Tutorial : Jailbreak iOS 4.0 cu sn0wbreeze 1.6.1

Pentru a putea folosi sn0wbreeze trebuie sa fiti pe un firmware jailbroken, adica iPhone-ul vostru trebuie sa fie jailbroken, deschis si intrat in sistem! Nu conteaza ce firmware e atat timp cat e jailbroken si NU ati facut jailbreak cu Spirit! Deci puteti fi pe firmware 3.1.2/3.1.3/4.0GM insa TREBUIE sa fie jailbroken si jailbreak-ul trebuie sa fi fost facut cu orice altceva in afara de Spirit!


Daca telefonul vostru nu e jailbroken atunci NU puteti face restore la custom ipsw-ul facut cu sn0wbreeze!

Aceasta versiune a sn0wbreeze functioneaza doar cu iPhone 3G, iPhone 3GS bootrom vechi si iPod Touch 2G bootrom vechi, oricei alt device este exclus! Daca nu stiti ce bootrom are terminalul vostru atunci verificati-l cu F0recast.

Pasul 1

Downloadati iOS 4.0 pentru terminalul vostru de aici :

Apoi downloadati sn0wbreeze v 1.6.2 de aici : [download id=”70″]

Pasul 2

Schimbati extensia fisierului firmware downloadat din .zip in .ipsw apoi deschideti sn0wbreeze. Daca sunteti pe Windows Vista/7 atunci dati click dreapta pe sn0wbreeze si selectati Run as Administrator. Veti primi un mesaj de avertizare sa nu distribuiti programul, apasati ok apoi apasati butonul albastru pentru a continua.

Pasul 3

Programul are 2 optiuni de lucru : simple mode si expert mode. Simple mode este cea mai simpla si lipsita de optiuni metoda, iar expert mode va da posibilitatea sa customizati tot ce vrei sa introduceti in firmware, in tutorialul acesta vor explica expert mode asa ca selectati optiunea si apasati butonul albastru pentru a continua.

Pasul 4

Acum veti fi intampinat de un ecran care va cere sa cautati in calculator locul unde ati salvat fisierul iOS 4.0 downloadat si sa il deschideti, dupa ce programul verifica fisierul si va afiseaza un mesaj in care va avertizeaza ca daca aveti un iPhone 3GS cu bootrom nou nu il puteti jailbreak-ui folosind sn0wbreeze, apoi va aparea semnul ok, dupa care apasati butonul albastru pentru a continua.

Pasul 5

Acum ajungem la lucrurile ceva mai complicate. In ecranul acesta sn0wbreeze va afisa optiunile pe care le avem in configurarea firmware-ului, optiunea General este cea care va poarta prin toate celelalte asa ca o vom selecta pe aceasta. Selectati General dupa care apasati butonul albastru pentru a continua.

Pasul 6

Acum veti ajunge in ecranul care va ofera urmatoarele optiuni : 1 – optiunea de a activa telefonul, bifati-o daca NU aveti cartela operatorului de unde e cumparat telefonul, daca o aveti sau telefonul e deblocat din fabrica atunci debifati-o si faceti activarea cu iTunes; 2 – adaugarea optiunilor multitasking, wallpapers si procentajul bateriei pentru iPhone 3G, ramane la atitudinea voastra daca doriti sa le activati sau nu; 3 – lasati bifata optiunea de a adauga sn0wbreeze app(optiunea voastra, nu afecteaza jailbreak/unlock-ul); 4 – puteti selecta ce spatiu sa fie alocat partitiei de sistem unde e stocat sistemul de operare al telefonului, si tot ce downloadati din Cydia(ramane la atitudinea voastra cat doriti sa aiba). Apasati butonul albastru pentru a continua.

Pasul 7

Acum veti ajunge la meniul unde in mod normal ar fi trebuit sa apara programele de decodare insa din pacate MuscleNerd nu si-a dat acordul pentru adaugarea ultrasn0w in sn0wbreeze asa ca va trebui sa instalati singuri din Cydia ultrasn0w pentru a face decodare. ultrasn0w decodeaza baseband-urile : 04.26.x, 05.11.07, 05.12.01.

Ignorati ce scrie acolo despre iPhone 2G, nu se aplica.

Pasul 8

Selectati daca doriti sa instalat Cydia/Rock sau amandoua apoi apasati butonul albastru pentru a continua.

Pasul 9

Aici sn0wbreeze va da posibilitatea de a introduce in firmware anumite fisiere .deb care vor fi instalate odata cu firmware-ul. Selectati din calculator fisierele .deb dorite folosind optiunea browse apoi apasati butonul albastru pentru a continua.

Pasul 10

Acum sn0wbreeze va da optiunea de a modifica logo-ul care va apare atunci cand se deschide telefonul sau cand il introduceti in Recovery Mode. Puteti selecta doar fisiere in format PNG de maxim 100KB cu rezolutie de 320×480 pixeli, folositi functia browse daca doriti sa le modificati pe cele de acolo, in caz contrar debifati sau lasati bifata optiunea respectiva si apasati butonul albastru pentru a continua.

Pasul 11

Acum veti ajunge din nou la meniul principal de optiuni, selectati optiunea Build ipsw si apasati butonul albastru pentru a creea custom ipsw-ul. Lasati programul sa lucreze, ar putea dura ceva, depinde de configuratia calculatorului vostru. Dupa ce termina de facut custom ipsw-ul va afisa un mesaj dupa care puteti inchide sn0wbreeze, si puteti incepe procesul de restore.

Pasul 12

Conectati telefonul la calculator, deschideti iTunes, tineti apasat Shift in timp ce dati click pe Restore, navigati catre firmware-ul proaspat creeat si selectati-l, iTunes va face restore-ul si la sfarsit veti avea un telefon jailbreak-uit iOS 4.0.

Trebuie sa aveti iTunes 9.2 instalat pentru a putea face update la iOS 4.0 cu acest custom ipsw!

296 COMENTARII

  1. Deci sa vedem daca am inteles:
    Am un 3GS soft 3.1.2 firm 05.11.07 jail si unlock cu blackra1n codat pe o retea de afara si il folosesc cu sim vodafone.

    Dupa ce fac treaba de mai sus tel va ramane tot la 05.11.07 dar soft 4.0 si il pot decoda + jail?

  2. OK o sa ma apuc imediat de treaba, daca a mai facut asta cineva pe windows si poate sa spuna ca totul a decurs ok..ar fi bine venit, nu vreau sa ma aleg cu un bibelou f scump 🙂

  3. eu am facut jb la iOS 4.0 cu redsn0w. insa nu imi merge camera. imi face poza dar nu o salveaza.

    am un iphone 3g. sa ii fac din nou un restore cu sn0wbreeze?

  4. Am facut jb cand aveam 3.1.3 cu snowbreeze, am lasat valoarea default la partitia aia (pasul 6) si de atunci am mai putin spatiu disponibil pe telefon. Ai idee cum pot sa o sterg si sa o unesc cu partita mare? Am spatiu total de 6.7gb 🙁

  5. o intrebare am si eu…daca am 3.1.3 jailbreak cu spirit( 3gs bootroom vechi)…dupa ce ii fac restore la 3.1.3 cu ce ii pot face jailbreak daca nu cu spirit?…cu sn0wbreeze 1.6.1 merge facut doar jailbreak la 3.1.3?..sau ce solutie imi oferi?

    ca pe urma daca am 3.1.3 jailbreak-uit..cu altceva decat cu spirit ma descurc eu 😀

    multumesc.

  6. @zaone: Poti sa ne spui daca merita facuta deja trecerea la 4.0? Folosesc multe extensii din Cydia care imi fac viata usoara. 🙂 Oare au fost updatate deja pt 4.0? (AttachmentSaver, Safari Download Manager, Infinidock, SnapTap, Yourtube, etc). O alta intrebare ar fi faca push notifications functioneaza by default? sau trebuie iar instalat Pushfix 2.0? Am un 3GS (MF 05.11.07) cu vechiul bootrom cu 3.1.2 jb cu redsn0w si unlocked cu ultrasn0w. Cum este multitasking-ul de la apple, am inteles ca e mai nasol decat Circuitous?

