15.000 de carcase au fost pregatite de catre un producator pentru lansarea iPad 5 de luna aceasta

  Un producator american de carcase crede cu tarie ca tableta iPad 5 urmeaza sa fie prezentata de catre Apple in cadrul WWDC 2013 si lansata la putin timp dupa, astfel ca a pregatit 15.000 de carcase pentru eveniment. Bazandu-se pe informatii furnizate de catre angajati ai partenerilor Apple care au furat schite ale viitorului produs, producatorul de carcase este ferm convins ca Apple urmeaza sa prezinte tableta lunea viitoare, desi mai toata lumea spune exact contrariul.

I’m amazed at how much smaller the overall form factor is, given the screen size is the same. That’s really an amazing piece of engineering by the Apple team. Hopefully our cases will continue to provide the protection and piece of mind that allow folks like K-12 Schools and businesses to rollout 1,000s of iPads at a time.

  In 2011 producatorul avea pregatite carcase pentru iPhone 5 in valoare de 50.000$, insa in final s-a ales cu un iPhone 4S incompatibil cu ele si o pierdere destul de mare care probabil a fost acoperita abia anul trecut. Anul acesta producatorul are exact aceeasi speranta si fara sa specifica vreo sursa pentru informatii, este ferm convins ca are dreptate, insa multi producatori reactioneaza exact la fel inaintea lansarii unui produs important precum iPad 5.

  Din pacate, de data aceasta lansarea iPad 5 pare putin probabila, insa publicitatea adusa de increderea sa poate genera vanzari serioase pentru producator.