Tutorial: Untethered Jailbreak si unlock iOS 5.1.1 pe iPhone, iPad si iPod...

Tutorial: Untethered Jailbreak si unlock iOS 5.1.1 pe iPhone, iPad si iPod Touch cu sn0wbreeze 2.9.4(Windows)

336
LIKE

  La scurt timp dupa lansarea Absinthe 2.0 care face untethered jailbreak pentru iOS 5.1.1, iH8sn0w a publicat versiunea 2.9.4 a programului sn0wbreeze. Folosind acest program putem face un custom ipsw jailbroken si activat pentru iOS 5.1.1 si iDevice-urile lansate de Apple inaintea tabletei iPad 2. Daca aveti un asemenea dispozitiv si el este codat pe o retea din strainatate, sn0wbreeze si redsn0w sunt singurele programe care fac untethered jailbreak pe iOS 5.1.1 deoarece Absinthe nu poate face jailbreak singur daca terminalul vostru nu este activat.

  Aceasta versiune a sn0wbreeze este compatibila cu :

 • iPhone 3GS – indiferent de bootrom;
 • iPhone 4;
 • iPad 1;
 • iPod Touch 3G;
 • iPod Touch 4G.

  sn0wbreeze 2.9.4 face untethered jailbreak pentru urmatoarele versiuni ale iOS :

 • Supports iOS 3.1.3
 • Supports iOS 3.2.x
 • Supports iOS 4.0.x
 • Supports iOS 4.1
 • Supports iOS 4.2.1 – 4.2.8
 • Supports iOS 4.3 – 4.3.3
 • Supports iOS 5.0.1
 • Supports iOS 5.1.1

  iPhone 4S si iPad 2 si iPad 3 nu sunt compatibile cu actuala versiune a sn0wbreeze insa restul iDevice-urilor au parte de untethered jailbreak pe toate versiunile ale iOS listate mai sus.

  Daca aveti nevoie de unlock facut prin Gevey pentru iPhone 4, atunci un custom ipsw facut cu sn0wbreeze va pastreaza baseband-ul intact si va permite sa folositi in continuare cartelele Gevey. Terminalele iPhone 4S pot fi decodate cu ultima versiune a Gevey Ultra S, deci nu ar trebui sa aveti probleme. Terminalele iPhone 3GS care au baseband decodabil cu ultrasn0w isi vor mentine baseband-ul daca folositi un custom ipsw facut cu sn0wbreeze. Dupa instalarea iOS 5.1.1 trebuie sa instalati ultrasn0w fixer pentru a face decodarea deoarece ultrasn0w-ul din Cydia nu este compatibil cu cea mai recenta versiune a iOS.

  Daca aveti decodare facuta cu SAM si ati salvat-o in calculatorul vostru, atunci acest tutorial va ajuta sa o repuneti dupa jailbreak. Nu conteaza ce baseband aveti, decodarea va fi oricum efectuata.

In cursul serii trecute Apple a lansat build-ul 9B208 pentru iPhone 4 GSM. Daca aveti acel build instalat in terminalul vostru atunci NU puteti face untethered jailbreak deocamdata. Puteti verifica build-ul iOS-ului vostru in Settings>General>About>Version. Absinthe 2.0.2 face jailbreak pentru acel build al iPhone 4, insa sn0wbreeze nu este deocamdata compatibil cu el.

  sn0wbreeze 2.9.4 functioneaza numai pe Windows.

Pasul 1

Descarcati sn0wbreeze 2.9.5 de aici.

Descarcati iOS 5.1.1 de aici. Aveti desigur si optiunea de a descarca cea mai recenta versiune a iOS direct din sn0wbreeze.

Descarcati cea mai recenta versiune a iTunes de pe site-ul Apple.

Pasul 2

Daca este necesar, schimbati extensia fisierului firmware downloadat la pasul 1 din .zip in .ipsw(daca este nevoie). Daca sunteti pe Windows Vista/7 atunci faceti click dreapta pe sn0wbreeze si selectati Run as Administrator. Veti primi un mesaj de avertizare sa nu distribuiti programul, apasati ok apoi apasati butonul albastru pentru a continua. Pe Windows XP sn0wbreeze nu functioneaza corespunzator si nu va recomand sa il utilizati.

Pasul 3

Acum veti fi intampinati de un ecran care va cere sa cautati in calculator locul unde ati salvat fisierul iOS 5.1.1, dupa ce programul verifica fisierul apoi va aparea semnul ok, dupa care apasati butonul albastru pentru a continua. iH8sn0w a incercat sa implementeze un modul de drag&drop pentru fisiere insa din pacate acesta nu functioneaza corespunzator asa ca va recomand sa evitati folosirea sa.

Pasul 5

Programul are pentru vechile iDevice-uri 3 optiuni de lucru : simple mode, expert mode si baseband preservation mode. Simple mode va face custom ipsw-ul in baza unor setari prestabilite, iar expert mode va da posibilitatea sa customizati tot ce vrei sa introduceti in firmware, in tutorialul acesta voi explica expert mode. Baseband preservation Mode va da posibilitatea de a face un custom ipsw fara jailbreak dar care nu face update de baseband.

 In cazul iPhone 4 se adauca si o a patra optiune numita iFaith Mode care ne permite sa selectam un SHSH salvat cu iFaith pentru a face un custom ipsw cu el. Acel SHSH poate fi utilizat pentru a face restore doar la respectiva versiune a iOS.

Pasul 6

Acum ajungem la lucrurile ceva mai complicate. In ecranul acesta sn0wbreeze va afisa optiunile pe care le avem in configurarea firmware-ului, optiunea General este cea care va poarta prin toate celelalte asa ca o vom selecta pe aceasta. Selectati General dupa care apasati butonul albastru pentru a continua.

Pasul 7

Acum veti ajunge in ecranul care are 4 optiuni disponibile fata de versiunile anterioare. Prima este Enable Battery Percentage si permite activarea optiunii de a vedea procentajul bateriei; a doua permitea hacktivarea terminalului; a treia premite instalarea OpenSSH care ne da posibilitatea de a accesa fisierele de sistem ale terminalului prin Wi-Fi si a patra este Root Partition size care ne da posibilitatea de a selecta spatiul repartizat partitiei de sistem, va recomand sa lasati valoarea de acolo. Apasati butonul albastru pentru a continua.

Pasul 8

Daca aveti un iPhone 3GS, in ecranul urmator veti avea posibilitatea de a face update la baseband-ul de iPad care va permite sa decodati un baseband nedeblocabil. sn0wbreeze va instala automat baseband-ul de iPad daca sunteti conectati la internet si dupa ce instalati custom ipsw–ul veti putea instala ultrasn0w si veti putea folosi terminalul. Sfatul meu este sa nu instalati baseband-ul de iPad deoarece veti pierde posibilitatea de a folosi GPS-ul integrat in terminal, pentru totdeauna. Nu veti putea face downgrade de baseband vreodata si veti avea probleme atunci cand faceti restore la versiuni noi ale iOS.

Pasul 9

Acum veti ajunge in meniul unde puteti selecta aplicatii din Cydia/din calculator care sa fie automat instalate in ipsw. Selectati din calculator fisierele .deb dorite folosind optiunea browse apoi apasati butonul albastru pentru a continua.

Pasul 10

Dupa ce ati selectat fisierele corespunzatoare ajungeti in meniul principal unde trebuie sa selectati Build ipsw pentru a incepe procesul prin care este facut custom ipsw-ul vostru.

Dupa ce apasati butonul albastru veti ajunge intr-un meniu unde puteti alege daca doriti sa jucati PacMan sau sa vedeti clasica rotita.

Pentru a rula PacMan trebuie sa aveti flash instalat, din pacate mie nu mi-a mers desi am flash asa ca va puteti juca cu optiunea sa vedeti daca merge.

Dupa ce terminati de facut custom ipsw-ul veti avea afisat mesajul de mai jos.

Pasul 11

Acum apasati butonul ok pentru a introduce terminalul in Pwned DFU Mode folosind sn0wbreeze. Este foarte important sa urmati pasii de mai jos. Conectati dispozitivul la PC.

Pentru inceput inchideti dispozitivul vostru.

 • apasati butonul Power pentru 3 secunde;
 • tinand apasat Power apasati si Home si tineti-le apasate pentru inca 10 secunde;
 • dati drumul butonului Power si tineti apasat doar home iar dispozitivul ca intra in DFU Mode.

Pasul 12

Dupa ce se termina procesul deschideti iTunes, tineti apasati butonul Shift de pe tastatura in timp ce apasti pe restore si selectati custom ipsw-ul facut cu sn0wbreeze, ar trebui sa aiba o denumire asemanatoare cu aceasta sn0wbreeze_iPhone 4-5.1.1.ipsw si ar trebui sa fie pe desktop.

Dupa terminarea restore-ului terminalul vostru ar trebui sa booteze singur si fara probleme.