    Merci.

  7. Am facut un custom firmware, pt un iphone 3gs, jaibrekuit, NU cu spirit, iar cand dau restore din itunes imi apare "Preparing iphone for restore…", dar de acolo nu se intampla nimic.

    Da la un momendat eroarea, cum ca nu poate face restore.(1604)

  8. Deci sa inteleg ca daca in trecut pe 3.1.3 a fost facut jailbreak cu Spirit, chiar daca am facut update oficial la 4.0, apoi am revenit la 3.1.3, …i-am facut jailbreak cu orice alceva in afara de Spirit …tot nu va functiona!?

  9. Buna ziua

    Alta mai tare….

    3GS cumparat in Mai, 3.1.3, jailbreake cu spirit.

    Salvat SSH

    Up date la 4.0

    intrebare…

    Daca il dau inapoi la 3.1.3 si ii fac jailbreak cu altceva….voi putea face restore cu un custom firmware creat cu sn0wbreeze 1.6.1 ?????

    sau sa mai astept?

  10. Cum imi dau seama cu ce a fost jailbreakuit iphoneul meu???si daca am 3gs 3.1.3 cu 5.1.12 merge sa trec la ios 4 folosind snowbreeze asta?

  11. Zaone,am urmat tutorialul iar in Itunes dupa restore mi-a dat eroarea"the iphone could not be restored.An unknown error occurred(2).CE FAC ACUM?

  12. Ai spus @Conectati telefonul la calculator, deschideti iTunes, tineti apasat Shift in timp ce dati click pe Restore, navigati catre firmware-ul proaspat creeat si selectati-l"….Este vorba de fisierul "sn0wbreeze_iPhone 3G@NOU CREEAT sau fisierul"iPhone1,2_4.0_8A293_Restore"???L-am selectat pe sn0wbreeze_iPhone 3G SI MI-A DAT EROAREA "”the iphone could not be restored.An unknown error occurred(2)"!

  13. @Andrei1809: Poti incerca, sunt sanse mari sa rezolvi problema asa.

    @Florin: Nu poti uni partitiile, trebuie sa faci restore la un alt custom ipsw ca sa ai spatiu mai mult.

    @epaxu: Nu poti sa faci jailbreak cu altceva in afara de Spirit la 3.1.3 pentru 3GS.

    Ce firmware ai si cu ce e facut jb?

    @Valentin: Daca ai revenit la 3.1.3 si ai facut jb cu altceva atunci merge.

    @Octav: Nu poti sa faci jailbreak cu altceva in afara de Spirit la 3.1.3 pentru 3GS.

    @gigi: NU, scrie mare acolo sus, wtf?

    @chico: Daca ai 3.1.3 si e jailbroken atunci e sigur cu Spirit si nu poti folosi sn0wbreeze.

    @sweetboyady: Schimba portul USB. Ai iTunes 9.2 instalat?

  14. Am tinut Shift+Restore in Itunes si am selectat "iPhone1,2_4.0_8A293_Restore"!Si-a facut restore-ul iar acum pe ecranul telefonului am afisat "mufa usb de incarcare ,sageata si sigla Itunes",iar daca deschid Itunes imi scrie "The sim card inserted in this Iphone does not appear to be suported"!Ce D-zeu fac acum!Please help me!

  15. @zaone: Din pacate am revenit la 3.1.3 (3GS bootloader vechi), dar in afara de Spirit nu mai merge sa fac jailbreak cu nimic. Am revenit la 4.0 oficial, si astept sa apara ceva …. .

    In alta ordine de idei, astazi aflu daca cei de afara au reusit sa-mi cumpere telefoanele! Revin cu noutati!

  16. Salut. Puteti sa-mi spuneti daca sn0wbreeze 1.6.1 schimba baseband-ul telefonului, la un restore cu IOS 4.0.

    Multumesc anticipat

  17. Imi sta in Recovery Mode!I-am dat iarasi restore si am selectat de aceasta data fisierul nou creat "sn0wbreeze_iPhone 3G"!Il las sa-si faca treaba asa?Am schimbat si portul usb si am si Itunes 9.2 instalat!?????

  18. am firmware 3.1.3 si Jailbreak facut cu spirit…fantastic ..nu?:)

    oare merge daca-i fac restore la 3.1.3 (fara jailbreak sau unlock) si pe urma sa-i fac un custom firmware cu PwnageTool + jailbreak(am vazut ca este varianta pt 3.1.3 pe iclarified.com)..si pe urma sa fac update la 4.0 cu ajutorul tutorialul asta?(telefonul e de la orange si dispun de un mac)…sau mai bine sa-mi vad de treaba, sa ma relaxez:)..si sa mai astept?o zi buna.multumesc.

  19. @andreei : A da ai 3G scuze, incearca sa bagi telefonul in alt port USB.

    @epaxu : daca mergea fara jb nu mai scriam ca trebuie jailbroken. Nici pwnagetool nu accepta restore de pe un telefon nejb. Mai bine stai linistit.

  20. @zaone. am citit pe un site ca sn0wbreeze nu face update de baseband si redsn0w face. am modem firmware 05.11.07 ( asta e basebandul? )pt 3g e vreo problema daca fac update la baseband ?

  21. Exista o lista a compatibilitatii aplicatiilor din Cydia cu 4.0. Inca mai este de lucru pana va intra totul la normal. Nu sunt hotarat inca daca sa trec sau nu la 4.0. As vrea o parere daca se poate. Merci.

  22. o prostie de program ca si celellalte. parca nu sunt in stare sa faca ceva mai serios. un program care sa jailbreakuiasca toate iphone-urile la un simplu click de exemplu.

  23. am incercat si eu tutorialul, totul a mers pana am conectat 3 gs-ul la i-tunes. i-am dat recovery cu ipsw -ul creat, imi afiseaza prepair for restore, sta asa cam 5 min dupa care imi da eroarea 1604. apoi telefonul pot sa il scot din recovery cu blackra. am i-tunes 9.2.0.61.am incercat de 4 ori si acelasi rezultat. ce am gresit?

  24. deci nu sunt singurul catuia i-a dat eroare 1604!?de ce da eroarea asta pana la urna si telefonul ramane in continuare in recovery mode?ce e de facut fratzilor?

  25. Pentru cei care au 3G si vor sa treaca la 4.0 sa nu activati cele 3 functii (multitasking,wallpaper in lockscreen si springboard si procentualul la baterie, procentul il puteti activa din sbsettings) care nu sunt standart on ca o sa dati cu telefonul de pamant, se misca foarte prost, eu cel putin era sa-l sparg, instalati doar cydia si o sa se miste bine iar daca faceti update si la baseband nu mai puteti trece la 3.1.2 sau 3.1.3 ca am incercat eu si nu vrea cu nici o versiune de iTunes la sfarsit de restore blochiaza servarul de la Apple procesul.

    si cam 90% din softurile din cydia nu sunt inca compatibile….

    deci eu va spun ca noaptea trecuta am avut treaba si sincer imi pare rau ca am trecut la 4.0…..

