Partenerii Apple încep producția componentelor pentru Apple Watch

  Apple Watch urmează să fie lansat la începutul anului viitor de către compania Apple, iar cele mai noi informații venite de la un vicepreședinte Apple vis-a-vis de lansarea sa sugerează faptul că el ar putea ajunge în magazine în lunile martie sau aprilie a anului 2015. Completând aceste date, informații apărute în cursul aceste zile susțin că partenerii asiatici ai celor de la Apple ar fi intrat deja în febra pregătirilor pentru a livra primele componente dedicate Apple Watch către compania Apple, între 30 și 40 de milioane de unități ale viitorului produs fiind deja comandate de către compania americană pentru anul viitor.

Chip suppliers involved in the supply chain of the Apple Watch are gearing up to start production for the upcoming wearable device, according to industry sources. Orders for chips for the Apple Watch, set to debut in early 2015, are estimated at 30-40 million units, the sources indicated. The Apple Watch uses Apple’s custom-designed system-in-package (SiP) chip, which miniaturizes an entire computer architecture onto a single chip.

  Deși zvonuri anterioare sugerau faptul că partenera Apple, Quanta, va îniția producția de Apple Watch-uri abia în luna ianuarie a anului viitor, iată că lucrurile s-ar putea precipita în ideea de a aduce produsul mai repede pe piață pentru utilizatorii interesați de el. O inițiere a producției în luna aceasta ar face cu atât mai sigură lansarea produsului în preajma Valentine’s Day, așa cum s-a sugerat în trecut, dar totul depinde de partenerii Apple și de producția de componente. În ceea ce privește prețurile, până acum am aflat că Apple Watch va avea un preț de pornire de 350$, versiunea de mijloc urmând a costa 500$, în timp ce versiunea din aur ar putea costa între 4000$ și 5000$.