Pasul 13

Daca faceti unlock folosind ultrasn0w atunci urmati explicatiile de aici pentru a instala ultrasn0w fixer pentru iOS 5.1.1. Daca ati facut decodare folosind SAM si ati salvat decodarea atunci nu instalati ultrasn0w ci urmati acest tutorial pentru a va reface decodarea.

Dispozitivul vostru are acum untethered jailbreak si poate reporni singur indiferent cat si cum il inchideti.

TABLETE, LAPTOP-URI, TELEFOANE MOBILE LA REDUCERE!

336 COMENTARII

 1. Salut am si eu un Iphone 4 Neverlock 32 GB iOs 5.1.1 fara nici un jailbreak.. Ce imi recomanzi Zaone sa fac jailbreak untethered cu Absinthe sau Snowbreeze ? Multumesc mult !

 2. Am si eu o intrebare: am un 4s codat pe orange romania si am pe el ios 5.1 … exista vreo posibilitate sa fac unlock? sa fac acum vreun update? multumesc!

 3. Salut…am un iphone 4, baseband 04.10.01, care il folosesc cu gevey, pe 4.3.5

  AM testat IMEI-ul la cineva, si scrie ca e luat din Danemarca, si ca ar fi unlocked.. ar trebui sa fac update la 5.1.1 in itunes ca sa fie deblocat? momentan nu merge decat cu gevey…

  • Poti face restore tot la 4.3.5 ca sa faci verificarea asta.
   @Mihai: Nu afecteaza dar daca ultrasn0w nu face unlock atunci trebuie dezinstalat si apoi folosit Gevey.

 4. Zaone am incercat sa fac jb cu absinthe si prima data am facut restore la telefon si am facut cum scrie in tutorialu cu absinthe dar bara aia de incarcare dupa ce apasa butonu jailbreak ramane la jumatate si dupa se inchide programu singur ca si cum ar da o eroare..imi poti spune de la ce este ?

 5. Salut, este normal sa nu pot instala prgrame crackuite dupa jailbreak, am cydia dar inca nu prea functionaza? Mersi

 6. Salut!
  Ce program recomandati pentru JailBreak-ul unui 3Gs: RedSn0w, SnowBreeze sau Absinthe.
  Multumesc anticipat.

 7. Eu am o problema mai ciudata. Nu pot sa fac update la 5.1.1, nici prin iTunes (eroare 3194), nici din iPhone conectat la WiFi (da eroarea). Am restartat telefonul (deci am pornit fara jailbeak), acelasi lucru. Are cineva vreo idee?

 8. Salut am si eu un Iphone 4S Neverlock 32 GB iOs 5.1.1 instalat fara nici un jailbreak.. Ce imi recomanzi Zaone sa fac jailbreak untethered cu Absinthe sau Snowbreeze ? Multumesc mult !

 9. Daca am facut deja jailbreak cu absinthe mai are rost sa folosesc aceasta versiune si sa mai fac o data jailbreka ?!?!?

 10. @zaone exista vreo posibilitate sa decodez un iphone 4 cu 5.1.1 si ultimul baseband 04.12.01
  cu tutorialul asta ?! Ca sa mearga iarasi gevey sim. Ms

 11. Salutare! O intrebare la voi: daca are cineva IPAD 1 cum merge 5.1.1 la voi? Eu am folosit 5.0.1 / 5.1 pana acuma dar fiindca mi se tot inchideau aplicatiile am renuntat la ios 5 si am revenit la 4.3.3. La debug imi apareau probleme cu “low memory”. Acuma sunt la 4.3.3. Are cineva experiente cu 5.1.1? S-au rezolvat aceste probleme sau in continuare aplicatiile ( chiar si cele native gen Safari ) se inchid? Multumesc. Stima!

 12. totul merge ok dar nu pot pune decodarea cu sam , am mai facut asta de 5 ori dar acum nu vrea sa mearga….oare e de la cydia?

 13. @Zaone am si un iPhone4 4.2.1(8C148) din Elvetia pe Sunrise(cred) pe care acum il folosesc pe Digi cu GEVEY…daca fac actualizare la 5.1.1 il mai pot folosi cu GEVEY.Raspunde-mi te rog.Multumesc.

 14. Zaone, cum rezolvam problema cu semnalul acum? Am un iPhone 4 cu baseband 02.10.04, baseband cu probleme, care afiseaza doar o liniuta de semnal. Pe ios 5.0.1 am rezolvat problema cu ultrasn0w… Dar acum, pe ios 5.1.1 nu mai merge…am incercat si cu ultrasn0wfixer pentru 5.1.1..degeaba… deci? ai idee? Momentan pot sa folosesc telefonul, dar imi arata doar o liniuta la semnal…E enervant:D

 15. Problema este ca , de data asta cand adaug sursa repo.bingner.com in Cydia se incarca foarte greu , si ramane blocata pe la Done :Packages sau uneori da timedout …. daca dau cancel , Gasesc SAM si tot ce trebuie acolo in sursa, instalez SAM si tot ce are sursa DAR nu ia reteaua, am pus si lockdown si tot nu merge… cred ca nu se Uploadeaza Sursa cum trebuie…. Ca am mai facut asta de 10 ori si a mers zilele trecute

 16. Zaone, am i4 decodat cu SAM, e mai bine sa fac custom ispw ca sa pastrez baseband sau sa ii fac update normal si sa ii pun peste decodarea cu SAM?

  Ma intreb daca se va gasi o solutie de unlock pentru 04.11.08 si sa nu il pastrez.E posibil sa salvez baseband precum SSH? Scuze pentru atatea intrebari :-s

 17. Salut! Am si eu un iphone 4 din state,blocat pe reteau at&t si are baseband 04.11.08 si ios 5.0.1..merge sa i fac unlock?

  Multumesc

 18. Zaone ! Am facut pasul cu Erase all Content and Settings. S-a redeschis si imi arata ce limba sa aleg la el , urmez procesele si dupa deschid absinthe?

 19. zaone
  am un iphone 4s ios 5.0.1 decodat cu gevey
  daca fac update la 5.1.1 trebuie sa fac cu pastrare de baseband?sau nu conteaza?
  nu pot sa ii fac jailbreak cu absinte 2.0 daca nu e activat nu?

 20. An un iphone4 neverlo. Pana acum am avut ios5.0.1 acum am facut update cu absinte si surpriza semnalul f prost! Imi dispare complet,apare si tot asa! De ce?

 21. hai ca am rezolvat :) am intrat prin pc la device manager si iam dat roll back to previous driver version .. si acum merge .

 22. nici mie nu mi-a mers cu absinte a mers cu snowbreeze dar la restart sta foarte mult acum intra in cydia da nu imi ia packages mai asteptam…. :)

 23. zone scz dap asi dori sa mă corectezi dak nu am înțeles bine…
  iPhone 4 ios4.3.3 decodabil cu gevey(am nevoie de activare)
  primu pas fac obligatoriu un custom ipsw cu baseband preservation mode pt iOS 5.1.1
  Ii fac prima data restore din itunes si apoi tutorialul tau sau pot folosi acest custom ipsw cu baseband preservation mode si urmez pași din tutorialul tau pt a face un custom ipsw jailbroken si activat pentru iOS 5.1.1 si la final restore din iTunes???? MULTUMESC ANTICIPAT si succes in continuare.

 24. Salut . Am un 3GS cu un old-bootroom si dupa ce am facut acest jailbreak nu a mai functionat reteau ( orange ) … tin sa precizez ca e “neverlocked” …
  Si am dat si un reset la network dar tot nu a mers :| .
  Va rog ajutati-ma !

 25. zone deci pana la urma trebuie ii fac mai intai un custom ipsw cu baseband preservation mode pt iOS 5.1.1 sau urmez doar tutorialul tau si sn0wbreeze FACE IN AUTOMAT jailbreak+baseband preservation mode???? multumesc si succes in continuare.

 26. Cu un custom IPSW facut cu snoebreeze, dupa ce se intaleaza ipsw-ul, la primul restart atunci cand apare progress bar-ul sub mar, se incarca extrem de greu. am asteptat si 5 minute, dupa care i-am dat hard reset (home + power ) si a luat-o dar tot foarte greu, iar la fiecare oprie a telefonului, cand il repornesc, sta cu marul afisat da nu merge, iar daca ii fac hard reset din home + power porneste, dar in 3-4 minute. E ceva foarte wrong aici si nu inteleg ce se intampla. Decodarea facuta cu SAM nu am reusit sa o fac, pur si simplu nu merge, nu stiu ce e de facut…

 27. Am si eu o intrebare pt zaoane cand se va putea face jail cu redsnow ca eu acum am 5.0.1 si il am facut cu redsnow pt ca redsnow face jailu mult mai bn si fara complicatii dar eu vreeam sa stiu cand se va putea face unthetered cu redsnow pt ca absinte si celelte nu ma intereseaza ca dau erori si etc nu sunt stabile, ms mult.