  26. Scuze ca a aparut de mai multe ori scris aici intrebarea dar la mine nu se vedea:(

    @Poison

    AM citit despre ultrasnow 0.93 dar am inteles ca nu pot sa il folosesc decat din telefon.Ideea este urmatoare,telefonul l-a primit a mea din state si era jailbreak sau cum vreti sa ii spuneti (adica merge in vodafone).Am zis sa ii punem aplicatii vazand foarte multe pe net,am fauct upgrade la OS de la 3.12 la 3.13 fara sa stiu ca il blocheaza practic,am vrb cu un tip la telefon care oferea tot felul de servici legate de iphone si mi-a zis ca nu am ce sa fac decat sa astept os4.0.Cum a aparut os.40 l-am instalat si imi spune ca nu am decat apelul de urgenta in mai multe limbi.Am luat forecast ca sa vad ce baseband am si imi scrie 5.13.04 bootloader 5.09.Eu am PC cu windows XP nu MAC din pacate asa ca va rog daca puteti sa ma ajutati.Mii de multumiri

  27. Am 3GS si era decodat cu blackra1n 3.1.2. La fiecare oprire trebuia iar blackra1n.

    Nu am reusit sa scriu nici 3.1.2 nici 3.1.3 sa ii fac decodare curata. Am dat la Cydia sa salveze SHSH dar zicea pending. Nu am mai avut rabdare si am scris 4.0. Acum e OK. Am sim l-am activat dar trebuie jailbreak sa pot face unlock cu Ultrasn0w.

    CUM sa ii fac jailbreak ca deja am pierdut o zi incercand ?

    Sunt sanse sa se fi salvat SHSH sa ii pot face donwgrade la 3.1.2 cu "74.208.10.249 gs.apple.com " in hosts?

    Alte idei ?

  28. Am facut cu snowbreeze jail la 3.1.3 si atunci am activat partitia aia de 700mb. De atunci am mai putin spatiu disponibil (~6.7gb). Cum pot sa sterg partitia aia?

  29. Acest custom firmware face update de baseband?

    Daca am cartela de la operatorul retelei in care este blocat telefonul (orange franta)il pot activa sa mearga pe voda romania?

  30. Zaone,ne raspunzi si noua celor care avem pb cu erorile date de Itunes in urma jailbreak cu sn0wbreze 1.6.1?Nu de alta dar stam cu telefoanele in recovery mode si ne uitam la ele ca si atunci cand nu exista unlock?!??????

  31. @gxg2009 : redsn0w face jailbreak, nu face nici un baseband update, ai citit prostii acolo.

    @Dominic : Da.

    @Vally : Nu ai cum momentan, asteapta sa iasa ceva.

    @Florin : Aia e partitia de sistem, nu o poti sterge.

    @ovydyu : Am scris si in articol ca nu face.

    @sweetboyady : Auzi da daca tot ai 3G de ce nu faci tu update la iOS 4.0 simplu din iTunes si jailbreak cu redsnow 0.9.5 ?

  32. Revin,dupa jailbreak il pot activa ca sa mearga in orice retea?,mentionez ca am un sim al operatorului de unde a fost luat telefonul.

  33. Salut Zaone. Cei care avem un iphone 3gs cu bootrom vechi si am facut jailbreak cu Spirit pe cand crezi ca va apare ceva jailbreak sa ne putem pune si noi iOS 4.o sau si pentru cei cu bootrom nou?

  34. nu faceti JB cu sn0wbreze 1.6.1 pentru ca va sta in recovery mode si la restore va da eroare 1604!am reusit pana la urma cu redsn0w 0.9.5 beta 5-3!

  35. @zaone

    Scuze ca tot insist dar sunt putin suparat pe faza ca nu pot folosi iphone-ul.Am scris mai sus cam tot ce am facut la el.Ma poti ajuta te rog frumos.Spune-mi daca sti ce as putea face.Multumesc mult de tot

  36. am auzit k merge si cu 4.0 final… a incerkt cinva q 4.0 final? sau ramanem la redsn0w? si ink ceva… am obtiunea de internet activata pe cosmote wnw… de knd am faqt update la 4.0 imi da o eroare… ceva de genu pdp… pe 3.1.2 imi mergea… am facut profil cu setarile de cosmote cu iphone configuration utility

  37. Deci eu il aveam jailbroken pe 3.1.2
    Nu trebuia sa il bag in DFU mode?! asta e?
    Acum am dat restore la 4.0 normal din itunes. Cu ce ii pot face jailbroken? pt ca acum nu e si deci nu pot folosi ce scrie aici.
    P.S. iti multumim ca ai rabdare cu noi!

  38. Am un 3g (initial 3.1.3 codat orange) acum e deblocat cu Blackrain pe 3.1.2 (Frimware 05.13.04).

    Nu mai vreau 3.1.2 deaoarece face figuri la GPS (din ce am citit .. din cauza la Blackrain).

    Intrebare:

    Pot folosi acest tutorial pt a trece la 4.0? Am Bootloader 6.4

    Pt instalare ultrasn0w imi trebuie WiFi? sau ma pot conecta in cydia cu cartela orange?

  39. @Florin

    Sa te ajute dumnezeu in tot ce iti propui sa faci :D:D.Pentru prima oara am meniu dar spune-mi te rog cum pot face sa imi intre in reteaua vodafone?Trebuia sa rulez programul repsectiv cu cartela de vodafone in el?Multuesc mult mult de tot

  40. @FiatLux : Da.

    @Marian : Nu stiu.

    @claudiu : Daca vorbesti clar poate te-as putea ajuta.

    @andubeje: Daca e bootrom vechi poti trece la 4.0 jb cu tutorialul asta.

    @alinmeko : TI-AM EXPLICAT DEJA CA TELEFONUL TREBUIE SA FIE JAILBROKEN CAND DAI RESTORE, NU IN DFU/RECOVERY/CE MAI VREI TU MODE!!!!!

  41. Am facut pana la urma upgrade la 4.0 cu redsn0w 095 beta,insa am observat ca 4.0se misca mult mai greu!Fii amabil,cum pot face downgrade inapoi la 313?de mentionat ca mi s-a modificat si baseband-ul odata cu trecerea la 4.0!Mulrumesc frumos!

  42. Am facut tot ce scrie in tutorialul acesta! Am dat restore cu Shift! si mi a instalat 4.0 dar nu gasesc Cydia in meniu…. ce s-a intamplat? ce trebuie sa fac?!

  43. am luat "iPhone1,2_4.0_8A293_Restore", l-am facut cu sn0wbreeze 1.6.1. si apoi am luat acest fisier cu shift+restore in itunes.

    P.S. sn0wbreeze 1.6.1 modifica fisierul sau salveaza altul in alta parte? pt ca eu am facut restore cu acelasi fisier care l-am salvat initial (dupa ce l-am modificat cu sn0wbreeze 1.6.1)

  44. jur ca de azi dimineata incerc sa fac telefonul asta.mai am putin si il sparg!poate cineva sa ma lamureasca?se poate face????????in forecast imi scrie ca e mc132 jailbreak if shsh saved tethered no.ma poate lamuri cineva?nu pot sa ii fac restore daca nu il pun in dfu sau recovery pt caa nu e activat

  45. Put into DFU mode.

    On your computer… Start > Control Panel > System > Hardware > Device Manager

    Find "Universal Serial Bus (USB) Controller", subitem Apple Mobile Device USB Driver.

    Right click, choose Properties, go to Details, select

    Device Instance Path from the dropdown box. The end of this info string will tell you the bootrom version, e.g. iBoot-359.x

  46. @nemesisx: Daca ai 3.0 jb poti face.

    @andubeje si alinmeko : Voi nu intelegti un lucru elementar, il voi spune pentru ultima oara dupa care va voi ignora complet : NU puteti face restore la un custom ipsw facut cu sn0wbreeze daca telefonul vostru nu e jailbroken! Daca e in Recovery Mode/Emergency Mode/DFU Mode NU puteti face restore. In cazul asta nu conteaza ce bootrom aveti, trebuie sa fie intrat in sistem si jailbroken!

  47. Salut Z! Azi am incercat si eu sa fac update la 4.0. Nu mi-a reusit. Mentionez ca am Iphone 3Gs cu Fw 3.1.2 (old bootrom) jailbreak cu blackra1n. Imi da o eroare 1600. Am citit tutorialul dar nu stiu ce sa mai fac.

    PS: te rog mult sa imi dai o explicatie.

