Cum sa introduci un iPhone in DFU Mode

Dupa cum spune si titlul, va voi invata sa puneti un iPhone in DFU Mode.

Pasul 1

Conecteaza telefonul la PC prin intermediul cablului USB si deschide iTunes.

Pasul 2

Inchide telefonul tinand apasat butonul Sleep/Wake pana iti apare mesajul care te intreaba daca vrei sa inchizi telefonul, apoi slide ca sa il inchizi.

DFU

Pasul 3

Dupa ce se inchide telefonul, asteapta 5 secunde apoi apasa simultan pe butoanele Home si Sleep/Wake ca in poza de mai sus timp de 10 secunde, apoi da drumul butonului Sleep/Wake si tine apasat inca 10 secunde doar butonul Home si daca iTaunes deschis iti va afisa mesajul de mai jos.

1351

IMPORTANT!!!

Ecranul telefonul trebuie sa fie complet negru, pe ecran aveti afisata imaginea de mai jos inseamna ca telefonul nu este in DFU Modeci in Recovery Mode.

Pasul 4

Daca urmand acest tutorial ecranul telefonului tau este complet negru si esti sigur ca stii ce faci, poti incepe procesul de restore.

Daca intampini alte probleme care nu sunt acoperite de acest tutorial te rog sa ma intrebi folosind pagina de suport aflata aici.

50 COMENTARII

  1. […] iDetector iti spune ce bootrom are telefonul tauBy zaone – June 27, 2010Posted in: Noutati, bootrom, iH8sn0w, iOS 4, iPhone, iPod Touch, jailbreak Salut, bine ai venit pe zaone.ro! Daca vrei sa fii la curent cu noutatile din lumea Apple atunci inscrie-te pentru a primi un e-mail cand apare un articol nou! iH8sn0w a facut in sfarsit un program care ne poate spune cu exactitate ce bootrom are telefonul nostru. iDetector se numeste ultima creatie a developerului care acum cateva zile lansa sn0wbreeze pentru iOS 4.0 si prin intermediul acestui program puteti afla ce bootrom are telefonul vostru prin simpla introducere a telefonului in DFU Mode, iar un tutorial pentru asta gasiti aici. […]

  2. cand incerc sa il pornesc in dfu mode itunes nu il recunoaste mi-l rescunoaste windowsu si imi cere driveru:(.. am win vista.. va rog mult ajutati-ma

  3. nu instaleaza .. am intrat in device manager si apare cu galben USB dfu device .. si dak ii dau update cauta online dar nu gaseste nimk.. si am incercat si la fel si la recovery mode..
    nu exista drivere separate.. sau ceva d genu?

  4. salut. am si eu un iphone 3g 16gb, si mia mers perfect pur si simplu dintro data numi mai incarca cum trebuie si nu recunoaste itunes telefonu am 3.1.3 soft pe el are si jalbreak facut dar e cam naspa ca are 2 dungi sus cand se aprinde tel. daca imi puteti spune si mie cum sal fac sau cam ce ar fi de vina multumesc

  5. am uitat sa mai scriu. iam dat un resset all sa stearga tot mia incarcat bara aia si tot numi intra in meniuuu. adica tel. e leguma nul pot folosi il aprind apare iconita apple si un cerc mic ce incarca ce dupaia sta blocat cercu si numi intra in meniu stima.

  6. Telefonul meu nu mai merge ..imi apare un mar ..am facut cum ai scris aici si mi la detectat itunes .am itunes 9.Am o nelamurire daca dau sa revina la setarile initiale imi va merge?

  7. ok..si ce e sus e altceva nu?Are ceva daca fac restore in itunes 9?inca o nelamurire,cand am introdus iphone in calculatorul nu mi la detectat,doar cand am facut ce e scris mai sus,Pot sa fac restore chiar daca nu imi cunoaste iphone?

  8. Telefonul meu ramane la sigla apple si apare un cerculet mic care se invarte si nu stiu ce sa-i fac , mi-l citeste iTunes dar imi da eroare la restore sper sa ma ajuti cu problema. Stima !

