Overboard, noul expose pentru iPhone, de azi in Cydia

22524 Lumea expose-urilor pentru iPhone se mai imbogateste cu inca un candidat, de data aceasta de la Ryan Petrich, creatorul aplicatie Clippy.  Acesta a lansat o aplicatie numita Overboard care va permite sa aveti o vedere panoramica asupra aplicatiilor instalate in telefon, multiple optiuni de customizare, este compatibila cu temele folosite cu Winterboard si va  extinde chiar si numarul maxim de pagini pentru aplicatii.

In practica, oare cati oameni folosesc o asemenea aplicatie? Oare cati au sute de aplicatii instalate instalate in telefon si nu le mai pot tine numarul? Parerea mea este ca putini, n-am auzit multi laudand astfel e aplicatii pentru ca numarul celor care au intr-adevar nevoie de asa ceva este foarte mic.

Daca totusi va intereseaza aplicatia, o puteti gasi in Cydia la pretul de 1.99$.

22521 22522 22523

3 COMENTARII

  1. e inutil pentru softul 3.0 eu pot sa spun ca am in jur de 80 de aplicati si nu ma chinui prea mult le stiu pe derost plu dau in stanga la search si caut .. nu iii vad rostul singura chestie care poate face este sa mai poape si aceasta aplicatie destul din baterie
    eu odata ce am scos winterboard bateria imi tine mult mai mult parerea mea.. eu cu soft 2.2 imi tine bateria cateva zile lejer vorbin destul de mult.. cu soft 3.0 nu imi tine mai mult de 2 zile vorbind la fel si tin sa precizez ca nu am instalati din cidya instalate si etc,. doar cel mobilepach.. iar am incercat sa vad daca e si din cauza aplicatiilor ca sunt prea multe ori cu ele ori fara ele tot acolo sunt cu bateria deci.. sincer nu ii vad rostu scuze daca m-am abatut de la subiect:) zaoane.

  2. Nu te-ai abatut de la subiect, am spus in post ca nici eu nu-i vad rostul. Multe dintre aplicatii pentru iPhone sunt absolut degeaba, dupa parerea mea umila si Overboard intra in aceasta categorie, mai sunte cateva expose-uri catre merg adaugate aici. Si ca sa extind orizonturile, adaug si Pogoplank, care a fost un esec monumental.

  3. […] Overboard, aplicatia pentru iPhone/iPod Touch apartinand aceluiasi developer care a lansat si ProSwitcher, Ryan Petrich, a fost updatata la versiunea 1.1 in cursul zilei de ieri. Pentru cei care nu stiu Overboard este o aplicatie care ofera o imagine panoramica asupra tuturor paginilor cu aplicatii din telefonul vostru. Ryan Petrich a fost foarte ocupat saptamana aceasta, update-ul pentru Overboard vine in aceeasi zi cu cel pentru ProSwitcher, asa ca pentru unii anul acesta Mosul a venit in persoana lui Ryan. […]