  48. Zaone te rog daca poti sa ma ajuti si pe mine.Am reusit sa fac jailbreak pe iphone 3g baseband 5.13 dar nu imi vede reteaua vodafone.Ce trebuie sa fac.te rog ajuta-ma daca sti

  49. Aceeasi problema ca si pleecool, am iphone 3.0 jailbreakuit si tot eroarea respectiva o primesc[1600]. Va rog, asteptam un raspuns.

  50. Am un 3gs cu 3.1.3 jailbreaked cu spirit (luat de la orange ro). Exista vreo solutie deocamdata ca sa trec la ios4 si sa ii fac jailbreak? Pot sa ii dau direct din itunes update la ios4? Stiu ca pierd jailbreakul insa sunt curios daca e safe. Imi face update peste 3.1.3 cu jailbreak sau nu? ( nu as vrea sa mi se buseasca telefonu)

  51. am incercat sa ii pun si eu versiunea 4 prin acest program sn0wbreeze… imi da aceeasi eroare 1600, a doua oara 1062, nu stiu unde gresesc… zaone si andubeje daca stiti ce trebuie sa fac va rog sa imi scrieti… am 3.1.2 facut cu blackra01n sau cum ii spune…. acum cateva luni de zile… pe ym sunt cu nickname usa_nic

  52. Am facut jailbreak si unlock pe 4.0, dar am probleme cu youtubeul…nu vrae sa se conecteze. Primesc mesajul : "Youtube could not connect". Am un 3GS de 32 cu iOS 4.0 jailbreak si unlocked cu sn0wbreaze si unltrasn0w old boot. Cica exista pushfix care sa rezolve problema asta dar nu imi merg sursele cand le dau add in cydia.

    Aici se vorbeste despre pushfix:

    http://pushfix.info/forum/viewtopic.php?f=5&t

  53. fratilor am incercat sa fac jailbreak la 4.0 su snoow si nu stiu ce sa intamplat dar nu se mai aprinde telu nu mai face nimic.ce naibi sa initamplat?mai pot sa ii fac ceva????

  54. @LTabara : De aici : http://www.zaone.ro/downloads/firmware/
    @pleecool : Ai iTunes 9.2 si tot ce trebuie? Ai WiFi Sync instalata cumva?

    @Dominic: Daca nu iti vede ultrasn0w in Cydia atunci instaleaza-l iar.

    @Vlad: Exista posibilitatea sa nu mai poti face jailbreak daca ii faci update direct din iTunes. Stai linistit pana apar solutii adecvate de jailbreak.

    @Buldo: Cauta in Cydia pushfix.

    @shory : Adica dupa restart nu ami porneste sau cum?

    @Mostwnted: Azi dimineata am adaugat sursa lor in Cydia si a mers.

  55. Da dar merge sa instalezi pentru ca scrie acolo:

    -"ATTENTION: This package is for customers of pushfix.info ONLY."

    ……"This package will fail to install if you have not already purchased certificates" ……..

    ……."Unfortunately, this solution cannot be free at this time".

    Costa bani sau care e faza? Daca dau sa instaleze da o eroare.

  56. Dupa ce da eroarea la instalare, scrie in fundalul erorii (in terminal):

    "Please open a ticket at http://pushfix.info/ticket if you have PURCHASED and this problem persists.

    I check all tickets against purchaser database."

    Vreau sa mentionez ca este PushFix 2.0 pentru iOS 4.0

  57. am reusit pana la urma sa il pornesc si sa il bag in dfu mode ca sa reinstalez softu .dupa ce am facut asta si am incercat sa ii fac jailbreak cu redsn0w dupa tutorialu de pe sait iar nu mai porneste:(

  58. am uitat dupa ce am reusit sa reinstalez softu nu se mai activeaza :))

    in coltu din st sus unde ar trebui sa fie reteaua imi zice no service (telu e loat de la orange si il folosesc in orange)

  59. da stiu, dar mi-ai raspuns aici

    Vlad: Exista posibilitatea sa nu mai poti face jailbreak daca ii faci update direct din iTunes. Stai linistit pana apar solutii adecvate de jailbreak.

    si atunci am zis ca mi-as pune iOS4 sa vad si eu cum e dar daca nu voi mai avea cydia (pana nu apare o solutie de jb), atunci sunt obligat sa stau fara apps, ceea ce nu imi convine.

  60. Salut Zaone, te rog spune-mi si mie, am un 3GS cu bootrom vechi, de ce daca am facut jailbreak cu spirit ai scris ca nu mai pot face jailbreak cu metodele care se pot la ora actuala, ca din cate vad deocamdata nu se lanseaza nimic nou? Astept raspuns. Mersi.

  61. Dupa jailbreak si unlock ,la 3GS-ul meu nu mai am optiunea de a seta internetul respectiv nu imi mai apar campurile cu APN,password,am facut de 3 ori restore si acelasi lucru…

  62. Nu cred ca mai pun iOS 4.0 am vazut acum o demonstratie pe un 3G si are probleme softul, se intampla si pe 3G acelasi lucru cu semnalul ce a fost raportat si pe un iphone 4, pierde semnalul daca il ti in mana, se pare ca e ceva din soft.

  63. Am citit si articolul si toate paginile de commenturi si sincer sa fiu mai tare m-am aiurit. Sa vedem daca si eu, ca si multi altii probabil am inteles cum trebuie:

    Am 3GS cu 3.0.1 si 04.26.08 si vreau sa imi fac update la 4.0:

    1. Fac update la 4.0 cu custom fw cu sn0wbreeze 1.6.1 (cel de sus) si o sa am un telefon jailbreaked la sfarsit

    2. Daca nu e factory unlocked, trebuie facut si unlock, ori din cydia ori asa: http://www.zaone.ro/2009/10/25/cum-sa-instalezi-u

    Am inteles corect?

    Daca da, ce probleme pot intampina pe parcurs? Se merita update-ul?

  64. zaone te rog ajuta-ma un pic… am ramas practic fara iphone 3gs ca nu stiu ce sa ii fac, am gresit ceva banal… si anume am incercat sa fac custom firmware cu sn0breeze…. totul a mers bine, dar am apasat gresit la sfarsit cand am selectat firmware, l-am luat pe cel original de la apple… si nu pe ala facut de mine… in final m-am ales cu upgrade la 4 dar ar merge doar activat pe itunes… merge cumva sa ii fac restore la un alt firmware? ce e de facut? (am incercat dar imi da erori din itunes) ; am salvate shsh-urile de mai demult…

    astept raspuns! merci anticipat!

  65. @Viteza: Ai inteles bine doar ca 3.0.1 al tau trebuie sa fie jailbroken, merita update-ul deoarece 3GS-ul se descurca bine cu iOS 4.0.

    @nic: Ce telefon ai?

  66. @zaone: are si jb si unlock. o sa ma apuc de treaba. sper sa fie bine si sa nu stric ceva ca nu am telefon de back-up prin preajma.

  67. @zaone: dupa ce instalez iOS 4 se vor pastra toate aplicatiile instalate anterior sau se sterg automat ca la un re-install de Win?

  68. zaone am 3gs saptamana 23 cu firmware 05.13.04 si versiunea 4.0 instalata fresh (direct restore+shift de la versiunea apple de pe site – si trebuia sa iau versiunea proaspat creata cu sn0wbreeze). Te rog mult daca exista solutie spune-mi; daca vrei poti intra pe usa_nic pe ym sau pe skype sa vb text sau voice…

  69. Hmm…Deci…Iphone 3gs (bootrom vechi), Firmware 3.1.2 jailbreak'uit cu blackra1n, modem 05.11.xx, unlock cu blacksn0w , shsh salvat in cydia DOAR pt 3.1.3 (la 3.1.3 nu ma mai pot intoarce pt ca nu am cartela de activare, iar pt 3.1.2 nu am shsh salvat) si itunes 9.2, (nu am nici un wifi sync instalat pe pc).