 28. Am si eu o intrebare pt zaoane cand se va putea face jail cu redsnow ca eu acum am 5.0.1 si il am facut cu redsnow pt ca redsnow face jailu mult mai bn si fara complicatii dar eu vreeam sa stiu cand se va putea face unthetered cu redsnow pt ca absinte si celelte nu ma intereseaza ca dau erori si etc nu sunt stabile.

 29. Deci e foarte simplu, eu fac pentru prima data asa ceva. Vad ca multi aveti dubii, dar functioneaza perfect, e stabil, am pus deja 20 de aplicatii. Eu aveam 5.1, jailbreak Tethered cu Redsnow. Faceti upgrade la 5.1.1, downloadati “sn0wbreeze” si “iOS 5.1.1″ pentru modelul de iPhone ce-l aveti, rulati cu “Run as administrator” acel program Sn0wbreeze, dati Next, alegeti modelul de telefon si incarcati acel “iOS 5.1.1″ downloadat, la Pasul 7 si 8, nu bifati nimic (sa nu pierdeti GPS), dupa care asteptati. Cand e gata, intrati in iTunes, tineti apasat SHIFT si dati click pe RESTORE. Apare sa incarcati fisierul creat de Sn0wbreeze pe desktop, selectati-l, si GATA. O sa porneasca. (P.S. telefonul meu este blocat pe Orange, folosesc Orange, deci nu prea am acordat atentie “unlook-ului”). Succes, e super simplu

 30. Am o intrebare: am un iphone 4 fara jailbreack, cumparat de la orange shop, iOS 5.1 si cand doresc sa dau restore din itunes imi da error -1. am schimbat cablul,laptop-ul si tot degeaba. de ce am dat restore? pentru ca m-am trezit intr-o dimineata ca nu-mi arata reteaua si imi spunea ca softul are o problema si trebuie reinstalat. am fost la garantie si mi-au anulat’o pe motiv ca senzorul de umiditate s-e activase( e rosu) . se mai poate face ceva cu el sau singura varianta este sa le platesc 900 lei si sa-mi dea unul nou???? rog raspuns.ms:

 31. mie mi-a mers JB ieri cu absinthe….dar pot sa ii fac unlock cu snow ????pentru ca inca nu sunt lamurit. e blocat orange si as avea nevoie sa-l folosesc 2-3 saptamani pe o retea din afara.Multumesc

 32. Am facut ieri JB cu absinthe 2.0.1, dar nu pot descarca nimic din Cydia.
  Offtopic Zaone am vazut reclama pe site pentru reciclare telefoane, poti sa-mi spui adresa de internet? Vreau sa vand iphone-ul 4

 33. Eu am urmat tutorialul de aici, totul ok. Dar nu pot downloada din Cydia nici SBSetting si nici Remove SB. Da eroare, si scrie cu rosu “server http 5001 …. ” ceva de genul asta. Ceva idei?

 34. Salut! Am si eu o rugaminte : stie cineva mail-ul celor de la apple ( sau unde pot vorbi pt asistenta -nu as dori nr de telefon ) . Am o eroare care imi tot da batai de cap ( error11 ) . Multumesc anticipat !

 35. Buna tuturor! azi am actualizat un iphone 4 de la 5.0.1 la 5.1.1 , pe 5.0.1 eu folosisem sam pentru a activa push notification si foloseam gevey, totul mergea perfect imi apareau notificariile la facebook si tot, acum am actualizat la 5.1.1 si e okey gevey e functional, dar acum vreau sa activez notificariile cu sam si nu reusesc, primadata am instalat sam dar imi dadea stockatification failure, lam dezinstalat si acum nu ma mai lasa il reinstalez… exista ceva mod de a reactiva notificariile fara simul original? Multumesc anticipat! :)

 36. ce pot spune de ios 5.1.1 numai de bine l-am butonat tel de azi dimineatza pana acum cu instalarile din app store si cydia si ma tinut bateria foarte mult jailbreak am facut cu absinthe 2.0

 37. @Zaone, am o mare rugaminte, daca poti sa ma ajuti. Am facut aseara OTA update la 5.1.1 pe iPad 3 4G, si am observat in settings ca spatiul liber era de 1,7gb fata de 1gb inainte de update. Initial am crezut ca s-a curatat sistemul de fisiere inutile. Astazi am vrut sa fac jailbreak prin absinthe, insa a durat mult si a sfarsit cu inchiderea aplicatiei. Am hotarat sa transfer pozele di iPad in comp, insa nu mai era nimic acolo… Si erau poze si video de 1,5luni incoace, importante. Nu stiu ce sa fac, poate ai vreo idee? Ma gandeam sa folosesc ifunbox, poate le vede…

 38. @dany,mersi mult, am gasit! Am cautat prin raw files, si in HackStore/DCIM/100APPLE erau… Deci problema a fost de la jailbreakul neterminat… Ma simteam terminat! Sper sa le fie si altora de folos!

 39. Buna tuturor! azi am actualizat un iphone 4 de la 5.0.1 la 5.1.1 , pe 5.0.1 eu folosisem sam pentru a activa push notification si foloseam gevey, totul mergea perfect imi apareau notificariile la facebook si tot, acum am actualizat la 5.1.1 si e okey gevey e functional, dar acum vreau sa activez notificariile cu sam si nu reusesc, primadata am instalat sam dar imi dadea stockatification failure, lam dezinstalat si acum nu ma mai lasa il reinstalez… exista ceva mod de a reactiva notificariile fara simul original? Multumesc anticipat!

 40. auto app killer
  awesome music control
  badge remover
  BatteryInfo for notification center
  bitesms
  black keyboard
  bulletin
  calendar pro for notification
  camera grabber
  canadian mobile carrier
  copic
  erica utiles
  ezdecline
  forecast
  iblacklist
  icon renamer
  ikeywi
  infinidock
  ipinksms
  iphonedelivery
  nononotification
  notification center for sbssetting
  reveal
  protube
  remove background
  romanian carrier zeppelin
  running indicator
  sbsettings
  simpledate for notification center
  slycam for notification
  sms+
  tetherme
  unlimtones
  us carrier logos zeppelin
  voice mail killer
  volume bost x3
  weather icon
  weathericon
  zeppelin
  3g unrestrictor
  OneByOne
  volume boost ios5
  toate tweak-urile mele din cydia

 41. @dany, da, cu siguranta asa am sa fac! De obicei fac asta intotdeauna, insa acum sunt la o conferinta in deplasare si din lipsa de timp, m-am grabit! Mersi mult!

 42. Salut zaone,

  Am si eu o problema cu SAM dupa ce am facut jailbreak 5.1.1 cu absinthe. Am instalat SAM iar in el scrie ca este “ACTIVATED” si am salvat unlock-ul cu programul Cookie(inainte sa fac jailbreak) Am dat restore activation din Cookie dar degeaba, tot “No Service” imi apare..

  Cum as putea rezolva problema?

 43. Am urmat toti pasii, si la final cand ar trebui sa isi dea reboot singur, ramane asa. Iar in iTunes ma pune sa dau restore iar. Am gresit undeva ? Mentionez ca am un 3GS si pana de curand aveam 5.1. Astept un raspuns, multumesc.

 44. am si eu o problema. dupa ce am facut jailbreak si am dat restert la telefon nu ma mai pot conecta la itunes, primesc eroarea 0x80000001. ma poate ajuta si pe mine cineva.
  Am facut restore de 3 ori si de fiecare data se intampla acelasi lucru.

  • @zodrakn: Pai fa-i restore la is 5.1.1.
   @pasha: Si terminalul e in continuare activ.
   Problemele astea pe care le aveti voi ar putea avea legatura cu sn0wbreeze.

 45. totul a mers ok cu snowbreeze , am facut unlock cu fisierele salvate SAM dar dupa ce am dat restrat am urmatoarea eroare cu itunes :
  “itunes could not connect to the iphone because an invalid response was received from the device”
  imi puteti da o sugestie?

 46. am facut restore la 5.1.1 am facut unlock cu fisierele salvate SAM dar dupa ce am dat restrat am urmatoarea eroare cu itunes :
  “itunes could not connect to the iphone because an invalid response was received from the device” la fel ca si pasha

 47. Cu un custom IPSW facut cu snoebreeze, dupa ce se intaleaza ipsw-ul, la primul restart atunci cand apare progress bar-ul sub mar, se incarca extrem de greu. am asteptat si 5 minute, dupa care i-am dat hard reset (home + power ) si a luat-o dar tot foarte greu, iar la fiecare oprie a telefonului, cand il repornesc, sta cu marul afisat da nu merge, iar daca ii fac hard reset din home + power porneste, dar in 3-4 minute. E ceva foarte wrong aici si nu inteleg ce se intampla. Decodarea facuta cu SAM nu am reusit sa o fac, pur si simplu nu merge, nu stiu ce e de facut…am sters lockdown si l am repus pe ala salvat de mine. am restartat . si tot nu merge. de 10 ori .

 48. io am făcut jailbreak cu sn0wbreeze și după 3 restarturi nu a mai fost untethered, nu mai pornea deviceu, am pornit sn0wbreeze să o iau de la capăt și când am ajuns acolo munde îmi zice să opresc și să-l cennectez la pc, am băgat cablu și a pornit, weird.

