Iata cum poti instala iOS 7 fara a avea UDID inregistrat

  V-am spus dimineata de unde puteti descarca iOS 7 beta pentru iDevice-urile voastre si ca o posibila metoda v-ar putea lasa sa instalati noua versiune a sistemului de operare fara a avea UDID-ul inregistrat in contul unui dezvoltator. Daca urmati pasii de mai jos totul ar trebui sa functioneze fara probleme, insa este recomandabil sa faceti un backup intai pentru a va salva datele. Trebuie sa stiti ca restore puteti face doar la iOS 6.1.3 sau iOS 6.1.4 daca nu detineti un iPhone 4, asa ca faceti acest pas cu foarte mare grija. Exista posibilitatea ca toate cartelele de decodare sa nu functioneze, deci s-ar putea sa ramaneti fara functia de telefonie mobila daca aveti un terminal decodat.

1. Descarcati iOS 7 beta 1 de aici.

2. Deschideti iTunes si conectati terminalul la calculator.

3. Tinand apasata tasta Option (pe Mac) sau Shift (pe Windows), faceti click pe butonul Check for Update al iTunes.

4. Aleget fisierul .ipsw dezarhivat din arhiva .dmg descarcata la pasul 1.

  Totul ar trebui sa decurca normal si iOS 7 ar trebui sa fie instalat. Daca primiti vreo eroare si terminalul ramane blocat in Recovery Mode, repetati procesul. Daca nici asa nu reusiti sa instalati iOS 7, introduceti terminalul in DFU Mode si repetati procesul.

  Faceti aceasta procedura pe propria raspundere, asa ca puteti pierde date nesalvate sau puteti ramane blocati la o versiune a iOS pe care nu o veti putea utiliza. iDevice.ro nu isi asuma vreo raspundere pentru aceasta procedura, o urmati pe propria raspundere.