    Acuma daca esti dragutz imi zici si mie cu ce am gresit de nu mi-a iesit sa bag pe telefon custom'ul 4.0 facut cu sn0wbreze 1.6.1???… (la mijlocu procesului m'am ales cu o eroare 14 de toata frumusetea) si acuma telefonu imi sta in recovery mode, iar tu ziceai pe undeva ca daca telefonul intra in recovery mode pa jailbreak.

  70. Ce ciudat…am reusit sa ies din recovery mode (am zis sa incerc la misto ca oricum nu mai am ce pierde), aveam un custom firmware 3.1.2 gata cu jailbreak pe el si a mers sa'l instalez pe telefon :))…dar totusi nu aveam salvat shsh 3.1.2, ma mira faptu ca a mers….acuma ma mananca iar in fund sa incerc sa bag acel 4.0 facut cu sn0wbreeze.

  71. Am incercat sa bag iar dar tot degeaba…in timpu instalari pe la jumatate imi da acea eroare 14…lasa te rog un raspuns daca ai idee despre ce este vorba.

    Multumesc.

  72. @nic: Daca ai 4.0 nu poti trece la nici un custom, am scris cred ca de 10 ori chestia asta in topicul asta, voi nu cititi comentariile?

    @razvany20: Eu primeam eroare 14 parca atunci cand incercam sa fac restore la 4.0 GM din Windows cu iTunes 9.1, in cazul tau chiar habar nu am de la ce e eroarea aia. Poti incerca sa faci restore de pe alt PC, am impresia ca undeva la mijlocul restore-ului iti blocheaza instalarea. Eventual poti face si un alt custom cu sn0wbreeze.

  73. @zaone: gata! Am reusit, iar acum postez de pe 3gs cu 4.0 jb si unlocked, ms multiple de rabdare si de sfaturi Zaone

    @all: urmati tutorialul cu atentie, cititi commenturile si totul va fi OK

  74. zaone,

    Multumesc din tot sufletul.

    Cititi tot si eu primeam eroarea (2) si dupa aceea 1604

    Iphone-ul NU trebuie sa fie nici in recovery mode nici in DFU.

    Eu unul am bifat optiunea Activate The iPhone si nu am pus nici o cartela SIM in acesta pe tot procesul.

    Cu stima.

  75. Am o singura problema dupa acest update. Destul de enervata. Detin doua cartele una de Cosmote si una de Orange. Daca o pun cea de Orange la Operator in coltul din stanga sus imi apare RO Cosmote 3G. E foarte ciudat. zaone daca ma poti ajuta cu un sfat. Te rog mult.

  76. zaone ajung pana la apasati tasta shift cred ca e tasta de pe ecran ?si dau restore si de unde selectez snowbreeze din calculator sau telefon am incercat din calculator dar el tot din itunes var originala il ia . sunt cam confuz poate ma ajutiimi este neclar ultima etapa pana acolo merge uns

  77. @vivi97: Ti-a raspuns Dan.

    @Deac Bogdan-Alexandru: Interesant, e prima oara cand aud de o problema de genul asta. Poti incerca un reset network settings din Settings>General>Reset.

    @adrian: Ai Mac sau PC?

  78. Zaone multumesc de raspuns

    @Dan la ce te referi?

    Zaone am pus intrebarea pentru ca aveam nevoie de confirmarea unui cunoscator.

    Oricine poate sa zica ce vrea pe net, dar nu e obligatoriu sa fie si corect ce zice.

    Aveam dilema asta… bootrom vechi… bootrom nou, nu stiam pana la ce valoare tine bootrom vechi si de unde incepe cel nou. F0recast nu zice daca e nou sau vechi. Am dat un Search in google si am gasit explicatia respectiva. In site-ul ala nu am incredere ca in site-ul asta. Nu stiu cat sunt de corecte informatiile de acolo.

  79. @vivi97: Sunt bune, oricum F0recast ar fi trebuit sa te lamureasca in mare cu privire la ce bootrom ai, daca spune Tethered : NO atunci e vechi, daca scrie YES atunci e nou.

  80. Facui totul ca la carte numai ca din greseala am pus originalul 4.0 si nu cel modificat cu sn0wbreeze 1.6.1. Vin de la un 3.1.2 cu BlackRa1n pt. jailbreak. Cand vreau sa pun acum ios 4.0 modificat imi da eroare 16xx (1600, 1604). Am incercat sa fac update de pe 3 calculatoare (inclusiv un Mac) si acelasi lucru… 🙁 Mai am vreo sansa sa rezolv treaba sau e musai sa astept un jailbreak ?

  81. @ody: Pentru a putea folosi sn0wbreeze trebuie sa fiti pe un firmware jailbroken! Nu conteaza ce firmware e atat timp cat e jailbroken si NU ati facut jailbreak cu Spirit!

  82. okay … ai incercat sa download-ezi o carte sa vezi daca merge …la mine, am facut jailbreak cu pwnage 4.0 si acolo e o problema … si vroiam sa stiu daca lucrez sub windows cu snow mai intampin acea problema…

  83. @gallaxya: Au scos PwnageTool 4.0.1 care rezolva problemele cu iBooks.

    Am downloadat acum o carte si totul merge ok insa are lag la schimbatul paginilor.

  84. zaone am facut o prostie. am un iphone 3gs boot nou 3.1.2 bb 5.11.07 . nu am stiut ca are jail cu redsnow pt ca nu aparea cydia si am faqt jailbreak cu spirit peste redsnow. telefonul numai porneste. ce pot face in situatia asta ? multumesc . ajutooor .

  85. pot salva shsh daca telefonul era jailbreake cu redsn0w dar nush daca avea salvat in cydia shsh ? 3.1.2 3gs boot nou. daca da ce tutorial sa urmez. multumesc

  86. @ody: Daca ai 3g si ai acum 4.0 original… poti face jailbreak la 4.0 cu redsnow si unlock cu ultrasnow (e f simplu). Eu asa am reusit sa fac dar vreau sa trec inapoi pe 3.1.2 sau 3.1.3 pt ca 4.0 merge f prost pe 3G.

  87. zaone daca telefonul are modem firmware 05.13.04, bootrom vechi, os 3.1.2 jailbreak si unlock, mai poate face ce scrie in tutorial?

  88. Dupa cum am scris mai sus am pus iOS 4 exact ca in tutorial, si acum nu imi mai merge aplicati youtube. A mai intalnit cineva problema asta?

    O alta problema intalnita a fost incompatibilitatea dintre 4 si sbsettings, dar asta a fost deja mentionata de zaone intr-un articol.

  89. Zaone spune-mi si mie te rog acolo cand creezi custom firmware ai sa bifezi allea cu background wallpaper si multitasking, mentionez ca am un 3gs, mai trebuie bifate casutele respective sau aleea sunt valabile numai pentru iphone 3g. Astept raspuns. Mersi.

  90. Ok. Si daca fac update la 4.0 si nu sunt multumit si vreau sa revin la 3.1.3, cum trebuie sa procedez, tin sa mentionez ca am salvate in cydia fisierele SHSH, pur si simplu tin apasat shift si restore si aleg vechiul firmware care l-am avut sau trebuie procedat altfel?

  91. salut!am si eu o problema , am dat update din itunes la ios4.0 si acum cand deschid telefonul imi cere cartela originala pe care nu o am telefonul fiind din spania.Pana acum am avut 3.1.2 jailbreak, dar asa am cumparat telefonul.Te rog frumoas daca poti sa ma ajunti cu un sfat.

  92. salut! am si eu o nedumerire..pentru 3gs cu 3.1.3 05.12.01 jb cu spirit si decodat cu ultrasn0w..pot sa pun os 4 si sa pot sa fac si jb si decodare?sau mai trebuie sa astept? cum se misca 3gs-ul cu os4? merita facut update-ul? ms mult

  93. Am si eu o intrebare….

    Am un 3GS 3.1.3, 05.12.01 iboot vechi, Jb – Spirit, Dec – Ultrasnow ….. nici in cazul acesta nu se poate trece la IOS 4.0?

