Fastmac iV Case fa din iPhone o telecomanda universala cu LED flash

Dupa cum am mai spus deja zilele acestea se desfasoara la San Francisco in USA una dintre cele mai mari conferinte din lume dedicate produselor Apple, MacWorld 2010, unde producatorii aduc tot felul de inventii menite sa usureze sau sa sporeasca capacitatile achizitiilor noastre.

Astazi va voi prezenta Fastmac iV Case este o carcasa pentru iPhone 3G/3GS care se fixeaza peste carcasa din spate a telefonului vostru si are incorporata o baterie de 1300mah, un flash LED si un controller cu infrarosu cu ajutorul caruia puteti transforma telefonul intr-o telecomanda universala pentru aproape orice produs electronic pe care il aveti in casa, carcasa fiind totodata dotata si cu un port USB prin intermdiul caruia puteti incarca un alt device. Controlul electrocasnicelor se face prin intermediul unei aplicatii pentru iPhone 3G/3GS care vine la pachet cu carcasa, aplicatie care dupa cum spun producatorii ar trebui sa fie compatibila cu orice fel de device controlabil cu ajutorul unei telecomenzi.

Ideea de a transforma iPhone-ul intr-o telecomanda universala nu este noua insa combinatia pe care o face carcasa aceasta este una destul de interesanta. Pretul este estimat undeva intre 80-100$, daca s-ar comercializa in Romania ti-ai cumpara asa ceva?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=N2K_zaofovs[/youtube]