Prima Pagina aplicatii Orange TV Go – TV LIVE pe iPhone si iPad de la...

Orange TV Go – TV LIVE pe iPhone si iPad de la Orange Romania

  Acum cateva saptamani v-am prezentat in detaliu Orange TV, primul serviciu TV lansat de catre Orange Romania si va spuneam ca o aplicatie pentru iDevice-uri urmeaza sa fie lansata in App Store. Ei bine, iata ca incepand de astazi aplicatia Orange TV Go este disponibila si ea va da posibilitatea de a viziona TV LIVE pe iDevice-uri. In Orange TV Go, veti gasi aceleasi stream-uri video precum interfata desktop a portalului Orange TV, iar pe iDevice-urile voastre le veti putea accesa fara probleme, lucru imposibil de facut in alte conditii.

  Separat de stream-urile TV LIVE, Orange TV Go va da posibilitatea de a vizualiza stream-uri LIVE de pe webcam-urile din Vama Veche si Eforie Nord, mai multe urmand a fi adaugate in viitor. Partea si mai interesanta este ca in aplicatie aveti acces si la toate filmele disponibile in portalul Orange TV, deci veti putea vizualiza oricare dintre filmele oferite de catre Orange Romania. La final ramane o sectiune de clipuri video preluate de pe diverse website-uri de stiri, dar si o sectiune radio in care deocamdata nu exista vreun post listat.

  Din pacate nu se stie cum va fi contorizat traficul de date facut prin aceasta aplicatie, insa Orange Romania organizeaza un eveniment astazi si in el va prezenta cel mai probabil toate detaliile. Orange TV Go este disponibila gratuit in format universal in App Store, iar apsat pe butonul Descarca din App Store, disponibil mai jos o veti putea descarca, insa nu veti putea vizualiza nimic fara un abonament Orange TV.

Pretul initial:
Numele:
Orange TV Go

Gratuit

s

Developer: Orange Romania S.A.
Universala
Categoria: Entertainment


Descriere: Cu noua aplicaie Orange TV Go poi urmri n direct, pe telefonul mobil sau pe tablet, posturile TV preferate, precum i filme i videoclipuri de la DailyMotion. n plus, ai acces la ghidul TV complet, n care po…


Dimensiunea aplicatiei este: 8.2 Mb


LIKE
Articolul anteriorAsa arata al meu iPhone 5 dupa un an de utilizare
Urmatorul articolAngry Birds update este disponibil in App Store