    Stima

  94. 3gs-ul meu a ramas blocat in recovery mode.e iOS4 si nu mai reusesc nicicum sa il scot din recovery.am incercat cu recboot dar nu merge.este vreo alta solutie ca de 3 zile tot incerc???si daca o sa reusesc va trebui sa il activez din nou ca nu mai am cartela????

  95. RecBoot functioneaza, chiar azi mi-am scos 3GS-ul din Recovery Mode deci probabil tu nu ai instalat libusb corect.

    Daca nu poti sa faci restore la 3.1.2 cu SHSH atunci da, va trebui sa cauti o cartela.

  96. imi poti spune te rog ce libusb trebuie sa instalez?crede-ma ca am incercat de foarte multe ori si ramane blocat la exiting recovery mode.in mod normal ar trebui sa dureze foarte putin,nu?

  97. Salut,

    Am un 3gs cu bootrom vechi (testat cu iDetector) si am incercat sa instalez 4.0 custom ipsw generat cu sn0wbreeze, dar imi tot da eroarea 1600 in DFU si 1604 in Recovery Mode.

    Stii cumva o rezolvare la eroarea asta.

  98. am instalat libusb-ul recomandat de tine cel din arhiva.cam cat trebuie sa dureze pana cand scoate telefonul din recovery pt ca eu astept de vreo 15 minute si nu se intampla nimic.mai trebuie sa instalez si altceva?

  99. alinmeko daca ai win7 sau vista, inainte sa instalezi libusb da click dreapta pe el, propreties du-te la compatibility si selecteaza windows xp servicepack 2. Dupa instalare ar trebui sa mearga.

    Daca nu merge instaleaza iReb, apasa pe Fix Recovery mode loop, si da click pe tipul tau de iphone.

    Eu asa il scot din recovery mode.

  100. mersi cond0r.sa stii ca nu merge nici asa cum ai zis tu iar in iReb din cate am vazut nu am tipul meu de iphone adica 3GS.chiar nu stiu ce sa mai fac

  101. alinmeko daca apesi pe fix Recovery Mode Loop (coltul dreapta jos, din ireb) iti deschide alta fereastra… unde iti arata si 3gs

    100%

  102. am alta problema acum.i-am facut update la 4.0 din itunes.mai pot oare sa ii fac jailbreak deoarece cu snowbreeze nu pot.ramane blocat in recovery.nu stiu daca a mai avut vreodeta jailbreak facut telefonul si downgrade nu ma lasa sa fac.vreo idee????

  103. @cond0r: Daca citesti acolo sus cu atentie in primele randuri am scris conditiile pentru restore la custom cu sn0wbreeze.

    @alinmeko: La fel si pentru tine.

  104. 3gs cu bootrom nou; vers 3.1.2. Pt a scapa de problema cu restartul trebuie update la 3.1.3 (care e jailbroken). Dar nu se poate face pentru ca anterior a fost jailbreakuit cu Blackrain si dupa BR nu se poate face jailbreak ul cu Spirit . Vreo solutie ?

    Are ssh in Cydia

    Merci

  105. Am un 3gs cu vers de soft 3.1.2. I s-a facut jailbreak cu blackrain. Dar fiind cu bootrom nou (fabricat dupa sap 40 din 2009) la fiecare restart trebuie facut tethered jailbreak. Ca sa scap de problema (daca ramai pe drum fara curent in acumulator ….etc) trebuie facut update la 3.1.3 si jailbreak cu Spirit. Dar la 3gs NU poti face update (shift restore) pt ca se verifica tel pe serverul apple. Pot face jailbreak si pt 3.1.2 cu Spirit dar telefonul nu va mai porni pt ca i s-a facut anterior jailbreak cu blackrain.

    La 4.0 nu-i pot face update ca nu este inca jailbroken pt deviceurile cu bootrom vechi.

    Exista vreo solutie ?

    Merci

  106. Am SSH dar am incercat si alte dati (modificat fisierul host in pc) si tot nu a facut corect trecerea de la o versiune la alta. Si daca nu-mi reuseste trecere …. poate ramane in DFU mode si nu pot face restore decat la ultima vers de soft 4.0 care inca nu e jailbroken pe bootrom nou. Asa ca nu ma risc.

    Merci oricum de raspuns

  107. Chiar nu se poate fara Cydia?

    Nu exista un program de jailbreak care sa nu-ti bage pe gat Cydia?

    Cydia instaleaza o groaza de chestii pe care userii normali nu le vor folosi niciodata.Rock este mult mai rapid,are mult mai multe functii si este user-friendly.

  108. Salut, am un iphone 3g de la orange pe care aveam jailbreak la 3.1.3 Am respectat tot ce trebuia pt a face jailbreak la 4.0 , am reusit, doar ca acum nu-mi mai apare nimic in dreptul operatorului la semnal si nu stiu ce pot face

  109. zaone ce zici e adevarata asta-EDITAT ????am si eu un 3gs ios4 si nu a mai fost niciodata jailbreak si as vrea sa il fac dar nu as vrea sa iau tzeapa

  110. @alinmeko, scuze daca ma bag eu, dar e teapa, sau cateodata fura chestiile free si le vand…vezi si tu dar nu-ti recomand cel mai bine e sa urmezi tutorialul acesta sau sa mai astepti daca nu-ti merge

  111. ma poate ajuta cineva???am cumparat un 3gs iOS4 activat.acum nu stiu daca a mai fost jailbreak-uit vreodata dar cu snowbreeze nu reusesc sa il decodez deoarece imi da error 1604 in itunes.as putea sa ii fac downgrade la un soft precedent si sa il fac in tr-un alt mod?am descarcat umbrella si cand ii dau display shsh imi apare THE FOLLOWING DEVICES/ECIDs CAN BE RESTORED SAFELY:

  112. S-a discutat de atatea ori treaba sta incat m-am plictisit sa tot raspund la pentru fiecare care intra si intreaba.
    Nu poti face restore folosind un custom ipsw facut cu sn0wbreeze de pe un telefon care nu e jailbroken.
    De altfel scrie si in articol treaba asta, dar eu le scriu si tot eu le citesc.

  113. am inteles ce zici.chiar mie mi-ai mai raspuns.dar eu intrebam daca poti afla cumva daca telefonul a mai fost jailbreak=uit?ca poate asta ce l=am luat eu a fost jailbreak si facut update la ios4 accidental.si atunci ma gandeam ca poate merge sa ii fac downgrade la un firmware precedent si poate era o solutie sa il decodez.scuze daca te-am plictisit

  114. Am urmat pasii din tutorial si am ajuns pana la custom ipsw. Acum cand vreau sa fac restore imi da the iphone could not be restored. an error has occurred (2). nu reusesc sa ma descurc mai departe. am schimbat pc, cablul, port usb .. nimic.

  115. Iphone 3gs, am pus pe el acum 9-10 luni 3.0, jailbreak cu blackra1n, itunes 9.2.

    am pornit snowbreeze, am creat custom ipsw si cand vreau sa ii fac restore, imi da the iphone could not be restored. an unknown error has occurred (2).

  116. nu. l-am luat de pe site iH8snow. man, am vazut contul tau pe forum computergames. daca iti trimit nr meu de mobil pe pm imi dai un bip sa te sun sa vb un pic?

  117. da man. am luat f0recast si imi da ca am bootrom vechi. am verificat apoi si cu usbview si imi da la fel. deci e vechi. oricum nu are cum sa fie nou daca l-am luat anul trecut pe 29 iunie din america. avea 10 zile de cand aparuse. sper sa ma poti ajuta..ca vad ca nu se prea pricepe lumea..

  118. Buna, sunt in aceeasi situatie ca si edishor.

    Am un iPhone 3GS 32Gb 3.1.2 (7D11) Model MC133NF 05.11.07 jailbroken cu Blackra1n.

    Mentionez ca iTunes este la 9.2.

    Ii dau restore, incarca ipsw-ul si apoi sta o vreme si apoi imi da un mesaj de eroare.

