Prima Pagina TV LIVE MECI LIVE MANCHESTER CITY – STEAUA pe smartphone, iPhone, iPad, tableta si...

MECI LIVE MANCHESTER CITY – STEAUA pe smartphone, iPhone, iPad, tableta si calculator

4

In cateva minute puteti vedea live online meciul Manchester City – Steaua pe smartphone, iPhone, iPad, tableta si calculator, cele doua echipe urmand a se infrunta in Marea Britanie. Desi a fost infranta cu scorul de 5 la 0 saptamana trecuta, Steaua merge totusi cu increderea ca poate face un meci cu demnitate in cursul celor 90 de minute.

Puteti urmari live online meciul Manchester City – Steaua pe smartphone, iPhone, iPad, tableta si calculator din Romania, sau chiar din strainatate, insa daca nu sunteti acasa, trebuie sa aveti grija la traficul de date pe care il veti face pentru a urmari stream-ul live, acesta necesitand mult trafic de internet pentru a functiona.

Conform regulilor UEFA, puteti urmari live online meciul Manchester City – Steaua pe smartphone, iPhone, iPad, tableta si calculator incepand cu ora 21:45, postul de televiziune PRO TV transmitand si de aceasta data ceea ce speram a nu fi inca o umilinta pe care cea mai iubita echipa de fotbal din Romania ar putea-o trai in Manchester.

Live online meciul Manchester City – Steaua pe smartphone, iPhone, iPad, tableta si calculator

Pentru a vedea live online meciul Manchester City – Steaua pe smartphone, iPhone, iPad, tableta si calculator puteti folosi acest link, PRO TV fiind singurul post de televiziune din tara noastra care transmite in direct partida de fotbal, ei cumparand drepturile de difuzare in exclusivitate pentru tara noastra, asa cum era de asteptat.

Puteti urmari integral live online meciul Manchester City – Steaua pe iPhone, iPad si iPod Touch doar daca aveti instalata in terminalele voastre o aplicatie precum Puffin Browser Pro, ori alta capabila sa redea continut flash, deoarece stream-ul video live este disponibil numai in format flash, iar iOS-ul nu il recunoaste standard.

Daca vreti sa vedeti live online meciul Manchester City – Steaua pe smartphone, tableta si calculator care au un sistem de operare diferit fata de cel iOS al companiei Apple, atunci ar trebui sa aveti suport direct pentru flash in browserul cu care accesati link-ul de mai sus, iar daca totul nu functioneaza din start, asigurati-va ca aveti flash activ.

In concluzie va recomand sa urmariti live online meciul Manchester City – Steaua pe smartphone, iPhone, iPad, tableta si calculator pentru a vedea cat de mare este diferenta dintre echipele din Romania si cele din campionatele bogate, Steaua urmand a juca mai apoi in grupele Europa League, incepand cu luna septembrie.

live online Manchester City - Steaua pe smartphone, iPhone, iPad, tableta si calculator