  9. am si eu o problema mare….am incercat sa i fac jailbreak iphonului meu 4s cu red snow si nu a mers dar akum nu se mai deschide deloc si nici nu mai merge. helppppppp

  10. am facut exact cum ai zis thu si mia aparut o eroare dupa ce i-am dat restore,si ecranul iphone-ului s-a facut negru,dupa alb si a ramas asa;ce pot face?

  11. Buna, am si eu o intrebare. Nu stiu daca sunt pe pagina care trebuie si imi cer scuze daca gresesc. Am un IPhone 3GS din Germania, mi l-a decodat cineva la inceputul anului, iar acum am facut update si nu mai reusesc sa ii dau drumul. Adica imi scrie IMEI-ul, dar ICCID scrie ca este necunoscut. Ce pot sa fac sa il pornesc?

  12. Salut, am facut jailbreak la un ipod touch 1gb de 16gb, am incercat ceva aplicatii si mi-a ramas blocat pe ecran cu logo ca se incarca.
    nu raspunde la nici o comanda. trebuie sa astept pana se descarca,nu?

  13. Salut…Am un iphone 3g jailbreak cu versiune de ios 4.1..si azi am vrut sa ii dau restore+update la versiunea 4.2… am bagat telefonul in usb… am deschis itunes… si am dat restore.. telefonul sa bagat in ,,recovery mode” mentionez ca am stat 3 ore si nu a progresat deloc… am citit pe un forum ca trebuie sa il bag in DFU mode si apoi sa ii dau iar restore.. dar nu il pot baga.. deoarce imi apare tot timpul semnul de la Usb si itunes… ce pot face ca sa finalizez restore si sa termine update`u ? Multumesc Frumos!

  14. Cand i-am dat prima oara Restore..singur sa bagat pe recovery mode..si asa a ramas..acum nu il pot scoate…i-am dat din nou restore+update sa vad si de data asta cat astept….data trecuta am asteptat 3 ore….nu prea cred ca voi rezolva ceva…daca nu reusesc il duc maine la un Service..:(

  15. Buna ziua!Imi apare acel cd cu itunes si un usb.Telefonul fara alimentator sau cablu usb alimentat la pc nu se deschide absolut deloc.Am facut acel restore ajunge la 783 mb il analizeaza si apoi nimic tot asa.Cum il scot din starea lui de recovery mode.Multumesc mult si sper sa ma ajutati mai detaliat!

  16. Salut…am si eu aceeasi problema…numai ce am primit iphone 3g…si persoana care l-a trimis ia dat restore si a intrat in recovery mode…l-am dus la service mi la facut dar ia bagat soft v.3.1.1 sau ceva de genul asta…si am incercat sa ii dau update din itunes la vers 4.2.1 mi se pare…dar sa incarcat pana aproape la final si mia dat eroarea 1015 si acum pe ecran imi apare doar sigla itunes si usb…si nu stiu ce sa fac cu el…ca si daca incerc sa ii dau restore din nou din itunes nu pot…pentru ca imi inchide automat itunes-ul cand bag usb de la telefon…ma poate ajuta cineva…

  17. Salut si eu am aceeasi problema…numai ca eu am vrut sa ii dau restore+update de la ios 3. nu mai stiu exact cat…dar cand sa fie aproape gata mia dat eroarea 1015 si mia aparut pe ecran doar sigla itunes si usb-ul acela….si nu stiu ce sa fac…ca nu reusesc sa dau restore din nou din itunes caci atunci cand bag usb-ul de la telefon in calculator itunes mi se inchide automat…

  18. salut am si eu un iphone 4 cu imei 012647007710480 si nu stiu pe ce retea este codat te rog sa ma ajuti si pe mine ca iam dat reset si nu pot sa il activez si cred ca trebuie sa bag cartela din reteaua in care e codat

  19. salut
    am o problema la unul din iphon uri,un 3g care functioneaza perfect atata timp cat il butonez,daca nu il butonez si intra in sleep se blocheaza si nu il mai pot debloca ramane ecranul negru.
    daca sun de pe alt telefon pe cel cu problema imi suna dar cel cu respectiva problema arata ca si mort parca ar fi inchis
    se poate face cv?merci