Prima Pagina iPad Look TV Online pe iPhone și iPad

Look TV Online pe iPhone și iPad

11

UPDATE: Puteti urmări aici meciul STEAUA – DINAMO ÎN DIRECT!!!

  Look TV Online v-a fost pus la dispoziție săptămâna trecută în cadrul tabelului TV LIVE: iPhone și iPad, însă stream-urile au fost disponibile doar pentru o perioadă scurtă de timp, acum ele fiind inactive. Look TV Online poate fi totuși vizionat în direct pe iPhone și iPad, în conditii oarecum bune, daca aveti răbdarea necesară să parcurgeți câțiva pași pentru a accesa un stream LIVE care transmite meciurile în momentul în care acestea se afla în desfășurare în România.

Cum vad Look TV si Look TV Plus Online

  Pentru a vedea Liga 1 Online trebuie să descărcați aplicația Puffin din App Store pentru iPhone și iPad, să alegeti una dintre sursele de aici pentru a viziona un stream live tv și sa aveți răbdare să inchideți toate reclamele. Partea cea mai grea a întregului proces este închiderea reclamelor afișate deasupra unui stream video, deoarece transmisia în sine rulează la doar cateva secunde sau zeci de secunde după accesarea unuia dintre stream-urile flash disponibile în fiecare pagină.

  Din păcate nu există altă alternativă pentru a vizualiza Look TV sau Look TV Plus Online gratuit în momentul de față, așa că nu prea aveți de ales în momentul de față.