 49. Dupa ce am facut jailbreak am copiat certificatele de activare in locatia /var/root/Library/Lockdown cu itools

 50. Iphone 3Gs -old bootroom.

  sn0wbreeze – expert mode
  ultrasnowfixer 5.1.1
  ultrasnow

  = 3GS 5.1.1 cu JB + unlock.

  @zaone thx pentru tutorial si cel mai important pentru ultrasnowfixer

 51. @cele same problem here :(
  mai bine rămâneam pe 5.1 și făceam untethered cu rocky racoon și bine era, acuma îmi vine să, sparg telefonu de ciudă

 52. @ cele – aceeasi problema o am si eu. Iphoneul nu porneste dupa 1-2 restarturi, iar unlockul nu mai merge. Am urmat toate tutorialele posibile. Fail.

 53. @btz, dai hard reset(home+ power button) si repornestel apoi numai din power button…si trebuie s-o ia…daca nu ii dai iar hard reset…si iar il pornesti…pana o ia:) si trebuie s-o ia:D aceeasi problema o am si eu..

 54. device: iphone 4
  iOs: 5.1.1 (9B206)
  baseband: 4.12.01

  @mihai o ia de luat :)) numa că nu reușesc să fac unlock, am pus și repus lockdown, am șters com.bingner.sam.plist, reboot și și … pauză NO SERVICE :(

 55. notificarile cum le fac si eu ? am reusit sa il fac dar nu imi merge facetime si imessage si nici nu mi merg push notification …

 56. Pui iarasi iOS 5.1.1 cu sn0wbreeze.
  1. Instalezi Sam
  2. Intri in Sam si dai Revert Lockdown to stock.
  3. Apoi copiezi folderul tau Lockdown peste cel existent.
  4. Repornesti telefonul
  5. Deschizi Sam si ii dai disable
  6. Repornesti telefonul si merge 100%.

  metota lu cele a funcționat :D me happy now

  10q cele 10q 10q 10q

 57. e foarte bun tutorialul dar pacat ca a trebui sa ma intorc la ios 5.1 finca ori cat am incercat sa fac restore la sam in 5.1.1 nu am reusit.

 58. Firmware e un folder…nu e zip …si nu reusesc sa gasesc acest fisier :-? scuze daca deranjez dar stau de 15 min ! va multumesc…

  • “Firmware” e un fisier cu extensia .ipsw. Unele browsere nu il descarca in format .ipsw ci in format .zip. Daca ai probleme cu el, descarca-l direct prin sn0wbreeze.

 59. As vrea sa incerc si eu 5.1 pt ca pe 5.1.1 nu am reusit. Ce ce fac un custom ipsw cu baseband preservation de ios 5.1 untethered? Cu sn0wbreeze 2.9.4 nu merge.

 60. da zaone le-am salvat in calculator.. am incercat mai toate metodele si tot degeaba..

  Ce as putea face ca sa mearga?

 61. zaone am reusit sa fac restore la unlock-ul SAM urmand tutorialul lui btz(comment 120).

  Pentru ceilalti utilizatori care intampina probleme cu unlock-ul SAM este foarte important sa faceti acest pas din tutorialul lui btz.

  2. Intri in Sam si dai Revert Lockdown to stock. (trebuie sa fiti conectati la o retea Wi-Fi) iar dupa sa dai DISABLE la SAM. Asta e tot !

 62. @zaone, am baseband 05.16.05. Prima data nu mi-a afisat nicio eroare, decat ca mi-a aparut ca trebuie sa dau restore, exact dupa ce trebuia sa buteze singur. Iar apoi mi-a aparut error 1600 in iTunes. De la ce poate fi ?

 63. eu am facut restore la unlock-ul SAM fara sa mai instalez SAM, doar copiind certificatele de activare in locatia /var/root/Library/Lockdown cu itools dupa care un restart la tel.

 64. tot imi da eroarea 1601…sta o vreme la preparing iphone for restore si apoi …eroarea. vreo idee are careva? nici dupa ce am rulat ireb nu a mers

 65. @dan

  Si eu am primit o gramada de erori,,(1600,1601,1602 etc).

  Du-te in C:\Windows\System32\drivers\etc deschide fisierul “Host” cu notepad si sterge 74.208.105.171 gs.apple.com dupa care dai save la fisierul “Host” si incearca iar sa faci restore. Eu asa am facut si a mers.

  @robe

  Notificarile merg perfect pe jalibreak cu sn0w.

 66. an si eu in iohone 4 de 16gb….neverlock fara jailbreak….. cu ce imi recomanzi Zaone sa fac jailbreak untethered cu Absinthe sau Snowbreeze ?Multumesc

 67. Salut. Am reusit sa il fac pana la urma. Am facut notificarile intai sa mearga cu SAM, mi-a aparut wildcard activated, merg notificarile, dupa care am pus fisierele lockdown, am dat restart, a luat reteaua, dar nu imi mai apare wildcard activated ci “activated”, dar oricum notificarile merg in continuare, problema care a ramas e ca itunes nu mai imi vede telefonul. Cand il conectam imi dadea eroarea “itunes could not connect to the iphone because an invalid response was received from the device” in my computer nu aparea iphone-ul sa pot descarca pozele, am dezisntalat din device manager iphone-ul, i-am sters driverul, acum il vede in my computer, dar itunes tot nu il recunoaste. nu mai da eroarea de mai sus, dar nu il vede pur si simplu. am windows 7 x64, pana acum totul a mers bine, iphone 4 cu 5.1.1 cfw facut cu snowbreeze 2.9.4. Zaone, ce pot sa fac totusi, mi-ar fi util sa pot conecta telefonul la pc. Nici cu itools nu mi-l vede.

 68. cum pot rezolva si eu problema cu Push Notification dupa ce am instalat 5.1.1 pe un ip4 cu baseband vechi ?

 69. cu ifaith e cel mai simplu.salvati shsh-urile , si faceti custom ipsw-ul,la un moment dat va cere sa lipiti shsh-ul de i.o.s , il cautati unde e salvat , il selectati pentru i.o. s-ul respectiv si de aici totul e simplu. pina la final se respecta procedura standard,intrati in itunes,shift+restore selectati customul facut cu ifaith si gata.la mine a mers din prima fara nici o eroare.e cel mai sigur. am un 3 gs.stima tuturor.

 70. @Tommy – ai urmat indeaproape tutorialul ? pentru ca si eu tot 4.10.01 am si acum merge cu formare de 112, nu mai merg aplicatiile care faceau singure asta.

 71. Salut, am facut ipsw cu snowbreeze dar nu reusesc sa-l pun in DFU. imi intra in recovery mode. Unde gresesc?????///

 72. Salut. Exista sansa sa pot face JAILBREAK la un iPad 2/16GB ? Este destul de urgent si as fi profund recunoscator pentru un raspuns cat mai prompt ! Multumesc !

 73. inca o data scuze. probabil ca sunt off topic. cand incerc sa intru in DFU tel intra in Recovery si daca ii dau shift cu restore pleaca si imi da eroare 1600.
  Ceva solutii?
  Multumesc.

 74. Activarea, o pot face din meniul lui Snow.. pt a merge si Notificariile? sau trebuie facut cu SAM..? nu am cartela operatorului…e activat in prezent pe 5.0.1 dar nu merg notificariile…………..ms.

 75. Zoane , am si eu o problema , nu pot sterge aplictiile instalate nu si cele din cydia, am ios 5.1.1 cu jailbreack facut mi seblocehaza terminalu si trebuie sa dau hard reset si tot nu se sterg, mentionez ca se misca iconitiile si se blocheaza terminalul. Multumesc anticipat

  • @Danycosmy: Din pacate habar nu am cum sa rezolvi problema. Poti sa le stergi prin iTunes. Le sincronizezi cu iTunes prin functia Transfer purchases, le debifezi de acolo si le sterge iTunes.

 76. salut tuturor , am un Iphone 3GS 16GB Black , si tocmai mi-am facut update la 5.1.1 cu jailbreak si unlock (si acum voi toti stigati in cor : saluuuuut adiii :))) , exact ca intr-un grup de recuperare).
  ma tin un pic de glume pentru ca sunt foarte incantat de faptul ca mi-a iesit din prima , tin sa precizez ca sunt proaspat posesor de iphone de 4 zile si habar nu aveam cu ce se mananca lumea asta IOS.momentan totul functioneaza perfect, il voi butona in zilele ce urmeaza si am sa revin cu pareri.
  multumesc idevice.ro pentru ca existi si ne faci viata mai usoara

 77. Oare este compatibil cu basebandul 6.15.00?

  Am incercat cu aceasta metoda dar dupa ce am dat restore cu firmware-ul modificat si s-a restartat tot mi-a cerut sa activez iphoneul, deci parca nici nu as fi facut jailbreakul.

