Concurs: Castiga unul dintre cele 3 vouchere de 150 RON oferite de evoMAG.ro!

  A trecut ceva vreme de cand nu am mai organizat un concurs pe iDevice.ro si cu sprijinul celor de la evoMAG.ro va ofer astazi posibilitatea de a castiga unul dintre cele 3 vouchere in valoare de 150 RON puse la dispozitie de ei. Voucherele pot fi utilizate pentru a achizitiona orice doriti voi din magazinul evoMAG.ro, deci puteti sa va cumparati folii, carcase, huse sau orice alte accesorii doriti voi, ori puteti sa folositi voucher-ul pentrua  cumpara orice alte produse care au pretul minim de 150 RON.

  Pentru a participa la concurs trebuie sa :

  • Trebuie sa ma urmariti pe Twitter sau sa ma adaugati ca prieten pe Facebook. Daca nu faceti acest lucru nu voi putea valida castigatorul si premiul vostru va fi restras in cazul neindeplinirii acestei conditii.
  • Concursul trebuie partajat printr-un retweet pe Twitter sau un share(NU like) pe Facebook, pe pagina personala, folosind butoanele din acest articol. Trebuie sa partajati articolul pe contul de pe care ma urmariti sau pe cel pe care m-ati adaugat ca si prieten.
  • Trebuie sa lasati in acest articol un comentariu cu textul Particip si este recomandabil sa lasati un link catre contul vostru de pe Twitter sau contul de pe Facebook in campul website al formularului de comentarii.

  Concursul se va incheia pe data de 16.07.2012 la ora 12:00.

UPDATE: Castigatorii sunt : CostiRobert – Mihaihimera.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-mdsjvuuZUE[/youtube]