Concurs:Castiga o baterie externa, o carcasa Angry Birds si un Game Grip cu Easydeal si iDevice.ro

A trecut ceva vreme de la ultimul concurs asa ca astazi va dau ocazia de a castiga unul dintre accesoriile oferite de cei de la EasyDeal.ro. Le multumesc pentru produsele oferite cu ocazia acestui concurs si sper ca voua sa va placa. Iata pentru ce concurati :

Acumulatorul extern functioneaza cu toate modelele de iPhone si iPod Touch deci nu trebuie sa va faceti griji cu privire la compatibilitate. Game Grip-ul este compatibil numai cu iPhone 4 conform sepcificatiilor producatorului deci nu va recomand sa il folositi cu alt terminal daca il castigati. Carcasa este la fel de compatibila numai cu iPhone 4 si nu o puteti folosi pe alt iPhone.

Pentru a participa trebuie sa ma urmariti pe Twitter sau pe Facebook, sa dati un retweet sau un share acestui articol pe contul vostru folosind butoanele de mai jos si sa lasati un comentariu cu textul Particip. Va rog sa comentati logandu-va cu contul vostru de FaceBook sau Twitter. Voi verifica, conturile castigatorilor sa vad daca au dat retweet sau share iar cei care nu au facut acest lucru vor pierde premiul. Nu fortati nota, daca nu stiti sa lucrati cu Facebook sau Twitter nu va inscrieti in concurs pentru ca va voi descalifica! Va urez mult noroc!

Concursul se va incheia vineri la ora 12:00 cand voi alege cate un castigator pentru fiecare premiu pus in joc. Le multumesc celor de la EasyDeal.ro pentru contributie si va recomand sa le vizitati magazinul online! Succes!

388 COMENTARII