21 are parte de o decizie importanta din partea companiei Samsung, iar asta pentru ca va fi eliminat un element central din viitorul model de telefon, si asta va surprinde multa lume. Samsung GALAXY S21 va fi lansat de catre cei de la Samsung fara senzor ToF integrat, ceva ce multa lume se cam astepta pentru 2021, chiar daca pentru seria S20 au existat zvonuri care in final s-au dovedit a fi complet neadevarate, dar realitatea se schimba.

Samsung GALAXY S21 fara un senzor ToF este ceva ce nu ar trebui sa fie o problema chiar atat de mare pentru clienti, iar asta deoarece in lumea producatorilor de telefoane incepe un trend pentru renuntarea la acesti senzori. Vorbim despre faptul ca actualele camere pentru telefoane beneficiaza de un software atat de avansat incat tot ceea ce pana acum era facut de catre senzorii ToF poate fi facut folosind inteligenta artificiala, si nimic mai mult.

Samsung GALAXY S21: Decizia IMPORTANTA, ce va fi Eliminat

Samsung GALAXY S21 beneficiaza astfel de un spatiu liber pentru a fi integrat un alt senzor de imagine care sa fie mai util pentru inregistrarea de poze grozave de catre clienti. Seria de telefoane Note 20 nu are un senzor ToF integrat de catre cei de la Samsung, iar presa din Coreea de Sud spune ca si in Samsung GALAXY S21 va fi facuta fix aceeasi schimbare de catre producator, deci ar trebui sa “ne luam adio” de la acesti senzori de imagine pentru telefoane.

“Samsung Electronics nu va aplica un modul 3D Time of Flight (ToF) pentru noua generație Galaxy S21 după Galaxy Note 20. Acest lucru se datorează faptului că este mai puțin util și are performanțe mai slabe decât ToF-ul Apple.”

Samsung GALAXY S21 nu are deocamdata dezvaluit sistemul de camere care va fi folosit de catre cei de la Samsung, dar ne putem astepta sa vedem ceva complex, asa cum am avut si in telefoanele anterioare. Nu va fi facuta trecerea la telefoane care au 5 senzori de imagine, acest lucru fiind cat se poate de clar, astfel ca in Samsung GALAXY S21 ar trebui sa vedem tot 4 senzori de imagine, la fel ca in seria Note 20, si e posibil sa fie acelasi aranjament.

Samsung GALAXY S21 va fi lansat in primavara anului 2021, cel mai probabil undeva prin februarie, cu vanzarile programate pentru a incepe in cursul lunii martie fix ca in 2020.