 78. Salut am facut tot ce ai scris mai sus am dar restore dar a ramas cu marul blocat pe ecran si cu linia aceea care arata ca se incarca dar nu se incarca nimic ce fac ? nu il gaseste nici pc-ul help

 79. Salut,

  Am revenit cu un review.

  Mi se pare mie ca agata un pic (cand te plimbi printre paginile springboard) dar nu este foarte deranjant si mi se pare normal, 5.1.1 avand alte cerinte fata de 4.1 (IOS pe care il aveam inainte).M-a “deranjat” faptul ca nu am putut sa scot iconita de la newsstand dar in urma unei cautari prin cydia am gasit un tweek care a rezolvat problema.
  Am instalat cateva aplicatii : winterboard , unfold, adownloader si mi-a crash-uit springboard-ul de cateva ori, le-am dezinstalat si momentan nu mai am probleme.
  In privinta semnalului de retea totul se comporta normal zic eu, la serviciu am biroul undeva la subsol si aveam inainte constant 3 liniute , acum am cand 2 cand 3.
  Bateria nu a suferit modificari , ma tine exact ca pe 4.1 in acelasi ritm de utilizare, poate un picut mai bine.
  Wifi , 3G functioneaza perfect.Bluetooth inca nu am incercat.
  Cam asta e ce am observat eu pana acum ,daca aveti intrebari nu ezitati.

 80. pe iphone 4 neverlocked 5.1.1(9B206) pot folosi acest tutorial? se va schimba si basebandu? momentan are 04.12.01

 81. Salut. Zaone, te rog spune-mi daca exista vreun fix pt problema mea. Iphone 4 custom fw facut cu snowbreeze 2.9.4 ios 5.1.1. Decodat si activat cu sam.

 82. Salut. Zaone, te rog spune-mi daca exista vreun fix pt problema mea. Iphone 4 custom fw facut cu snowbreeze 2.9.4 ios 5.1.1. Decodat si activat cu sam. Daca inchid si redeschid telefonul, porneste foarte greu, cam in 2 minute si imi apare pe homescreen iconul SAM, desi l-am setat sa nu mai apara pe homescreen. Cand se comporta asa, nu mai merge deschisa nicko aplicati instalata din cydia, si nici cydia nu se mai deschide. Incearca sa se deschida, dar nici nu apare aplicatia si revine la homescreen. Ca sa se rezolve problema, trebuie sa il restartez de 3-4 ori apasand power + home. E foarte deranjant si nu stiu ce sa ii fac si nu mi-a raspuns nimeni despre subiectul asta si nu cred ca sunt singurul care a patit-o. Am instalat si rocky racoon sperand sa rezolve problema, dar se comporta identic. Please help. :)

 83. salutare tuturor
  Din 26 mai stau si citesc tot ce ati postat legat de update la 5.1.1
  aveam un iphone 4, 16G, bb 04.10.01, iOS 4.3.2, unlock cu Gevey Supreme (ambalaj galben) care nu cere procedura de unlock prin apel la 112 decat o singura data. orice repornire a telefonului vede din start cartela sim a operatorului.
  azi am pus 5.1.1 cu snowbreeze, procedura din tutorial.
  Multe esecuri. prima eroare, nu intra tel in DFU.(sfat) nu folositi decat porturile USB ale calculatorului aflate in spate, adica direct pe placa de baza a calculatorului.
  doar asa l-am putut pune in DFU mode. dupa ce dati restore+Shift si alegeti custom firmware-ul facut cu Snowbreeze, in timpul restore-ului a aparut a doua eroare (in cazul meu 1602).
  (sfat)la postarea 137 a lui DuMy aveti rezolvarea cu deosebirea ca la mine am gasit #74.208.10.249 gs.apple.com
  am sters tot randul; e penultimul rand (intai am facut o salvare intr-un notepad)
  pentru restore aveti multa rabdare (nu glumesc deloc) foarte multa rabdare (aprox. o ora).
  Dupa terminarea restore, telefonul si-a dat restart, a aparut marul, sub el bara de incarcare si s-a blocat.
  am asteptat peste 20 de min si nici macar o incercare de incarcare.
  am inchis telefonul, l-am pornit, a aparut marul si bara respectiva in cateva minute a fost gata si a pornit telefonul. a urmat deblocarea cu gevey. a aparut imaginea pe fond negru care cere acceptarea.
  dati pe acceptare SI CHIAR DACA NU VA APARE O LINIUTA LA SEMNAL, FORMATI 112, INCHIDETI DUPA 2 SEC., MERGETI LA SETARI DATI PE MOD AVION, REVENITI LA MOD TELEFON, ACCEPTATI ERORILE SI
  (TEORETIC AR TREBUI SA PORNEASCA). N-a pornit din prima, cred ca a fost a patra sau a cincea oara, cand am vazut la semnal orange.
  Merge Cydia, wifi, semnalul la telefon foarte slab, dar in decurs de 2 ore si-a revenit.
  Bateria se duce vazand cu ochii, dar si folosesc telefonul cu instalarile din Cydia si celelalte surse.

 84. @ cata_zarnescu si eu am avut iOS4.3.2, tot cu gevey supreme ( galben ) si mie imi merge perfect, acuma imi faceam jailbreak si update la iOS5.1.1 fara sa imi dea vreo eroare la restore din itunes ( imi dadea pe aproape toate cand faceam update pe iOS5.1 ), rezolvarea pentru ele este urmatoarea: inainte sa faci update instaleaza cel mai recent iTunes de pe apple.com ( uninstaleaza-l de pe pc/mac si instaleaza-l din nou ), scoti tinyumbrella faci salvarea la shsh ( optional ), si debifezi la advanced ” request shsh from cydia “, faci custom ipsw-ul la iOS5.1.1 ( iti pastreaza baseband-ul intact, deci daca ai 04.10.01 sau mai mic poti folosi Gevey ) si shift+restore din itunes si iti face update-ul si Jailbreak, cand termina Update/JB se blocheaza la marul cu bara de incarcare sub el 9 cel putin mie de fiecara data se bloca aici ) apesi power+home impreuna pana cand se inchide si redeschide apoi trebuie sa mearga, daca mai vrei sa instalezi si installous5 adaugi ca source pe jk9357.xxx/istallous5 ( fara sa bagi hackulo.us, daca ai hackulo.us trebuie sa stergi ) altcumva nu va merge , ca direct prin cydia/source/hackulo.us se blocheaza ( cel putin momentan, eu faceam JB-ul acum 2ore si atunci cand am incercat sa instalez se bloca la downloading…. )

 85. sal am si eu un iphone4 si am facut restore la 5.1.1 de la 5.0.1 cu preservare de bb 01.59.00 am creat custom ipsw cu snowbreeze s-a instalat bine fara erori dar nu pot sa-l activez am facut toti pasii din tutorial dar dupa restart spune ca sim-ul nu e suportat cum pot sa-l activez??

 86. salut zaone si la toata lumea,am un iphone 3gs,32gb si iOS 5.0.1,firmware 05.11.07 si as fi curios daca as face untethered jailbreak iOS 5.1.1 cu sn0wbreeze ar functiona mai bine?
  pana aku 5.0.1 mia mers destul de bine dar aku merge putin in refresh si bateria ma tine destul de putin mai ales cand ma joc pe el.
  ma intereseaza cei care au facut jailbreak 5.1.1 pe 3gs le merge mai bine?
  dupa cate observ pot trece direct de pe 5.0.1 pe 5.1.1 cu acest tutorial si imi merge sa fac si unlock.
  multumesc si astept un raspuns de la voi.

 87. Salutare prieteni. Am si eu o intrebare referitoare la acest jailbreak. am iphone 4, 5.1.1(9B206), BB preserved 04.10.01 si as vrea sa stiu daca la pasul 3 selectez ipsw-ul salvat cu BB preserved de la mine din calculator, adica cel care il am si acum pe iphone, sau incep unul nou de la pasul 1? Precizez ca nu am nevoie de unlock pt ca am cartela in care este blocat si ca folosesc Gevey pt unlock, deci imi trebui sa pastrez BB-ul neaparat. Va multumesc pt timpul si atentia acordata. Sunteti cei mai tari!

  • @Anonymous: Fa ca in tutorial. Daca era nevoie de ceea ce cereai tu spuneam asta.
   @Florinel: Autonomia pe 5.1.1 ar trebui sa fie mai buna, la performante nu stiu.

 88. @ Zaone, mersi de raspunsul oferit lui Anonimus, acela eram eu. Scuze dar nu mi-a aparut userul la postare. Sa revin acum la subiect. Deci sa inteleg atunci ca mi se face jailbreak peste al meu si imi pastreaza BB atunci cand selectez new ipsw la pasul 3?
  Mersi mult de ajutor.

 89. Salut
  JB a mers ok, dar de atunci nu prea mai merg update-urile din App Store. La unele softuri merge, la unele nu (cele mai multe). A mai patit cineva ? Daca da, cum a rezolvat?

