Unlock si jailbreak iOS 4.1/4.2.1 folosind PwnageTool 4.1.3

In primul rand va rog sa cititi foarte atent acest articol si daca ati inteles despre ce e vorba si sunteti de acord atunci puteti urma pasii de mai jos pentru a face un custom ipsw pentru terminalele voastre.

Folosind acest tutorial veti putea decoda doar iPhone 3G/3GS NUMAI daca FACETI update la baseband-ul 06.15.00 al iPad. Aceasta versiune a PwnageTool face jailbreak pentru :

  • iPhone 3G – iOS 4.2.1 – untethered;
  • iPhone 3GS(bootrom vechi) – iOS 4.1 – untethered;
  • iPhone 3GS(bootrom nou) – iOS 4.1 – untethered;
  • iPod Touch 3G – iOS 4.1 – untethered;
  • iPod Touch 4G – iOS 4.1 – untethered;
  • Apple TV 2G – iOS 4.1 – untethered;

Acest tutorial are doar cativa pasi de ghidare pentru cei care stiu sa foloseasca PwnageTool. Pentru restul dintre voi asteaptarea continua pana maine cand apare redsn0w ce va face jailbreak si pentru iOS 4.2.1. Sfatul meu este SA ASTEPTATI PANA MAINE!!!
URMATI ACEST TUTORIAL PE PROPRIA RASPUNDERE!

Pasul 1

Descarcati PwngeTool 4.1.3 : [download id=”103″]

Descarcati iOS 4.1 pentru terminalul vostru de aici.

Descarcati iOS 3.2.2 pentru iPad de aici.

Pasul 2

Urmati acest tutorial pentru a face un custom ipsw, insa cu urmatoarele mentiuni!

  • NU FOLOSITI UN CALCULATOR CU Mac OS X instalat in VMWare!
  • trebuie mai intai sa incarcati ipsw-ul pentru iPhone 3G/3GS dupa care veti primi un mesaj de atentionare la care apasati yes.
  • dupa asta trebuie sa incarcati ipsw-ul de iPad pentru a face update-ul de baseband.

Dupa ce ati facut aceste 2 lucruri treceti prin pasii mentionati in tutorial iar la sfarsit introduceti telefonul in DFU Mode folosind PwnageTool! Din VMWare nu veti putea face acest lucru.

UPDATE: PwnageTool a scos un custom firmware bundle pentru iPhone 3GS cu bootrom vechi. Cu acest bundle puteti face jailbreak acestor terminale pe iOS 4.2.1 folosind PwnageTool si veti putea evita un baseband update.

FACETI ACESTI PASI PE RASPUNDEREA VOASTRA! Eu nu i-am incercat!

Descarcati acest bundle de aici.

Pe Mac, copiati aplicatia PwnageTool pe desktop, click dreapta si selectati Show Package Contents, apoi navigati in Contents>Resources>Firmware Bundles unde veti copia acel Bundle.

Dupa ce il copiati puteti face un custom ipsw jailbroken si activat fara update de baseband pentru 3GS-ul vostru cu bootrom vechi.

Pe 3GS-urile cu bootrom nou metoda nu functioneaza.

Pentru a face jailbreak dupa ce folositi acest custom ipsw trebuie sa urmati tutorialul acesta ignorand update-ul de baseband.