    Orice idee profesionala este binevenita.

    Multumesc.

  119. Sn0wbreeze si .ipsw-ul de 4.0 l-am luat de pe site-ul dvs.

    Iar pasii i-am urmat exact ca in excelentul tutorial de mai sus.

    ….

    No use …

    😐

  120. Incercarile descrise mai sus le-am facut de 2 zile la rand.

    Acum in secunda in care scriu a inceput sa faca restore.

    ………..

    Later edit: mi-am facut iPhone-ul caramida: dupa ce a terminat de facut restart a aparut "APEL DE EMERGENCIA, NOTRUF " etc si itunes imi spune ca sim-ul nu e suportat.

    Imi apare pe ecran cablul catre logo-ul Itunes.

    Concluzia: sn0wbreeze asta nu a facut .ipsw-ul ca lumea pentru ca nu pot ajunge la Cydia sa-i dau unlock cu ultrasn0w.

    Il bag in sertar.

    In seara asta nu mai am nervi de el.

  121. verificat bootrom 3 metode:

    1. start/cpanel/system/device manager/universal bus controller/apple ……rezultat bootrom vechi

    2. usbview, DFU mode, config decriptors ———-bootrom vechi

    3. f0recast ——–bootrom vechi

    apoi

    verificat daca e posibila si facila trecerea la 4.0

    1. iclarified – 100% merge 3gs bootrom vechi using sn0wbreeze 1.6.1

    2. how-to-jailbreak-ios-4-0-with-sn0wbreeze-1-6-1-custom-firmware-method.htm pe blogdsa

    3. macrumors zice la fel

    4. zaone zice la fel

    5. readwriteweb la fel – merge fara probleme

    apoi

    itunes 9.2 de pe site apple instalat curat

    apoi

    sn0wbreeze 1.6.1 de pe site iH8sn0w

    de aici am urmat toti pasii aia usori si nu ma mai lasa sa fac restore.

    am creat ipsw in mod simplu si in mod expert, am incercat restore in mod restore si mod dfu cu fiecare ipsw, am schimbat cablurile, am schimbat PC, am schimbat si sisteme de operare de pe care am incercat.

    imi da eroarea aia unknown error has occurred (2). imi vine sa il dau de pereti. ce sa ii mai fac?

  122. @edishor

    Lasa-l asa sau patesti ca si mine.

    Asta e daca m-a mancat in c*r sa am FW 4.0.

    Acum vb singur.

    Tu macar ai telefon functional.

    (nici nu vreau sa ma gandesc ce fac maine fara numerele din el)

  123. de unde functional nene? incepe sa faca restore, imi da prepare for restore, mai sta , apare marul si bara aia alba sub el care arata cat se incarca si cand sa inceapa, bufff…imi da eroarea aia unknown error 2. si iar imi apare itunes pe ecran.

  124. @0din: Ala e baseband nu bootrom, cauta iDetector pe site si iti spune ce bootrom ai.

    @edishor: L-am intrebat pe iH8sn0w, vedem ce spune, daca raspunde..

  125. @zaone

    Telefonul are ACUM the new bootroom pentru ca programul ăsta mi l-a facut asa, insa ce a fost acum 20 minute era sigur cel vechi de vreme ce eu le-am adus din USA cu 1 saptamana inainte sa se lanseze in Romania deci e clar inainte de saptamana groazei.

    Oricum o parere/sfat despre ce sa fac ACUM ar fi mai mult decat binevenita?

    E vreo speranta?

  126. Salut Z! Am mai postat acum ceva vreme problema la restore IOS 4.0 trecut prin sn0wbreeze. Am gasit si problema si rezolvarea. IDetector.(3GS,3.1.2JB, bootrom nou). Noroc Bun.

  127. @0din: Deci il ai de 1 an adus din SUA si iDetector iti spune ca e bootrom vechi? Bootrom-ul NU il schimba un telefon, bootrom-ul e din fabrica "nou" nu dupa un update cu un program.

    @edishor: Ca avea bootrom nou si nu poate folosi sn0wbreeze.

  128. @zaone

    Deci sa înţeleg că era bootroom nou deşi am făcut jailbreak cu Blacksn0w şi nu a strănutat.

    Să presupunem că eu am zbârcit-o prin faptul că am incercat sa aduc un 3GS cu bootroom nou la iOS 4.0 … ce e de făcut acum?

    Mulţumesc.

  129. Tu le confunzi rau de tot. Deci ai avut jailbreak cu blackra1n si nu cerea refacut jailbreak-ul dupa restart?

    Daca ai iOS 4.0 fara SHSH pentru firmware vechi si fara cartela de activare, atunci ii poti gasi un loc calduros intr-un sertar deocamdata.

  130. @edishor: Problema e de la sn0wbreeze si maine va fi disponibila o noua versiune care rezolva problema asta. Cauza e incompatibilitatea cu Windows XP.

  131. @zaone…multumesc pentru timpul pe care mi l-ai acordat..poti posta si pe forum CG cand ai ceva noutati. eu cand pun mana pe noul snow am sa il postez prin alte parti…pe unde am mai intrat si plangea lumea..

  132. Aceasta metode functioneaza 100% daca urmati pasii cu multa rabdare + atentie.

    De precizat, functionaza pe iphone 3gs cu bootrom vechi (iPhone-ul meu este din saptamana 50, dar are refurb la bootrom vechi, verificati cu iDetector) chiar si pe cele cu spirit.

    Intrati pe site-ul lui ih8tsn0w, descarcati Sn0wBreeze 1.6.2, incepeti procesul pentru custom firmware, iar pe cei cu spirit o sa va trimita pe un blog de unde trebuie sa urmati niste pasi.

  133. sal

    am un iphone 3gs 3.1.2 ,baseband 05.11.07,bootloader 6.4, model MC131 ,jailbreak-uit cu blackrain (tethered jailbreak) as vrea sa stiu si eu daca se poate sa ii fac untethered jailbreak si daca se poate as vrea sa stiu pasii care trebuiesc urmati

  134. ok pana aici am inteles ,dupa ce fac jailbreak cu spirit o sa imi mearga in toate retelele? sau am nevoie de cartela originala pe care a fost codat telefonul (tel e din Anglia codat pe orange si mi-a expirat cartela deci nu o mai pot folosi ) eu il folosesc pe o alta retea

  135. Daca nu ai cartela sa il activezi nu poti face jailbreak cu Spirit deci nu poti scapa de problema cu restart-ul. Alt soft de jailbreak care sa te scape de ea nu exista deci ar fi bine sa faci rost de o cartela.

  136. (ady) Se poate activa telefotul daca ti-a expirat cartela (nu are nici-o legatura ca nu mai intra in retea)introduci cartela in telefon si il conectezi la calculator prin iTunes si se va activasi de acolo poti sa faci jailbreak cu Spirit

  137. aham deci daca e expirata cartela se poate activa si asa ?(imi zice "no service") ok fac jailbreak cu spirit si … cum fac sa imi mearga in orice retea?

  138. Salut,

    Am instalat OS4.0, am facut jailbreak fara probleme, am intrat in Cydia, instalat redsnow 0.93 dar nu merge unlockul. Am bootromul 5.11.07. Vreo idee?

  139. Salut!
    Am si eu o mica intrebare:
    Pot urma pasii din tutorialul de mai sus, pe un Iphone 3GS cu firmware 3.0, sau trebuie sa fie minim 3.1.2 instalat pe el?

  140. Am facut custom firmware-ul conform indicatiilor de mai sus. Trebuie sa instalez iTunes pentru ca momentam am versiunea 9.0, si vad ca ai specificat ca trebuie sa fac un upgrade la 9.2. Din pacate nu am gasit decat 9.2.1.4. E OK aceasta versiune, sau trebuie sa caut un 9.2.0 ?