 90. am un iphone 3gs cu baseband de ipad 6.15.00
  am urmat pasii din tutorial , la un moment dat mi-a aparut eroarea 1602…vazusem un video pe youtube unde debifezi “set hosts to cydia on exit” din advanced, apoi n-am mai avut treaba
  si-a facut restore-ul si dupa ce si-a dat restart nu se mai incarca (a stat vreo 10-15 min cu bara aia de sub mar pe la 90 %)
  am tinut power+home, s-a restart si s-a deschis normal
  telefonul merge destul de bine (cel putin la fel ca pe 4.1) in schimb singurul lucru care l-am observat e ca peste noapte imi scade bateria cu vreo 10-15 procente ( cu 4.1 imi scadea vreo 2-3 procente) cam cu aceleasi setari

 91. Am urmat toti pasii din tutorial si a mers din prima perfect. Am avut doar eroarea 1602 care a trebuit sa modific fisierul hosts din WINDOWS\system32\drivers\etc iar dupa aceea a pornit singur. Iar pentru retea i-am dat de vreo 3-4ori repede chestia cu airplane si a gasit imediat. Multumim pentru tutorial si la mai multe.

 92. Salut

  Revin cu intrebara despre up-dateuri de aplicatii – am observat ca si pe ipad (ipad2 3g wifi) dupa update si jb nu mai merg updateurile din app store. A mai patit cineva similar?

 93. Salut zaone !
  Am facut si eu un jailbreak pe un iphone4, folosind acest sn0wbreeze, in urma cu aproximativ o saptamana. De ieri, fara sa il trantesc pe jos si fara sa ii fac nimic altceva, nu imi mai intra in nicio aplicatie si imi arata “No Service”, desi daca deselectez optiunea de a-mi selecta automat reteaua, gaseste toate retelele de telefonie mobila … Ar mai trebui mentionat faptul ca acest lucru se intampla de imediat dupa ce am instalat din Cydia programul Springtomize. Am umblat cred la ceva setari acolo, am dat “respring” si de atunci e in ghips. Springtomize-ul nu il pot sterge si nici nu imi intra in nicio aplicatie, dupa cum spuneam …
  Ai idee, te rog, daca are legatura cu acest jailbreak sau alte aplicatii ?

  Multumesc !

 94. inca ceva “distractiv” – daca dau restart imi dispare iconitza de telefon :D , pe langa ca nu pot face update de aplicatii din appstore.

 95. merci pt tutorial, foarte util!
  as adauga poate si pasii: backup iphone + restore dupa jailbreak ca sa nu pierdeti datele :)

 96. Dupa cateva zile cu 5.1.1 am observat cateva imbunatatiri: La wifi am raza mult mai mare, bateria parca tine unpic mai mult,se misca in meniu foarte bine(inainte cu 4.3.3 la poze mai sacada cateodata).
  Daca faceti exact cu scrie aici nu ar trebuii sa aveti probleme, iar cei care ziceau ca nu isi mai fac update-urile aplicatile din iTunes poate ati gresit ceva….la mine merge sa le fac…

 97. Am urmat pasii perfect . Am instalat iOS 5.1.1 pe 3gs de la 4.1 baseband 06.15.00 dar acum nu imi merg wi-fi carrier si bluetooth . la about wi-fi – n/a , bluetooth 00:00:00:00:00 si la modem firmware – nu e nimic . ce sa facc ca ma chinui de o zi intreaga ?

  • Asteapta pana maine cand scoate dev team o solutie de baseband downgrade si o sa fie ok. Probabil s-au stricat alea la resoftare. Daca un reset network settings din Settings>General>Reset nu merge, atunci asteapta pana maine.

 98. Salut.

  Am facut jb cu sn0w… exact ca in tutorial pe un iPhone 4 (BB 01.59.00). Totul a mers perfect, cydia etc. Insa am o singura problema: daca il restartez ramane blocat 3~5 min la logoul cu marul pana porneste. Am refacut jb-ul de cel putin 3-4 ori…same problem.

  Unde gresesc? Sau cine ma poate ajuta cu aceasta problema.
  Multumesc.

 99. Salut.

  Am facut jb cu sn0w… exact ca in tutorial pe un iPhone 4 (BB 01.59.00). Totul a mers perfect, cydia etc. Insa am o singura problema: daca il restartez ramane blocat 3~5 min la logoul cu marul pana porneste. Am refacut jb-ul de cel putin 3-4 ori…same problem.

  Unde gresesc? Sau cine ma poate ajuta cu aceasta problema.
  Multumesc.

  Imi cer scuze pentru double-post, dar nu am gasit butonul de edit…

  Am gasit remediul pentru problema mea de mai sus… am instalat din cydia: Rocky Racoon 5.1.1 Untether

  Acum telefonul porneste imediat dupa restart.

 100. Imi da eroarea 1602 dupa ce ii dau shift+restore in itunes, am incercat si cu iREB si nimic….stiti cumva vreo solutie?

 101. salut , eu dupa ce imi bag softu din itunes imi zice ca telefonul este in modu DFU si dupa nu se intampla nimic

 102. era de la mine…pe un alt calculator a mers.mersi!
  Am un Iphone 4 care e codat pe spania si am IOS 5.0.1 JB cu bb preservat la 04.10.01.Pot urma tutorialul de aici fara probleme,nu?

 103. Salut,

  Am un Iphone 4 , v5.1.1 , BB 04.12.01 , am facut tot ce scria in tutorial,am facut Jailbreak cu sn0wbreeze ,am incercat sa fac unlock si nu a mers…Imi apare “SIM Invalid” , dupa care dau OK si ramane “NO SERVICE ” .Oare sa fie de la BB?Si daca da ce BB sa instalez??Ajutati-ma va rog k am nevoie de tel.

  Multumesc.

 104. Salut, am si eu o problema, am urmat tutorialul acesta (mentionez ca am 3gs) , si la pasul 7 am bifat hactivarea dar se pare ca nu e decodat din moment ce imi apare “niciun serviciu” in iphone…ceva sugestii?

 105. o sa incerc acum prin ifunbox sa istalez mobile substrate si ultrasnow…ai idee daca conteaza care mobile substrate il iau? in linkul de la “Cum sa instalezi ultrasn0w fara conexiune la internet”
  erau mai multe .deb-uri.

 106. Eu am ios 4.3 si vreau sa fac update la 5.1.1 daca fac asta ce se pierde din telefon? Mesaje, Aplicatii, Imagini etc?

 107. Scuze ca te deranjez iarasi, dar la mine itunes-ul mereu face backup, de fiecare data cand conectez pc-ul, deci presupun ca daca as face pasii de sus cum trebuie, la final ar trebui sa fie totul in regula si sa nu am nimic pierdut?
  Si inca o chestie eu folosesc decodare cu gevey sim, acum imi este frica ca nu o sa mai mearga decodarea dupa ce fac asta si chiar sunt pe ganduri.

 108. pana la urma m-am hotarat, fac upgrade la 5.1.1 dar inainte de toate vreau sa ma asigur daca o sa fie totul ok. am ip4 bb 04.10.01, gevey ultra. sfaturi, sau recomandari? multumesc anticipat…

 109. salut …am o nelamurire
  am un ip 3gs cu 5.1.1 pe el pus cu snowbreeze. initial am avut bb de ipad si mi-a fost mult mai usor sa folosesc snowbreeze.
  acum am bb 5.13.04 si vreau sa-i reinstalez 5.1.1 (si sa-mi pastrez basebandul)
  la pasul 5 vad ca pot selecta baseband preservation mode..dar zice ca-i fara jailbreak..deci ce ar trebui sa fac sa pastrez si basebandu 5.13.04 si sa am si jailbreak?

 110. Buna , am o intrebare . Daca fac chestia asta o sa am baseband 06.15.00 mi nu imi trebuie gps sau altele ::D va rog raspundetimi si mie !!

 111. Salut !
  Am si eu o problema: dupa ce am facut DFW Pwner, aproape cand sa se termine, imi apare o fereastra si spune ca trebuie sa intru in iTunes si sa tin apasat pe shift si sa selectez “3gs-5.1.1 etc” ; bun am facut asta, si cand procesul e aproape gata imi spune ca nu poate sa-l citeasca si ca trebuie sa-i dau restore. :(
  Multumesc, astept un raspuns, va rog!

 112. NU MAI FACETI, am stricat iphonu 4 :((

  am facut exact ca acolo si iphonu meu era codat pe orange franta si era decodat cu gevey sim ios 4.3.1 baseband 04.10.01 si am facut ca akolo totu bine sii frumos pana la terminare cand vad ca basebandu meu e 04.12.01 si gevey simu nu mai funcioneaza si a trb sa dau 5 mil sa il fac neverlocked :((

 113. Daca descarc ios pe iphone 3gs iar telefonul a fost decodat de pe orange pe cosmote are ceva? adica se sterge ceva din el ?

 114. salut am si eu o intrebare am un iphone 4 model MC603DN si i am dat un update versiunea 5.1(9b176) mai am vro sansa sal fac??

 115. Salut!
  Am mare nevoie de ajutorul vostru! Am un iphone 4 care am vrut sa-i fac update de la ios 4.3.3 la 5.1.1 urmand acest tutorial!
  Telefonul a avut 4.3.3 jailbreak tot cu snowbreeze si a functionat f bine. Am urmat pas cu pas tutorialul, iar cand a venit pasul “custom ipsw” am apasat din greseala pe cel de restore. Am apasat repede cancel din itunes si am incercat sa-i fa restore cu build ipsw.
  Cand s-a terminat am avut eroarea 1602. Am reluat intreg procesul de vre-o 10 ori pana am avut eroarea 21. Acum pe telefon imi apare imaginea de itunes si cablu.
  Am incercat si cu redsnow si am eroarea 1602 din nou.

  Va rog mult sa-mi spuneti cum pot reface functionalitatea telefonului.
  Multumesc si astept raspunsul vostru !!!

 116. Multumesc mult de ajutor. Acum imi functioneaza telefonul dar are tot ios 4.3.3 pe el. Nu am nevoie de unlock ci doar vreau 5.1.1.
  Pot instala 5.1.1 curat din itunes apoi sa-i fac jb cu Absinthe?

  Inca o data va multumesc de ajutor !!!

 117. Salut! Am urmat toti pasii dar cand se booteaza ma pune sa il activez cu un sim valid,si cum el e codat nu am ca nici nu intra in meniu macar…ce pot face?multumesc

 118. Am inteles…si daca am un iphone 4 firmware 5.1.1 cu un alt baseband in afara de 04.11.08 si 4.12.01 il pot decoda eu permanent?cu ultrasn0w sau alta modalitate?

 119. Ok multumesc mult pentru ajutor…cand o sa schimb telefonul si am probleme o sa vin aici sub acelasi nume:)),jos palaria pentru ce faci!

 120. Am postat si eu aseara ceva si vad ca numai apare acum. Scriu din nou poate s-a intamplat ceva. Am un Ipad 1 adus din germania si are sim blocat nu ma lasa sa fac nimic. Am facut tot ce s-a scris aicea si a mers fara probleme, dar tot la fel imi zice sim blocat. Cand vreau sa l conetez la itunes zice ca nuimposibil sa citeasca cartela. O sugestie, ms.

 121. E adusa de un prieten din germania… N am umblat la cartela deloc. Se poate schimba baga o cartela de la noi cumva?

 122. salut zaone am incercat sa fac jb pentru 5.1.1 si la shift +restore am primit erroarea 1602 ce e de facut

 123. Salut am revenit.Am si eu o problema,am incercat sa dau restore la iphone 4 ios 5.1.1 with basebad preserve si la un moment dat imi spune din itunnes error 1604.ce pot face?multumesc

 124. Si imi e cam frica sa urmez pasii de mai sus ca cel de unde l`am luat a dat 5 mil sa il decodeze si imi e frica sa nu se codeze la loc..

 125. Salut

  am urmat si eu pasii de mai sus pentru iphone 4 cu 5.1.1 si bsb 04.12.01 si la ultima faza “s-a dus tot”. Adica in momentul in care am bagat telul in Dfu si am incercat sa fac restore mi-a aparut eroarea 1604. dupa ce am citi pe aici am incercat mai multe chestii dar degeaba. Incercand sa-i fac Dfu iarasi , imi pare pe telefon conectare la Itunes (iconitele respective) dau restore cu Tasta “SHIFT” si dupa 5 mine se opreste, Itunes zicandu-mi ca nu mai gaseste iphone-ul.
  Mu puteti ajuta , va rog. Daca sunteti careva din Bucuresti vi-l aduc sa vedeti despre ce este vorba,

  Cu stima

 126. Nu inteleg nici acum.. Activate the Iphone =a doua permitea hacktivarea terminalului? mai exact? si Install SSH ? Mersi.

 127. am facut totul pana la pasul 12 (inclusiv). acum imi apare “Niciun serviciu” , am un 3GS, 05.15.04, neverlocked.

 128. Singura solutie? Daca instalez un iOS fara jailbreak, va merge reteaua? Sau daca instelez jailbreak la 4.2.1, cum il aveam inainte( 4.2.1 cu jailbreak si mergea) nu vreau sa pierd GPS-ul.

 129. Deci o mica recapitulare: fac upgrade la baseband la 06.15.00 ( de ipad nu pot folosi gps-ul), apoi fac downgrade la baseband 05.13.04 ( cu care pot folosii gps-ul si pentru care exista ultrasn0w). Multumesc mult!

 130. Salut, am un iphone 4 cu ios 5.1.1 blocat in reteaua orange romania insa atunci cand mi.am bagat softul acesta nu mi.am pastrat baseband.ul…mai pot decoda telefonul?

 131. Salutare , am si eu o problema cu Iphone 3G , am facut update la 4.2.1 si bineinteles a mers teribil de greu telefonul , am incercat sa dau restore la 4.1 si am intamptinat mari probleme deoarece telefonul numai iesea din recovery mode , foloseam RecBoot si nici o sansa , dupa mai multe incercari a mers , am dat cu redsnow am pus resotre-ul de 4.1 sa instalat , iar cand am dat la info imi arat ca tot 4.2.1 aveam , am facut restore in itunes , am facut costume restore cu sn0wbreeze am urmat toti pasi ,a intrat in dfu mode am facut din nou restore cu itunes , a mers totul perfect dar , intru in cydia dau sa instalaz ultrasn0w bum iphonu isi da restart , tot in cydia dau cumplet update bum restart din nou . Un mic ajutor daca se poate ! Multumesc.

 132. Am un iphone 4 neverlocked 5.0.1(9A405) cu f04.11.08. As vrea sa ii fac upgrade la 5.1.1. Pot sa folosesc ultimul itunes sau este obligatoriu sa folosesc 10.6? Merci

 133. Problema este ca am urmarit pasi specificati mai sus dar nu am rezolvat problema. Iphonu-ul nu mai porneste de loc.

 134. “Pasul 12

  Dupa ce se termina procesul deschideti iTunes, tineti apasati butonul Shift de pe tastatura in timp ce apasti pe restore si selectati custom ipsw-ul facut cu sn0wbreeze, ar trebui sa aiba o denumire asemanatoare cu aceasta sn0wbreeze_iPhone 4-5.1.1.ipsw si ar trebui sa fie pe desktop.

  Dupa terminarea restore-ului terminalul vostru ar trebui sa booteze singur si fara probleme.”

  E corect ce scrie aici…….dar daca nu se intampla asa ce facem? Daca nu porneste de loc ?

 135. 309. zaone ……. ati multumesc !!!
  Daar cum se face pornirea TETHERED? Termenul e misto nici nu pot sa-l pronunt repede da pai sa mai si execut metoda.
  DFU stiu cum se face…….!!!!!

 136. Daca tot e sa ma ajute cine ar fi bine sa va explic de la inceput ce am patit cu telefonul.
  Acu vreo luna l-am scapat pe jos si nu mai mergea nici un buton extern pe el. L-am trimis la reparat si sa rezolvat aceasta problema. Mentionez ca inainte de al scapa pe jos a fost decodat si functiona pe o alta retea decat cea in care l-am cumparat. Si va mai mentionez faptul ca dupa ce l-am scapat toate functiile telefonului, inafara butoanelor externe, functionau normal. Puteam sa sun, sa fiu sunat si asa mai departe.
  Dupa ce l-am scapt pe jos m-am gandit ca daca ai fac in iTunes o restaurare vor functiona toate butoanele…….eu ne fiind expert in asa ceva. Gresit l-am bulit de tot cand i-am facut restaurare.
  Am trimis telefonul in tara(romania) la reparat si mi-a reparat butoanele dar nu si softul.
  In conditiile date acum incerc sa-i repar singur softul ca daca al trimit din nou in tara pana vine inapoi se face luna aprilie 2013 si e cam mult sa astept dupa un telefon.

  Ce am facut eu acum?

  Am cumparat din nou un sim de la compania de la care am cumparat initial telefonul gandindum ca asa va putea sa reporneasca. Am restaurat datele in iTunes pana in momentul in care am ajuns la activare. Mai incolo de activare nu vrea sa treaca nici in ruptul capului.
  De aici nu mai stiu ce sa-i fac sa pornesca.
  Am incercat cu tot felul de tutoriale, cu tot felu de programe si nu reusesc nimic.
  Un singur program ma ajutat sa ajung mai aproape de un rezultat final si acesta este sn0wbreeze v2.9.6. Am parcurs pasii din acest tutorial si am restaurat softul cu ajutol iTunes. Totul a fost super ok pana cand iTunes mi-a spus ca telefonul va porni imediat si deatunci au trecut vreo 3 zile si telefonul meu nimic. Nici macar nu mai pot sa-l scot din DFU.

  Ce ziceti voi ca ar fi de facut?

  Va rog explicatiile in limba romana si la nivelui unui prost…….nu cu termeni prea complicati ca nu mai inteleg nimc.