  141. Gata. Am rezolvat. Aveam pe el versiunea 3.0, dar nu asta era problema. Eroarea 1600 imi aparea cand vroiam sa fac restore la 4.0 din iTunes,si telefonul era in DFU mode. L-am pus in recovery mode, si a mers. L-am si deblocat deja cu ultras0w si de acum incep sa-l butonez.

    Multumesc mult pentru tutorial!!

  142. Salut,va rog sa ma ajutati:),am dat sn0wbreeze 1.7 jos,dar pe win7 cand incerc sa il deschid imi da eroare…hmmm a mai patit cineva?

  143. la mine se da jos direct exe nu zip….dca dau run as administrator eroare atat pe vista cat si pe win 7,ambele 32 bit.Daca schimb extensia ma intreaba cu ce sa deschid(open with)…

  144. am reusit …am modificat cu sn0wbreeze 1.7 dar cand vreau sa instalez cu itunes imi spune ca nu e eligibil iar eroarea e ceva de genul 2010-07-24 14:53:41.014 iTunes.exe[4080:7bc]: restore library built Aug 24 2009 11:22:55

    2010-07-24 14:53:41.015 iTunes.exe[4080:7bc]: iTunes: iTunes 9.0.3.15

    2010-07-24 14:53:41.015 iTunes.exe[4080:7bc]: iTunes: Software payload version: 8A293 (option key)

    2010-07-24 14:53:41.053 iTunes.exe[4080:6b0]: iTunes: Specifying UOI boot image

    2010-07-24 14:53:41.055 iTunes.exe[4080:6b0]: phoning home to gs.apple.com:80

    2010-07-24 14:53:41.055 iTunes.exe[4080:6b0]: tss_add_entry: ApECID

    2010-07-24 14:53:41.055 iTunes.exe[4080:6b0]: tss_add_entry: ApChipID

    2010-07-24 14:53:41.055 iTunes.exe[4080:6b0]: tss_add_entry: ApBoardID

    2010-07-24 14:53:41.055 iTunes.exe[4080:6b0]: tss_add_entry: ApProductionMode

    2010-07-24 14:53:41.055 iTunes.exe[4080:6b0]: tss_add_entry: ApSecurityDomain

    2010-07-24 14:53:41.055 iTunes.exe[4080:6b0]: tss_add_entry: UniqueBuildID

    2010-07-24 14:53:41.055 iTunes.exe[4080:6b0]: tss_add_entry: @Locality

    2010-07-24 14:53:41.056 iTunes.exe[4080:6b0]: tss_add_entry: RestoreLogo

    2010-07-24 14:53:41.056 iTunes.exe[4080:6b0]: tss_add_entry: RestoreDeviceTree

    2010-07-24 14:53:41.056 iTunes.exe[4080:6b0]: tss_add_entry: RestoreKernelCache

    2010-07-24 14:53:41.056 iTunes.exe[4080:6b0]: tss_add_entry: RestoreRamDisk

    2010-07-24 14:53:41.056 iTunes.exe[4080:6b0]: tss_add_entry: iBEC

    2010-07-24 14:53:41.056 iTunes.exe[4080:6b0]: tss_add_entry: iBSS

    2010-07-24 14:53:41.056 iTunes.exe[4080:6b0]: tss_add_entry: KernelCache

    2010-07-24 14:53:41.056 iTunes.exe[4080:6b0]: tss_add_entry: BatteryLow1

    2010-07-24 14:53:41.056 iTunes.exe[4080:6b0]: tss_add_entry: BatteryLow0

    2010-07-24 14:53:41.056 iTunes.exe[4080:6b0]: tss_add_entry: LLB

    2010-07-24 14:53:41.056 iTunes.exe[4080:6b0]: tss_add_entry: iBoot

    2010-07-24 14:53:41.056 iTunes.exe[4080:6b0]: tss_add_entry: DeviceTree

    2010-07-24 14:53:41.056 iTunes.exe[4080:6b0]: tss_add_entry: BatteryCharging1

    2010-07-24 14:53:41.056 iTunes.exe[4080:6b0]: tss_add_entry: BatteryCharging

    2010-07-24 14:53:41.056 iTunes.exe[4080:6b0]: tss_add_entry: AppleLogo

    2010-07-24 14:53:41.056 iTunes.exe[4080:6b0]: tss_add_entry: BatteryPlugin

    2010-07-24 14:53:41.056 iTunes.exe[4080:6b0]: tss_add_entry: BatteryFull

    2010-07-24 14:53:41.056 iTunes.exe[4080:6b0]: tss_add_entry: BatteryCharging0

    2010-07-24 14:53:41.057 iTunes.exe[4080:6b0]: tss_add_entry: RecoveryMode

    2010-07-24 14:54:30.639 iTunes.exe[4080:6b0]: [tss] error from server=94 (This device isn't eligible for the requested build.)

    2010-07-24 14:54:30.639 iTunes.exe[4080:6b0]: server error (94): This device isn't eligible for the requested build.

    2010-07-24 14:54:30.640 iTunes.exe[4080:6b0]: _AMRAuthInstallCopyPreflightOptions: failed to personalize bundle (3194)

    2010-07-24 14:54:44.517 iTunes.exe[4080:7bc]: iTunes: Restore error 3194

  145. zaone te rog sa imi spui si mie urmatorul lucru: am iphone 3gs cu bootrom vechi cu jailbreak 3.1 facut cu blackrain acum mult timp. am in cydia shsh salvate pt 3.1, 3.1.2 si 3.1.3. pot sa bag ios 4.0 sau 4.1 si sa ii fac jailbreak? nu ma intereseaza unlock doar jailbreak. ce anume trebuie sa fac? trebuei mai intai sa bag 3.1.2 si sa ii fac jailbreak abia apoi 4.0 sau pot direct cu 3.1 pe care il am acum? multumesc

  146. Salut,
    am incercat sa imi duc 3gs-ul de la 3.1.2 la 4.0, am urmat toate instructiunile de mai sus si tot imi da eroare 1604. Acum sta in restore mode. Whats the next step?
    2010-10-10 23:24:05.656 [3484:290]: restore library built Aug 6 2010 at 11:14:46
    2010-10-10 23:24:05.656 [3484:290]: iTunes: iTunes 9.2.0.61
    2010-10-10 23:24:05.656 [3484:290]: iTunes: Software payload version: 8A293 (option key)
    2010-10-10 23:24:05.859 [3484:208]: iTunes: Specifying UOI boot image
    2010-10-10 23:24:05.984 [3484:930]: iTunes: Specifying UOI boot image
    2010-10-10 23:24:05.984 [3484:930]: iBoot build-version = iBoot-636.66
    2010-10-10 23:24:05.984 [3484:930]: iBoot build-style = RELEASE
    2010-10-10 23:24:05.984 [3484:930]: AMDeviceIoControl: GetOverlappedResult failed
    2010-10-10 23:24:05.984 [3484:930]: AMDeviceIoControl: pipe stall
    2010-10-10 23:24:05.984 [3484:930]: USBControlTransfer: error 31, usbd status c0000004
    2010-10-10 23:24:05.984 [3484:930]: command device request for ‘getenv radio-error’ failed: 2008
    2010-10-10 23:24:05.984 [3484:930]: radio-error not set
    2010-10-10 23:24:05.984 [3484:930]: no variant specified; authinstall is disabled
    2010-10-10 23:24:05.984 [3484:930]: unable to open device_map.txt: No such file or directory
    2010-10-10 23:24:05.984 [3484:930]: : production fused device
    2010-10-10 23:24:05.984 [3484:930]: interface has 1 endpoints, file pipe = 1

    2010-10-10 23:24:05.984 [3484:930]: : operation 4 progress -1
    2010-10-10 23:24:06.078 [3484:930]: bootstrapping restore with iBEC
    2010-10-10 23:24:06.078 [3484:930]: : operation 31 progress -1
    2010-10-10 23:24:07.078 [3484:930]: : Recovery mode succeeded
    2010-10-10 23:29:07.125 [3484:290]: iTunes: Restore error 1604