  Va multumesc !

 137. Si mai e ceva de completat…….ne putand sa deschid telefonul de loc, nu am putut sa aflu ce fel de iPhone este 3G sau 3GS cu boot nou sau vechi. Am incercat cu tot felu de programe si nici unu nu la reconoscut ca sa-mi spuna ce e.
  In programul sn0wbreeze v2.9.6 am reusit sa-i fac o restaurare cu ” Divice IPhone 3GS si iOS 5.1.1 ” Dar cand ajunge la final nu mai porneste deloc si nici nu pot sa-l scot din DFU.

  Inca o data multumesc!

 138. Salut, zaone.Am un ipone 4 cu ios 5.0.1, decodat cu Gevey sim.As vrea sa instalez 5.1.1 si sa pastrez baseband-ul.Mai e valabil acest tutorial?> ce imi recomanzi sa folosesc? snowbreeze sau redsnow? Stima

 139. Subscriu la ce spune rey. In cazul meu, am un 4.3.3 jailbreak unlock-uit (luat din media galaxy la liber) si vreau sa ii fac un update la 5.1. Cum se procedeaza ? Mersi mult. :) La mom de fata bloburile care le am sunt de 6.0.1, pentru ca tel l-am cumparat in urma cu 1 sapt maxim 2 si n-am facut upgrade la 6.0 fix din motivul ca nu se poate jailbreak-ui untethered.

 140. Hai ca te lamuresc tot eu.iti salvezi shsh in PC cu tinyumbrella, dupa care downloadezi snowbreeze 2.9.6, iti creezi un custom ipsw cu shsh-ul 5.1.1,salvat anterior tinybrella, cu optiunea ifaith din snowbreeze, si il instalezi cu optiunea shift+restore in itunes.daca nu ai shsh in cydia sau in PC, nu mai poti instala 5.1.1, pentru ca apple nu il mai semneaza si o sa iti dea eroare 1600 in itunes.Bafta si ai grija, cauta pe net tutorialele.

 141. Zaone. salut nu am stiut unde sa scriu dar din moment ce e singurul tutorial care face “hacktivarea”. am un iphone 4, ios 5.1.1 bb 04.12.01. codat pe orange franta, am instalat SAM pe el nu mai sti ce vroiam sa`i fac dupa care l`am dezinstalat moment in care mi`a cerut restart. si`a luat restart, iar cand s`a aprins mi`a cerut activarea lui. cum fac sa trec de faza cu activarea din moment ce nu am cartela operatorului (orange franta). ramane blocat acolo. nu stiu ce sa`i mai fac. sunt disperat dupa ce ca il foloseam pe post de ipod acum nu mai pot sa`l folosesc deloc. te rog daca ai vreo idee spune`mi….. nu am facut nici un fel de update. cand il conectez la itunes imi cere SIM`ul ca sa`l activez. cand il conectez la redsn0w imi spune ca deja are jailbreak si nu mai pot sa`i fac nimic. alt soft nu pot sa pun pe el pt ca nu am shsh salvat. (am incercat asta inainte de “blocarea asta”). multumesc anticipat. o seara frumoasa.

 142. Am lasat-o balta cu upgrade-ul pt ca n-aveam cum sa il fac. N-am de unde sa fac rost de bloburi de 5.1 ca eu rulez 4.3.3. Singurul tip de blob pe care l-am putut trimite pe Cydia a fost ala de 6.0.1. La momentul de fata apple nu mai semneaza 5.1, deci adios. Cel mai viabil mi s-a parut sa fac update la 6.0.1 si sa astept pana cand apare un untethered. Vb aia: graba strica treaba. :)

 143. Am un iphone 4 cu 5.0.1 si jailbreak. Vreau sa ma duc la garantie cu telefonul si sa nu vada ca am avut jailbreak pe el. Ce pot sa fac. Va rog frumos sa mi raspundeti si mie. Multumesc!!

 144. @ldq
  Te rog frumos spune mi cum sa fac lucrul asta ..cat de cat ma pricep.. te rog frumos sa mi explici ca inteleg! mersi mult!

 145. 1. Daca te-ai pricepe, atunci n-ai mai avea nevoie de ajutor. Deci nu te pricepi. Telefonul ori l-ai luat gata break-uit sau l-ai dat cuiva sa ti-l faca. Oricum, neesential.
  2. Upgrade-ul se face ca la toate device-urile apple. Conectezi la pc prin itunes si iti va aparea o versiune noua de downloadat si instalat. De restul se ocupa itunes. De la ios 5.0 ai si optiunea de update prin Wifi (daca nu ma insel de la 5.0 a aparut, nu cu 6.0), insa nu-ti recomand pt ca wifi e cunoscut pt calitatea proasta a transmiterii datelor. Ai uneori pierderi de pachete si exista pericolul sa se corupa datele in timpul update-ului/download-ului. Moment in care ori nu-ti instaleaza calumea iOS-ul sau iti crapa instalarea pe undeva pe la mijloc, sau inceput sau naiba stie. Vezi ce faci. Mai bine du-l la cineva sa ti-l update-uie ca risti sa-l belesti.

  Bafta.

 146. @ldq
  1. Eu l am facut de la 0…. dar s a intamplat acum 1 an si jumatate de cand am telefonul cu ajutorul acestui site … daca esti rautacios nu stiu de ce imi mai raspunzi sau iti mai dai cu parerea.. eu cred ca am vorbit decent.
  2. Ti am spus ca ma pricel cat de cat … ca idee … in sensul ca nu trebuie sa mi dai chiar mura in gura …
  Sincer cu toate astea mi ai dat peste nas chiar si la sfarsit .. si nu prea pot sa nu te poreclesc “ghiolban”
  Mersi chiar nu am de ce sa spun unui asemenea exemplar…

 147. Toate ca toate, dar ti-a explicat procedura pe care trebuie sa o faci, Deschizi iTunes, apesi update sau restore si la final o sa ai iOS 6.0.1 fara jailbreak, fara unlock si fara activare, daca terminalul e codat pe o retea pe care tu nu o utilizezi. Daca e codat pe reteaua ta, il activezi cu cartela, daca e decodat din fabrica, e acelasi lucru.

 148. Alex, inca odata, de aia nu e bine sa incerci sa te dai mare in apa mica. Mai mura in gura decat ti-am explicat eu nu se poate, si in afara de asta, daca te pricepeai tu asa de mult cum spui ca te pricepi, si ca ai mai facut si ai dres, probabil ca stiai ca daca suprascrii un fisier cu altul, il inlocuieste pe cel vechi, regula de baza care se aplica si aici, pentru ca se suprascrie un sistem de operare cu altul nou. Deci n-ai mai fi pierdut timpul cu postarea intrebarii. Jailbreak-ul nu e nimic altceva decat un exploit care faciliteaza accesul nelimitat la sistemul de operare si seamana cu root-ul de pe Android. In esenta e aceeasi chestie pentru ca amandoua sistemele de operare au la baza kerneluri similare. Asa ca daca schimbi os-ul, exploiturile alea se duc pentru ca nu sunt exploit-uri hardware, ci software. In fine, ideea e ca eu nu consider ca ma pricep, chiar deloc, dar prefer sa invat sau sa intreb ce am de intrebat si atat. Oricum, nu iti trebuiau mai mult de 2-3 minute sa iti dai seama ce e de facut, dar daca tie iti e lene sa gandesti si o face altul pt tine, ma simt dator sa te taxez, pentru ca lenea se plateste. Diferenta dintre mine ca ghiolban si tine ca finutz este ca tu m-ai intrebat pe mine cum se da un roll back, desi folosesti telefonul de 1 an de zile, si bag mana in foc ca de atunci ai vazut ca s-a trecut pe 6.0 pt ca te fluiera itunes zilnic. Si ca bonus, ar fi bine sa inveti diferenta dintre ghiolbanie si sarcasm/ironie. O zi buna !

 149. Zaone, te rog, spune-mi dacă mai este valabil acest tutorial. Am mai intrebat dar insa solicitarea mea nu a fost publicată. Vreau sa duc un 3GS din 4.0 in 5.1.1 cu untethered si unlock. Nu vreau sa mă apuc de treaba pana nu am unda verde de la voi, căci nu vreau sa-l stric. Multam

 150. error 3194 am rezolvat-o cu
  74.208.105.171 gs.apple.com in c windows system 32 drivers etc host dupa care imi da error 1600,1601.1602,1604 si rareori 2005…. Zaone ajuta`ne te rugam frumos… am citit peste tot de o saptamana ma chinui … vreau sa pun 5.1.1 pe un 3GS care are 5.0.1… chiar nu e nici o rezolvare?

 151. Salutare ! Am urmat acum câţiva ani acest tutorial , decodarea am făcut-o cu SAM . Din câte ştiu decodarea se face pe un singur număr . Acum aş dori să îmi portez numărul pe altă reţea şi automat îmi vă schimbă şi cartela . Există vreo soluţie ?

Pagina 1 din 11

COMENTEAZA!